The Center of Attention - Kapitel 35

Previous: Självklart är det fler fans som hatar mig än som gillar mig, men de få som faktiskt är mogna nog att acceptera att killarna kommer ha flickvänner i sitt liv respekterar jag som tusan. Även om jag faktiskt.. vant mig lite att få hat dagligen, fast de inte har någon aning om vem jag är… så är jag fortfarande orolig. Killarna har redan tusentals fans, och de har inte ens släppt sin skiva än. Om de blir större… vad händer då?


”I was thinking we could go home tomorrow” säger Harry på lördagsmorgonen i dörröppningen till badrummet med tandborsten i munnen ”I mean Sunday’s a good day, right?”
Jag nickar mot honom med ett leende ifrån sängen och sträcker på mig. Jag har inte orkat gå upp än utan ligger fortfarande med kroppen utspridd över sängen.
”Don't your mum have work on Monday?”
Harry försvinner in i badrummet och jag hör honom spotta i handfatet.
”She’ll take the day off, she always do when I come home”
”What about your sister?” ropar jag och fingrar med täcket.
”What about her” säger han och jag kan nästan se framför mig hur han flinar där inne. Jag himlar med ögonen.
”Will she be there?”
”Nah, don’t think so” säger han och ställer sig i dörröppningen igen ”she's got school”. Plötsligt sätter han igång en liten apparat och börjar dra den lätt mot låret. WTF
”What are you doing?” säger jag och sätter mig upp med rynkad panna. Han ser upp på mig och gör en min.
”Shaving my thighs”
”What? Why!?” säger jag och ser på honom som om han vore dum i huvudet.
”I'm just trimming it. I don’t like having too much hair”
Jag försöker hålla mig från att börja skratta och kryper fram lite i sängen och sätter mig på kanten.
”Don’t you think that’s kinda gay?” säger jag och flinar stort. Han ser upp på mig med en min som säger ’Oh, no you didn’t’.
”Shut up” säger han surt och fortsätter, jag skrattar, hoppar ur sängen och kramar om honom från sidan.
”It’s totally okey if you are gay babe”
Han skrattar och reser sig upp.
”If I’m gay then you must be a man” han verkar stolt över sin kommentar och jag ser på honom med samma flin som förut.
”Maybe I am”
”You’re not” säger han och ler stort.
”Oh yeah? How do you know?” säger jag och ställer mig närmare.
”Because I’ve seen you” säger han och blinkar innan han biter sig i läppen.
Åh Harry… såklart.
”Okey, well maybe you’re just not out of the closet yet…” säger jag och suckar.
”HAH! I win” säger han och återgår till sin rakning.
”Whatever” säger jag och börjar röra mig mot köket för att göra frukost ”It’s still gay to shave your thighs!” Jag hör honom skratta när jag går ut genom dörren.

Två timmar senare står jag i kön på ett fik med både Eleanor och Becca. Eftersom att de träffades förut också kunde jag lika gärna bjuda med Becca. Jag menar, hon måste ju tröttna på Nialler någon gång, hah!
”What do you guys want?” frågar Eleanor som står längst fram i kön och ser på oss.
”Uhm, I don’t know” säger jag och ser ut över… berget av bakelser som finns överallt. Oh my, inte så konstigt att engelsmän har dåliga tänder. Socker, socker, socker. Jag hittar en liten morotskaka i ett hörn som inte ser så hemsk ut. Och i hemsk menar jag full av socker och sådant som gör en tjock. Förmodligen har den det ändå, men jag känner mig ändå stolt som tar något med ”morot” i.
”I think I’ll taket that.. uhm, carrot cake?” säger jag och ser frågande på Eleanor. Jag har faktiskt ingen aning om det heter så eller inte. Hon ser på den och skrattar.
”That’s right, carrot cake” hon tar den och ställer den på vår gemensamma bricka, sedan ler hon stort och ser på mig "If you ever wanna give Louis something nice, you should give him some carrots, he loves them"
"Really?" säger jag och höjer på ögonbrynen. Jag har aldrig hört talas om någon som älskar morötter. Varför liksom? De smakar vatten och jord typ. 
"Yeah" säger hon och släpper ut ett litet skratt. 
”Uhm, I’ll take one of those” säger Becca och pekar på en vanlig kanelbulle.
”One cinnamon bun for yooou” säger Eleanor och lägger en på brickan med ett leende.
”That’s what they’re called, really?” säger Becca och spärrar upp ögonen. Eleanor nickar.
"Cinnamon buns or cinnamon rolls"
”What a name…”
”What do you call them?” frågar Eleanor och ser på oss.
”Kanelbulle” säger jag, Eleanor skrattar.
”That’s quite a name too”

