The Center of Attention - Kapitel 85

Previous: ”Do I look beautiful now?”
Han blundar och rör på ansiktet för att visa resultatet. Jag nickar allvarligt men skämtfullt.
”Very. Makeup fits you.”
”I know right” säger han och skrattar sitt gulliga skratt innan han försvinner vidare mot kläderna. Harry snor en kaka ur hans hand när han går förbi och de börjar småtjaffsa en aning. Jag kan inte låta bli att le där för mig själv, och studera dem allihopa. Såhär kommer jag leva i en månad. Och det kommer bli så kul!
Jag hör ett svagt sjungade när jag vaknar nästa morgon, och minnena från kvällen innan kommer tillbaka vilket sprider ut ett leende över mina läppar. Konserten igår var otroligt bra, och jag älskade varje sekund av den. Efter konserten åt vi middag på en av stadens bästa resturanger, där vi alla satt och åt mexikansk mat och skrattade i timmar innan vi till slut åkte tillbaka till hotellet runt ett på natten. Sången jag hör utanför är What Makes You Beautiful, och även om det inte är killarna som sjunger blundar jag och ler igen. Det måste vara så härligt att vakna på det här sättet. Höra fansen sjunga ens egna låtar. Jag vänder mig om och ser Harry sova fridfullt bredvid mig. Han måste vara så utmattad… Jag låter honom sova ett tag till. Jag skuttar upp ur sängen och letar efter något att sätta på mig. Jag hittar skjortan Harry hade på sig igårkväll och sätter på mig den över min bara överkropp, efter det fortsätter jag in på toaletten där jag går på toa och borstar tänderna snabbt. Sedan går jag till sovrummet igen och tar fram min mobil. Jag svarar på sms från mina föräldrar och Becca som alla undrar hur jag har det. När jag lagt ner mobilen igen blir jag snabbt uttråkad. Hade tänkt mig att låta Harry sova längre än såhär, men nu vill jag faktiskt inte vara ensam längre. Jag skuttar ner i sängen igen och kryper fram till honom. 

”Harry…” säger jag lugnt och ger honom en kyss på kinden. ”Älskling”
Det spelar ingen roll om han är engelsk, jag måste kalla honom älskling. Hans ögon öppnas långsamt och han ser på mig. Jag ler mot honom och får ett litet leende tillbaka innan han sträcker på sig och stönar trött.
”Good morning” säger jag kärleksfullt och stryker mina fingrar lätt igenom hans hår. Han blundar igen med ler fortfarande.
”Good morning”
”Time to get up”
”What time is it? It’s our day off…”
Jag trycker på min mobil som jag lagt på nattuksbordet och kollar tiden.
”It’s 10.26”
Han nickar innan han öppnar ögonen och ser på mig igen.
”How long have you been up?”
Han nickar lätt mot skjortan jag har på mig och ler.
”Not for long” säger jag leendes och lägger mig bredvid honom och gossar in mig ”like ten minutes or so”
Han nickar och blundar igen.
”Can’t we just stay like this for a bit…” säger han sömnigt och jag märker att han håller på att somna om. Jag skakar på huvudet.
”Noo…” viskar jag ”don’t go back to sleep!”
Jag drar lite i hans överkropp, men eftersom att han är mycket tyngre än jag händer inte så mycket och han ler med stängda ögon.
”Shhh” stönar han och ett finger flyger upp i mitt ansikte ”go back to sleep…”
Jag sätter mig tjurigt upp i sängen och hoppas på att han ska märka min putande underläpp. Men han öppnar inte ens ögonen. Det ända som öppnas en aning är hans mun samtidigt som han långsamt driftar tillbaka till sömn. Jag suckar. Jag är både pigg och hungrig. Jag ser ner på honom ett tag, sen får jag en idé, och ett leende sprids ut på mina läppar.
”Harry…” säger jag lugnt, och han mumlar till svar. Jag börjar lätt stryka hans bröst. ”I know you want to sleep… but I have a better idea…”
Jag böjer mig ner och kysser hans mage lätt. Sedan ser jag upp på honom, ingen respons än. Jag sätter mig på honom med benen på var sin sida, och fortsätter kyssa honom. Jag börjar på bröstet, och fortsätter långsamt ner mot magen. Till slut är jag nere vid hans V-line, och placerar lätta kyssar här och där. Plötsligt ser jag hur han öppnar ögonen en aning för att snegla ner på mig. Jag ser retsamt upp mot honom och fortsätter ännu längre ner. När jag kommer till kalsongkanten krokar jag fast mitt pekfinger i dem och drar en aning. Plötsligt känner jag en varm hand stryka mitt hår lätt och jag ler. Jag har vunnit.
”Not tired anymore huh?” säger jag med ett flin. Han ger mig en blick.
”Just keep going… please”

