Autumn Term

Nu kommer jag med lite nyheter! Några av er kanske blir glada av den, andra ledsna. Det är så att jag har startat en till novell på en annan bloggadress! Den heter Autumn Term och kommer handla om 17-åriga Olivia som tvingas börja på en internatskola i England när hennes pappa gifter om sig. Det är allt jag berättar än så länge, och resten får ni ta reda på genom att läsa den! (Om ni vill såklart)

Och JA, jag kommer självklart fortsätta med denna novellen också. Så försök att inte bli för ledsna över att denna novellen inte kommer uppdateras lika ofta som förut. Jag känner bara att jag är lite trött på historian just nu, och har lite skrivtorka när det gäller TCOA. Kommer inte på något bra helt enkelt! Så under tiden ni väntar på ett nytt kapitel här kan ni ju gå in och kika på den nya genom att klicka HÄR! :) 


Postat av: Louise

Hej! Ville bara säga att den här novellen är den bästa jag läst! Så mycket av allting som en novell ska ha! Snälla sluta inte skriv här? Jag älskar verkligen den här novellen, grät faktiskt en del! Jag ber dig, snälla fortsätt? <3

2012-11-09 @ 10:24:31
Postat av: Natts

Men kommer du fortsätta att skriva på den här novellen? snälla säg JA! <3

2012-11-11 @ 19:00:28
Postat av: Lova

Snälla snälla lägg ut ett nytt kapitel? Den här novellen, jag skämtar inte, är den bästa jag läst i hela mitt liv och den betyder sjukt mycket för mig. Så snälla sluta inte skriv på denna bara för att du har en ny som du skriver på nu. Skulle bli sjukt ledsen!
Och jag vet att du skrivit att du tänker fortsätta men det blir inte lika bra uppdatering som förut men snälla snälla försök uppdatera var femte dag iaf! Nej åh jag har ångest haha! Du får verkligen inte sluta skriva på denna eller rusa till slutet bara för att du inte orkar :( seriöst nu.

Önskar verkligen att du läser denna kommentar.. Kram.

2012-11-14 @ 23:11:58
Postat av: Lova

snällasnällasnälla kan du uppdatera? kram

2012-11-21 @ 15:22:19
Postat av: Lova

Du har ju uppdaterat din andra blogg då kan du ju uppdatera denna också!

2012-11-21 @ 15:23:01
Postat av: Natts

Snälla fortsätt lägga ut kapitel på den här bloggen snälla!!

2012-11-23 @ 11:43:35

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0