”So you’re a model right?” frågar Rebecca när vi satt oss vid ett bord inne på cafét.
Eleanor skrattar och skakar på huvudet.
"No, not really. I've worked at Hollister but I don't know how fans made it into that I'm a model"
”Oh” säger Becca och ler "You could be a model though"
"Thanks" säger hon och ler gulligt "I guess it would be kinda fun, but right now there's so much with school that I don't think I'd have time for it"
”What do you study?” frågar vi båda i mun på varandra. Vi skrattar.
”Well, believe it or not” börjar hon och dricker lite ut av sitt kaffe ”Politics and sociology”
”Really?” säger jag och ser förvånat på henne ”Sorry but, you don’t look like the type”
Eleanor skrattar.
”I know, that’s why I said believe it or not! Louis said the same thing. I don’t know, it’s kind of interesting if you really get into it.”
”Where do you go to school?” frågar Becca
”Manchester University” svarar hon och ler.
Vad intressant egentligen, snygg OCH smart? Jag trodde man var antingen snygg ELLER smart. Undantag för mig dock då jag är inget utav det. Jag förstår verkligen varför Louis är helt tagen av henne. Vi sitter och pratar ett bra tag där på cafét. Både jag och Rebecca berättar om våra liv och vad vi gör hemma i Sverige. Eleanor är verkligen jättetrevlig. När vi fikat klart går vi runt och shoppar lite, Eleanor visar sina favoritbutiker och det visar sig att hon har en otrolig klädstil också. Jag är nästan avis på henne alltså. Hon hjälper mig att hitta tre fina tröjor som jag köper utan att tveka. Runt halv fem, då det börjar bli för kyligt för de kläderna vi har på oss bestämmer vi oss för att säga hejdå och dra hem, vi ska dock försöka ses en gång till och ta en fika innan jag åker hem, annars får det bli någon annan gång. Jag säger också hejdå till Rebecca i hallen och hon drar in till sig och Niall. Jag fortsätter såklart in till Harry. Han sitter i soffan då jag kommer och tittar på tv.
”Hey” säger jag och stänger dörren efter mig.
”Hey babe!” säger han och lyser upp när han ser mig ”had a good time?”
”Yeah, Eleanor is really nice! I really get why Lou likes her”
Harry tar ner fötterna från soffbordet och sätter sig rakt.
”I was the one who introduced them to each other you know”
Jag stannar upp med att försöka ta av mig skorna. Eleanor sa aldrig det!
”Really?” säger jag och ler ”so you knew Eleanor before Louis did?”
”Yeah” säger han och ställer sig upp och börjar gå mot mig ”She was one of my friends friends” han kommer upp till mig och ger mig en kyss. Jag ler mot hans läppar och kysser tillbaka. ”I missed you”
”I missed you too” säger jag och ler. Han är för söt. Han går vidare in till köket och fram till kylskåpet där han tar fram en öl. ”You want one?” säger han och viftar med den i luften. Äh varför inte.
”Sure” svarar jag och kastar mig ner i soffan. Jag stönar högt, gud så skönt. Harry är strax bredvid mig i soffan och räcker mig ölen.
"So anyways, I invited them to this party and Lou was there. I had only met Eleanor once or twice before but, I take the cred for them meeting anyway"
"Aww, that's so cool. And now they're almost together" säger jag och tänker på hur gulliga de är tillsammans.
"Yeah" säger Harry och skrattar "almost"
"They will be soon enough" säger jag med ett leende och ser på honom. Jag har sådan tur att jag har honom alltså. Harry nickar lite.
”My feet are killing me!” stönar jag sedan ut och sträcker lite på tårna ”here give me a foot massage” jag slänger upp föterna i ansiktet på honom och han gör en min.
”Eww no!”
”Come on pleeease” säger jag och viftar med dem ännu mer i ansiktet på honom. Han stånkar till och försöker trycka bort dom.
”No!! They’re smelly!”
”No they’re not! Come on!”
Han stönar överdrivet högt och slutar äntligen kämpa emot. Jag ler nöjt för mig själv när han börjar massera dom. Han har en min på ansiktet hela tiden som visar att han är super äcklad.
”Hey, my feet are a part of me too you know, you have to accept them just as much” säger jag och typ dör av den härliga känslan i mina fötter.
”Well, it’s hard enough to accept you as it is, and now these!”
Jag gapar stort och stirrar på honom.
”Jerk” säger jag och slår till honom på armen och han skrattar. När han lugnat ner sig ler han stort och vågar sig på att pussa ovansidan av ena foten.
”Just kidding, you’re perfect”
Jag putar med underläppen och ser på honom med stora ögon.
”My feet too?”
”Yes” säger han och himlar med ögonen ”even your feet”