 

Någon timme senare går vi hand i hand, leendes ned för korridoren. När han ser på mig med de där härliga ögonen, och visar ett litet leende, kan jag inte hjälpa att le tillbaka. Jag tänker tillbaka på vad som hände i sovrummet för några minuter sedan, och känner hur mitt hjärta slår en volt… Han är det finaste jag har.

”Hey!”
Vi ser bak och ser Niall komma rusande mot oss med en av vakterna efter sig. Vi nickar vänligt mot honom. Han ler trött.

”Rough night?” frågar Harry när han når oss och han nickar.

”Couldn’t sleep. You guys?”

Vi ler lätt mot varandra.

”I slept like a prince” säger Harry, och jag instämmer.

”Me too… well, like a princess.”

Niall himlar med ögonen och tar några steg till i korridoren.

”If you wanna catch breakfast you’re too late”

”Really?”

”Yeah they’re getting ready for lunch now”

Jag gör en besviken min. Jag som är så hungrig. Jag ser upp mot Harry som för att fråga vad vi gör nu. Väntar, eller åker iväg och köper något?

Han ser likadant på mig och klämmer min hand en aning.

”Do they have starbucks here?”

Han ser på Niall, och rycker på axlarna.

”Uhh, I’m sure they do?”

Harry ser sedan på vakten som kom med Niall.

”Is it possible to get a car?”

”Of course” säger vakten vänligt och nickar med oss. Niall nickar mot oss och vinkar samtidigt som han går.

”Seeya”

 

Vi båda bestämmer oss för att gå upp till hotellrummet igen i väntan på bilen. Vi skulle ju egentligen bara ner till frukostrummet, så jag hämtar min väska och Harry har äntligen insett att det är 100 grader ute och byter till shorts. När vi är klara går vi ner till lobbyin igen och väntar, Harry hälsar på massa folk som hans turnéfolk presenterar honom för, och man hör fansen utanför skrika då de ser honom igenom glasdörrarna. Liam kommer ner efter några minuter med sitt vanliga leende på läpparna.

”Mornin’ to you two!” säger han glatt och lägger armen om mig.

”Mornin’ to you too” svarar jag och försöker härma hans accent ”did you wake up just now?”

”No, no!” säger han och lägger benen i kors på ett roligt sätt ”I’ve been up since seven. Tested the gym out and had breakfast with the others”

Med ’the others’ tror jag att han menar det viktiga folket. Planerare, koreografer osv. osv. För let’s be honest, ingen av de andra killarna skulle vara uppe tidigare än tio om de inte var tvungna.

Vi nickar.

”Are you going out?”

”Yeah” svarar Harry och tittar ut efter bilen ”just to grab some breakfast and maybe have a look around”

”Oh nice, can I tag along?”

”Of course, man. You ready?”

Jag ler när Harry säger ja, det är alltid så mysigt att Liam med sig. Han är så gullig på alla sätt och vis. Liam nickar och känner i sina fickor.

”Phone, wallet, yup”

 

Några minuter senare blir vi ledda ut genom dörren. Fansen skriker och killarna vinkar så glatt de kan samtidigt som de trycker sig förbi i folkmassan. Paul varnar fans som vanligt och jag ler nervöst. De är otroligt nära och de sista jag vill är att de drar mig i håret eller något liknande. Jag tar tag i sidan på Harrys t-shirt och försöker hänga efter så gott som jag kan. Det är otroligt att cirka två meter känns som en mil. Paul hoppar in i passagerarsätet och nickar mot föraren. Vi ber om den närmaste starbucksen och vi gasar iväg. Så fort vi kommer ut på de större gatorna tappar jag hakan. Byggnaderna är höga och ståtliga, på gatorna är det livligt och fyllt med folk. Allt är så färgglatt och jag känner på direkten hur värmen, solen och stämningen i den här staden gör mig på gott humör.

”Wow” säger jag häpet ”this is not at all what I expected. It looks so different during the day.”

”What did you expect?” frågar Liam på andra sidan om Harry. Jag rycker på axlarna och ler.

”I don’t know. Not this, this part of the city is so much bigger and cleaner than I thought it would be”

Jag ser ut genom fönstret igen.

”It’s really pretty here”

Jag känner hur Harrys arm snuddar min, vilket automatiskt får mig att se på honom. Han ser lika lycklig ut som jag känner mig. Sedan nickar han.

”Yeah, it’s a nice city”

Till slut svänger vi upp vid trottoaren på en av de största gatorna. Paul ser sig om mot oss i baksätet.

”Do you want to come inside? Or should I take your orders?”

Harry ser frågande på mig, och jag rycker på axlarna igen.

”Doesn’t matter”

Harry vänder sig fundersamt om mot Paul igen.

”Paulie, do you even know spanish?”

”No. Do you?”

Harrys läpp spänns en aning.

”…No.”

”I’m sure I’ll manage anyway” säger han sedan och tar upp mobilen ”what do you guys want?”

Hans ögon faller först på mig och jag skyndar mig att tänka. Jag har bara druckit kaffe på Starbucks ett fåtal gånger, och då har det varit varma drycker. Jag tänker tillbaka på vilka frappes som fanns sist jag såg menyn.

”I’ll take… I think it’s called Caramel Mocha Frappuccino?” säger jag och nickar med ett leende. ”I don’t know if that’s what it’s called but something like that”

Paul skriver upp det, sedan börjar Harry beställa.

”I’ll have one of those, uhm, Chocolaty Chip Frappes I think.. But if they don’t have that one just take something you think I’d like.”

Jag flinar en aning, att hans vakt känner honom så väl att han skulle kunna välja ut en sorts kaffe som han skulle gilla. Paul ser sedan på Liam som ser besvärad ut.

”I don’t know, can I come and take a look?”

Paul himlar lätt med ögonen och flinar som att det var dumt att han ens frågade, sedan nickar han mot Starbucks. De båda hoppar ut ur bilen och stänger dörrarna efter sig innan de börjar gå mot starbucks. Det blir tyst i bilen och jag lutar mig mot Harrys axel. Det är så otroligt skönt att vara tillbaka med honom, och killarna. Det är som att jag får något slags lugn då.

”You know what Emilia said to me before I left?”

Han skakar på huvudet.

”No what?”

”Ask Harry if I can get tickets for my birthday”

Harry skrattar till.

”Really? She wants to go?”

”Of course she does, she loves you guys. It started with her asking if she could have the new cd when it’s out, now she wants the concert instead” säger jag och skrattar.

”Would your parents let her go?”

”No way” säger jag och skrattar igen. ”At least not all the way to America for a concert”

”I’ll see what I can do, she’s visiting us in London right?”

Jag ger honom en blick.

”No don’t be silly, I’ll give her a signed cd”

”No really, I’ll come up with something” säger han seriöst och buffar mig lätt i sidan. Jag ger honom ett lätt irriterat leende.

”You’re so weird”

 

Några minuter senare sitter vi alla med var sin frappe i händerna och ler nöjt. Det är verkligen otroligt varmt här, så att kunna dricka något kallt men ändå få i sig energi känns toppen.

”Now what?” frågar Liam med sugröret i munnen. Jag rycker på axlarna som svar. Se inte på mig, jag vet inte vad som finns att göra här liksom. Harry ser lika clueless ut han med.

”Look up activites on your phones?” föreslår jag med ett leende.

”You’re welcome to do so” säger Harry med ett flin. Jag suckar och sträcker fram handen.

”Give me your phone”

”Use your own!” säger han skämtsamt men börjar ändå gräva ut den ur fickan.

”Ha-ha, you’re the rich one, not me.”

Liam skrattar till och tar ännu en sipp på sin kaffe. Harry räcker sin mobil till mig samtidigt som Paul sätter på radion, och härlig, livlig mexikansk musik stömmar ut. Jag söker på activites in mexico och stör mig lite på att interneten är så seg.

”I wanna buy one of those cool hats” säger Liam och jag ser upp.

”A sombrero?” frågar Harry och Liam skiner upp,

”Yeah, yeah exactly. That would be sick”

Paul skrattar en aning från framsätet innan han försvinner ner i sin mobil igen han med.

Jag tittar ner på mobilen och sökresultaten har kommit fram, jag klickar mig in på en hemsida för turister där det finns massor av alternativ.

”Woah, there’s a lot to do here”

Harry lutar sig över för att se han med när jag scrollar ner.

”Explore the Mayan world… Climbing… Jet Skiing. Ugh, I hate that we only have one day here… I wanna do everything.”

”Glof!” utbrister Harry och pekar på skärmen. Jag ger honom en blick. Golf? Det finns otroliga saker att göra här i Mexiko och han vill göra det gubbar håller på med?

”What are you, 80 years old?”

Alla skrattar.

”Golf is actually quite fun, you should try it”

”Never in a million years”

Liam skrattar men nickar på huvudet.

”Golf is okay, but it’s too hot”

”Can’t we just go golfing for an hour or two, then go to the hotel pool?”

”There’s a hotel pool??” frågar jag och spärrar upp ögonen ”when were you planning on telling me this?”

Harry rycker på axlarna men lägger sedan handen vädjande på mitt lår och ger mig valp-ögonen.

”C’mon, golf?”

 

En halvtimme senare svänger vi upp vid hotellet igen. Harry ser en aning butter ut då vi röstade nej till att gå och golfa, men jag lovade honom att vi får åka och göra det någon annan gång då det inte var så varmt. Nu finns det bara en sak i mina tankar, poolen. Svetten klibbar fast mina kläder mot huden och jag vill bara få av mig dem så fort som möjligt. Fansen hörs högt och tydligt utanför och jag tar ett djupt andetag för att förbereda mig själv. Man blir verkligen aldrig van vid det här. Paul hoppar ut ur bilen först för att fösa undan några fans som hotellets dörrvakter inte lyckats få bort trots avspärrningarna. Sedan öppnas dörren och vi går ut en efter en. Jag går sist av killarna men har Paul bakom mig hela tiden. Tjejer skriker ord på spanska och ser alldeles överlyckliga ut, jag försöker le och hålla mig i bakgrunden så mycket som möjligt tills vi kommer in i lobbyn. Sedan fortsätter vi upp för trappan och in till våra rum för att hämta badkläder. Jag väljer min helvita bikini och byter snabbt om, sedan sätter jag på min än klänning över också som är lätt att ta av och ta på. Harry tar på sig ett par svarta badbyxor och en öppen svart skorta. Jag himlar med ögonen, varför ha skjorta vid poolen liksom? Alltid ska han se bra ut. I alla fall jämfört med mig som ser ut som en svettig gris just nu. Jag säger dock inget utan fortsätter packa ner lite saker som solbrillor och en bok i en väska, men det är när han sätter på sig en beige hatt som jag inte klarar av att hålla tyst längre.

”A hat, really?”

Han kisar mot mig och rycker på axlarna.

”Yup! Why? The sun can be very damaging you know”

Dock är det ingen solhatt Harry… Jag står och tittar en stund på hur han fixar i ordning i rummet, sedan går jag mot honom.

”Okay, wait a minute, let me see.”

”What?” frågar han och vänder sig mot mig.

Jag ställer mig precis framför honom och vrider till hatten på hans huvud en aning. Hur töntiga gubbhattar än må vara, så passar den honom.

”Do I look weird, or?”

Jag ler en aning.

”No… Not at all. It really suits you.”

Han ler stolt och ger mig en kyss.

”I think you’d look good in it to”

Jag gör en äcklad min och skakar på huvudet.

”No”

”Yes” säger han flinandes och tar av sig hatten ”you would”

Han trycker ner hatten på mitt huvud och jag suckar innan jag ser på honom. Han studerar mig en stund, sedan brister han ut i skratt.

”Okay, maybe not”

Han vrider mig mot spegeln och jag ser mig själv i hatten. Jag ser ut som en 60-årig tant med en degklump på huvudet. Jag gör en min innan jag också börjar skratta.

”I have never seen anything worse in my life”

”Me niether” skrattar han ut och jag slår till honom samtidigt som jag gör en ledsen min.

”Harry! That’s so mean”

Han fortsätter skratta och jag går tillbaka för att packa klart väskan. Men han stoppar mig halvvägs genom att dra in mig i en kram bakifrån.

”You’re perfect” viskar han i mitt öra innan jag får en kyss på kinden, sedan släpper han mig. Jag ser mig om axeln och ler generat innan jag fortsätter.

 

”It’s on the roof?”

”Not really, theres a patio on the floor below the roof”

Vi är påväg upp för hissen, och jag tittar på den lysande knappen högst upp som Harry tryckt in. Jag nickar och tar ett bättre grepp om min handduk. Jag känner redan hur svetten rinner om ryggen, jag hatar när det är för varmt. Harry ser på mig med ett leende. Han har själv pärlor av svett på pannan som han då och då torkar bort med armen. Att åka till Mexiko mitt i sommarn är nog egentligen inte en sådan bra idé, speciellt om man är svensk eller engelsman. Då är man mer van vid kyla, regn och slask. När hissen stannar och vi går ut möts vi av en kall fläkt i trapphuset, jag skulle vilja stå kvar men följer efter Harry ner för korridoren. En skylt på väggen formad som en pil lyder ”Pool”.

Vi når fram till en glasdörr som Harry öppnar med kroppen, och ljudet av musik och vatten strömmar in. Jag känner hur min energi genast kommer tillbaka bara genom att höra ljudet av vatten, och jag ser mig nyfiket omkring när jag går ut. Man märker verkligen att det inte är något all inclusive hotell för barnfamiljer i alla fall, sofistikerat och lugnt skulle jag säga att det ser ut. Vita mjuka solstolar med enorma kuddar är ordentligt utspridda runt poolen i små klungor. Vid klungorna finns också bord att ställa mat och dryck på som man beställer vid baren i ena änden av terassen. Poolen är i mitten av allt, och inte särskilt stor. Den finns där för att svalka sig liksom, inte för att leka. Såhär ser det inte alls ut när jag åker på semester med familjen. Plötsligt minns jag Grekland-resan, vad kommer Harry tycka om det? Det kommer defenitivt inte vara lika lyxigt som det här. Jag sväljer och ser mig om efter honom, han står vid en klunga solstolar och vinkar dit mig. Väl framme kändes det nästan lite onödigt att man tog med en handduk när solstolarna redan är så mjuka, men jag strör ut den ändå, då jag inte vill förstöra kuddarna och sätter mig. Harry lägger sig ner på solstolen bredvid min och ser på mig.

”Nice huh?”

”Yeah” säger jag fortfarande en aning tagen och ser mig om ”this is… wow. I’ve never seen anything like this before.” Min blick faller på honom igen och han skrattar till.

”Yeah I know, the first time I stayed at a place like this I wanted to leave cause I felt like I didn’t fit in.”

Jag skrattar nervöst.

”Well, that’s kinda how I’m feeling right now”

Han fortsätter le men himlar med ögonen.

”Don’t care about stuff like that, people are all the same.” Han ser ut mot poolen och suckar nöjt ”You fit in here just as much as you fit in anywhere else. I mean, it is strange at first but, after a while you notice you could be anywhere and be happy. Just push other peoples thoughts away.”

Jag lutar mig närmare honom och biter mig i underläppen.

”Hey, I didn’t say I wasn’t happy, I’m happy whenever, wherever with you. It’s just weird cause, without you I’d never be able to stay at a place like this you know.”

Han ler och nickar.

”I know… Without my fans I wouldn’t be either.”

Jag skrattar.

”But you earned it though! I’m just tagging along.”

”Because I love you” säger han seriöst och ler mot mig samtidigt som han reser sig en aning i sin stol. ”I think you deserve it cause you’re there for me when I need you. If you’re the one keeping me sane I think you’ve deserved you’re spot too”

Jag ser på honom en stund och skrattar sedan en aning.

”You’re so cheesy… What are we even talking about? We always have the weirdest conversations.”

Han skrattar lite också.

”You brought it up.”

”No I didn’t! You did!”

Han reser sig upp och tar av sig skjortan och hatten.

”Whatever” Han gör en rolig min och nickar mot poolen ”I’m going in, you coming?”

Jag skakar på huvudet och skrattar innan jag reser mig upp och drar av mig klänningen, sedan följer jag med honom till poolen. Vi kommer dock inte längre än till kanten då två fans kommer fram och frågar om en bild. Jag erbjuder mig att ta den åt dem och de säger tack flera gånger. Jag flinar lite åt Harry då jag märker att han blir en aningens obekväm av att stå där och ta foto i bar överkropp.

”Thank you” säger de två tjejerna och börjar gå iväg.

Harry vinkar bara till svar och nickar sedan dit mig som ställt mig någon meter bort. Han skrattar när jag når honom.

”What are you doing all the way over there?”

”I thought I’d give them a little space! I’m just the girlfriend you know”

”Just the girlfriend” upprepar han komiskt och flinar samtidigt som han ställer sig på stegen till poolen och doppar fötterna. Jag är precis efter honom.

”Is it cold?”

Han håller i sig i handtagen och verkar bestämma sig.

”Nah, just a bit. It’s nice.”

”Well get in then I wanna cool off too you know”

Precis då ser jag hur Liam kommer ut genom dörren med Niall hack i häl. Vi nickar som hej och jag pekar mot våra solstolar så de ska kunna lägga sina grejer där. Samtidigt så ploppar Harry i vattnet. Han doppar huvudet snabbt och drar sedan händerna igenom håret när han kommer upp.

”Well… get in then” säger han och försöker härma mig, jag himlar bara med ögonen och börjar gå ner för stegen. Jag skulle vilja hoppa i men vet inte om folket här skulle uppskatta det. Självklart kommer Niall då som ett skott precis när jag tänkt det och gör bomben ner i vattnet brevid mig. Det stänker hela vägen upp till de som sitter bakom mig i sina solstolar, som tjuter till chockat. När Niall dyker upp över ytan igen med världens flin ger jag honom en blick och gestikulerar mot paret som ligger där. Niall börjar då skratta och håller sig för bröstet.

”Oh wow, sorry! I’m really sorry”

Harry skrattar han med, men jag skäms ihjäl. Kvinnan i stolen ler en aning.

”No problem, it’s just water”

Niall nickar och vinkar innan hon vänder sig på mage i stolen och fokuserar på sin bok igen. Harry fortsätter garva och pressar gulligt ihop ögonen när han skrattar samtidigt som Niall skvätter vatten på honom. Jag simmar snabbt ut i vattnet.

”Guys, seriously you’re not seven years old take it easy”

Jag skrattar när jag säger det men egentligen är jag allvarlig. Vill inte att människor ska tycka att vi är jobbiga eller något. Speciellt när vi är de ända i poolen.

”Chillax Tess” säger Niall och fnyser innan han skvätter vatten i ansiktet på mig. Jag gapar.

”You’re gonna regret that!”

Han rycker på axlarna och gör en ’I don’t care’ min och börjar simma iväg.

”Show him what you got” säger Harry med ett skratt ”I don’t really think he’s shaking in his boots”

Niall skrattar men jag kisar med ögonen och tänker ut vinkeln på skvätten. Sedan börjar jag sakta simma efter honom. Niall simmar bortåt på ryggen och skrattar ännu mer när jag kommer närmare.

”Don’t even try!”

Jag håller mig tyst och försöker se så skräckinjagande ut som möjligt. Niall fortsätter skratta, förmodligen för att jag ser så rolig ut men jag låtsas att det är ett nervöst skratt för att han är rädd. Till slut stannar jag snabbt upp och håller upp mina handflator vid vattenytan. Niall försöker hinna undan men det är redan försent. Jag drar handflatorna mot mig och sedan snabbt ifrån. Vattnet skvätter över hela Niall och han vänder sig om för att få skydd. Harry skrattar högt och sträcker upp armarna i luften som seger.

”Yeeey!”

”I thought you said we weren’t seven year olds!” hostar Niall ut mellan skratten och vattnet han fått i halsen. Både jag och Harry skrattar och jag simmar ifrån ifall han skulle få idén att hämnas, sedan rycker jag på axlarna så som han gjorde.

”Sorry Niall, but you get what you give. You destroyed my hair.”

 

Efter timmar av sol och bad uppe på terrassen är det dags för killarna att göra sig i ordning för den andra och sista spelningen här i Mexiko. Det är Paul som hämtar oss, och han får stå länge och vänta och tjata innan vi faktiskt plockar ihop våra saker och följer med honom in i hotellet igen. Vi är fortfarande dyngsura när vi kommer in på hotellrummet igen och Harry hoppar direkt in i duschen för att tvätta sig. Jag sitter på sängen och väntar på min tur efter att jag valt ut mina kläder. Är han inte klar snart? Vi skulle vara klara senast fem, och nu är den halv. Jag vill också hinna duscha och göra mig i ordning.

”Harry?” ropar jag och reser mig upp ”We’ve only got 30 minutes, I wanna shower too”

”Well come join me then!” ropar han retsamt tillbaka. Jag suckar, han gör det här för att irritera mig, I know it. Jag kommer bara bli distraherad och så kommer det bli ännu mindre tid kvar för mig att göra mig i ordning. Men ändå, han är säkert klar snart… Så jag kanske kan hoppa in och dela den med honom i några minuter bara… Jag gör ett irriterat stön och stormar till slut in i badrummet.

”Fine” säger jag bestämt och börjar ta av mig bikinin ”but if you try anything I will hit you in the face”

Harrys skratt ekar innifrån duschen.

”Hey, I’m nice enough to share my shower-time with you, you should be greatful”

Jag sparkar av mig underdelen av bikinin och drar lätt fingrarna igenom håret för att se till så att jag inte har någon enorm knut, sedan går jag in i duschen där han står med ryggen vänd mot mig. Vattendropparna rinner ner för hans solbrända rygg och jag inser på direkten att det här var en väldigt, väldigt dålig idé. Han vänder sig plötsligt långsamt om och ler sitt charmiga leende.

”Hey” säger han och hans våta hår hänger vågigt ner för hans ögon. Jag står som paralyserad i några sekunder innan jag kommer på vad jag ska göra. Jag tar tag i hans armar och trycker honom längre in i duschen så att jag ska få lite av vattenstrålen på mig också. Vattnet rinner ner för mitt huvud och Harry ler fortfarande.

”Here I thought you were gonna push me up against the wall and kiss me, but no, you were just gonna steal my water… I’m very dissapointed”

Jag skrattar och drar händerna igenom håret.

”Oh shut up”

”I’m serious, can you see how sad I am?”

Han gör en ledsen min, men jag bara himlar med ögonen innan jag vänder mig om. Han skrattar till.

”Rude”

Jag låtsas om som att han inte är där och bara tar shampot från korgen till höger om oss och trycker ut lite i handen. Sedan börjar jag tvätta håret. Jag känner hur Harrys fingrar slingrar sig ner för min rygg vilket ger mig rysningar över hela kroppen.

”Harry…” mumlar jag.

”Yeah…?”

Jag vänder mig om och ser honom i ögonen.

”Stop doing that! We’re in a hurry!”

Han bara ler sitt sexiga, halva leende och tar tag i min midja.

”Sorry…” säger han lågt ”I can’t help it”

Jag ler en aning.

”We have to ger ready”

Han nickar långsamt och ger mig en öm kyss, som sedan drar sig vidare ner till min hals. Jag lägger händerna på hans armar för att stoppa honom, men blir som helt svag. Efter några sekunder slutar han dock och ställer sig rak igen. Jag blir som lite ställd och han flinar mot mig.

”Can I have the shampoo please?”

Jag sträcker mig efter flaskan och ger den sedan till honom. Han tar lite i handen och räcker sedan tillbaka flaskan till mig. Jag lägger undan den och ser på honom när han masserar in det i håret. Även med shampo lödder i hela håret är han det sexigaste som finns. Jag sköljer av mitt hår och tar sedan fram tvålen. Jag häller det också i handen och ger vidare till Harry som gör samma sak. Jag börjar tvåla in mig själv när jag känner Harrys händer på min kropp igen. De glider lätt ner för mina armar med hjälp av tvålen. Mina ögon dras till hans och hans ögon håller sig fast vid min blick. Han fortsätter stryka upp och ner tills jag automatiskt tar ett steg närmare honom. Jag blir så arg på mig själv att jag inte bara bryter mig loss, det här är en sådan där typisk filmscen där paret ska tvätta varandra och det är så otroooligt romantiskt. Jag vill ta ett steg tillbaka och skratta åt honom men jag kan inte. Hans händer stryker sig upp till mina axlar, sedan till min bröstkorg ända ner till min mage. Min mun öppnas en aning och min blick dras ner till hans överkropp, plötsligt inser jag att mina händer ligger på hans bröst och rör sig nedåt också. Han ler, det där leendet som jag hade imorse. Han har vunnit. Han tar tag i mina höfter och drar mig närmare ännu en gång. Det är som att luften dras ur mig. Hans anikte kommer närmare och närmare mitt, och hans händer fortsätter bak mot min rygg, och sedan ner till min rumpa. När hans läppar bara är några millimeter ifrån mina läppar ser jag honom i ögonen igen.

”I hate you” viskar jag ut, och han ler.

”Sure you do…”

Sedan kysser han mig.

Precis då bankar det på dörren. Vi hoppar till av chocken, och Pauls röst strömmar in utifrån korridoren.

”Ten minutes!!”

”Uhh… Yeah!!” ropar Harry tillbaka. Vi står stilla i några sekunder innan vi inser hur bråttom vi har.

”Shit!”

Harry skrattar och börjar dra sina händer över kroppen under strålen snabbt för att skölja av allt. Jag försöker så gott jag kan. Jag ger honom en sur blick, det är hans fel att vi är sena. Harry skyndar ut från duschen och tar tag i en handduk.

”Hey, be careful” säger jag och går ut efter honom ”you can slip”

”Yeah yeah” säger han och räcker mig en handduk. Vi skyndar att torka av oss och virar sedan handdukarna runt oss innan vi fortsätter ut till rummet. Jag är så glad att jag la ut kläderna jag ska ha på mig innan. Jag sätter på mig dem så snabbt som möjligt och springer sedan in i badrummet igen där jag försöker föna håret en aning. När jag går över till att sminka mig kommer Harry in i shorts och en vanlig t-shirt, han har ju sina scenkläder vid arenan, och tar fönen efter mig. Han brukar aldrig riktigt föna håret men jag antar att han inte vill att det ska vara dyngsurt. Ingen av oss säger något, utan försöker mest fokusera på att bli klara och hålla oss ur vägen för varandra. Jag sätter bara på mig lite concealer, eyeliner och mascara, det är för varmt för att ha på sig smink egentligen.

”You ready?” frågar han mig när jag sätter på mig mascara.

”Almost”

Han rufsar till håret och går ut ur badrummet igen. Jag packar snabbt ihop mitt smink när jag är klar och drar igen dragkedjan på necessären och går ut jag med. Eftersom att vi ska åka vidare direkt efter konserten måste allt vara nerpackat och klart. Så jag lägger ner min blöta bikini i en plastpåse och lägger sedan ner allt i väskan igen och drar igen.

”Where are we supposed to put our bags?”

”Just leave it here, someone will take care of it”

”You sure?” frågar jag och sätter mig på sängen för att få på mig skorna.

”Yeah”

Då knackar det på dörren igen. Harry springer och öppnar med bara ena skon på sig, Paul står utanför.

”Time to go”

Harry nickar.

”Uh yeah, and what do we do about the bags?”

”Joseph will take care of them”

Jag har ingen aning om vem Joseph är, men sättet Harry nickar på visar att han i alla fall vet. Jag spänner min sista sko och ställer mig upp.

”Downstairs, now” säger Paul innan han fortsätter ner i korridoren för att säga till de andra. Harry sätter snabbt på sig den andra skon medan jag hämtar min väska och slänger den över axeln. Harry reser sig sedan upp och tar sig om fickorna.

”Let’s see, phone…”

”It’s over there” säger jag och pekar mot nattduksbordet bakom mig. Han rusar dit och lägger den i fickan.

”Okay, ready now?”

Jag nickar. Yes, jag har allt jag behöver i handväskan. Resten ligger i resväskan. Jag ser mig snabbt i spegeln och rättar till håret. Det är ofixat och trist, men så får det vara.

”Let’s go then” säger han och vi börjar gå mot dörren. Det här livet är stressigt. Från och med nu, ska jag förbereda mig bättre! 


Så! Äntligen är ett nytt kapitel uppe! Försökte skriva ett riktigt långt än då ni förtjänar det. Känner fortfarande att jag är lite dålig och rostig, men förhoppningsvis blir jag lite bättre. Känner mig optimistisk :) Har måånga planer för novellet. Kram och kommentera gärna! xx

 

 


Hey Guys...

Minns ni mig? Förmodligen inte, haha. 
Det var ju ett himla bra tag sedan jag la upp ett kapitel. Det var strul med min dator i somras och när skolan väl körde igång kände jag att jag inte hade tid, sen har månaderna bara svept förbi. Känner mig riktigt usel som inte har uppdaterat er om någonting, men jag ska självklart fortsätta på novellen. Jag måste bara komma igång igen, det är svårt när man har slutat skriva på en historia under en lång tid, och sen börjar plötsligt. Det är mycket jag inte kommer ihåg och jag måste sortera bilder och tankar haha. Men jag håller på att skriva nästa kapitel, och förhoppningsvis är ni inte för arga på mig. Ska försöka mitt bästa! Hoppas några av er är kvar också! :) 
Kram på er. 


RSS 2.0