Jag ligger där ett tag och låter honom hålla på med mina fötter, ljudet av TV:n och att bara ligga och titta på honom gör mig så lycklig. Det finns ingen annan stans på jorden jag skulle vilja vara just nu än här med Harry. Han märker knappt att jag tittar på honom då han bara ser TV-programmet han tittar på, ibland kan han dock se ner på mina fötter och bita sig lite i läppen av koncentration. Hur perfekt är han inte? Det där lockiga mjuka håret som har samma effekt som typ.. knappar har på mig. Om det finns en knapp vill man ju trycka på den.. eller hur? Jag kanske låter hur knäpp som helst, förmodligen. Men det är något med det där håret som bara får mig att vilja röra det… skaka om det. Haha. Plötsligt ser han på mig med det där leendet. Det där underbara.. vita leendet. Och det brister för mig. På någon halv sekund har jag förflyttat mig från liggande ställning i soffan till att sitta på honom, med benen på var sin sida om honom. Han hinner knappt reagera innan mina läppar är tryckta mot hans. Jag vet inte vad som händer med mig, jag vet inte hur jag ska förklara det. Men jag behöver honom nära, NU. Det tar inte lång tid innan Harry hakar på och kysser mig häftigt tillbaka. Jag drar mina händer igenom hans hår och stönar smått mot hans läppar. Jag kan inte stoppa mig själv, jag skulle inte ens bry mig om Louis kom in just nu. Jag känner hur Harrys händer glider upp och ner över min rygg vilket gör att jag ryser över hela kroppen. Vi fortsätter kyssas och mina händer letar sig ner till sömmen på hans tröja och jag börjar långsamt dra av den. Det verkar inte vara några problem för honom och några sekunder senare drar han den över huvudet och kastar den på golvet. Han gör samma sak med mig och snart ligger min tröja bredvid hans i en liten hög på golvet. Mina händer glider upp och ner över hans bröst samtidigt som vi kysser varandra, och jag känner hur snabbt hans hjärta slår. Jag vågar mig till slut ner till hans byxor och knäpper upp första knappen. Jag hinner dock inte fortsätta då han börjar knäppa upp mina shorts. Jag reser mig snabbt och glider ur dem innan jag sätter mig på honom igen med bara mina trosor på och börjar kyssa honom igen. Händerna återgår till hans byxor och jag drar ner dragkedjan. Då slutar han plötsligt kyssa mig och andas häftigt.
”You sure?”
Jag andas lika häftigt jag och stannar upp och ser på honom. Hans hår är rufsigt, hans ögon är mörka av lust och hans läppar är röda av allt kyssande. Han är sexigare än någonsin. Jag är mer än säker. Jag nickar snabbt och ler mot honom. Jag ser hur hans ögon glider ner mot mina läppar och han ler sexigt innan han börjar kyssa mig igen. Snabbare än förut denna gången, om det nu är möjligt.
”I think” börjar han säga mellan kyssarna ”that we should” ett stön slipper ut genom hans läppar ”move though”. Jag förstår vad han menar och ska precis bryta mig ifrån honom då jag känner hur hans händer tar ett fast tag om mina lår och hur han reser sig upp. Jag spärrar snabbt upp ögonen och tar tag i hans nacke. Wow! Det här var jag inte beredd på. Han bär mig över rummet mot hans rum och jag skrattar.
”I thought this only happened in movies”
Harry skrattar och jag slår mina ben runt om honom så att det ska bli lättare för honom. Jag börjar lätt kyssa honom igen, både på munnen och på halsen, och jag känner hur han ryser till. Några sekunder senare ligger jag på sängen med honom över mig och mina händer han letat sig ner till hans byxor ännu än gång. Och den här gången knäpper jag upp dem helt. Han drar snabbt av sig dom och börjar nu kyssa mig uppifrån och ner. Först på läpparna… sen på halsen.. vidare till nyckelbenet… och sist magen… till slut är han nere vid mina trosor och han drar av dem samtidigt som han biter sig i läppen. Snart ligger de också på golvet, och han återgår till mig. Han kysser mig långsamt ner för mina lår, tills han kommer till det stället jag verkligen vill ha honom på. Jag ryser till av hans beröring och kan inte alls förstå hur jag kunde skämmas förut, han kan få se mig hur många gånger han vill bara han fortsätter göra... sådär… min andning blir häftigare och jag stönar lätt. När han kryper upp på mig igen en stund senare kan jag inte vänta längre, utan tar tag i hans armar, och ser honom djupt i ögonen. Harry ler nöjt mot mig innan han lutar sig ner mot nattuksbordet och tar fram en silvrig liten förpackning. Jag ser hungrigt på honom samtidigt som han fixar med den. Jag är redo nu.

Ja... jag skäms ihjäl. Jag fattar knappt vad jag skrivit haha! Tog otroligt mycket kraft att skriva det här ska jag säga er. Hoppas ni "gillar" det i alla fall. Och glöm inte att säga vad ni tycker! Nu ska jag gå och dö av pinsamhet.


Frågor, frågor, frågor

Hej på er söta läsare! 
Har fått två nya frågor som jag tänkte svara på. Vi kan börja ha en liten grej att jag svarar på de frågorna jag får någon dag varje vecka om det kommer några. Så slipper vi massor av inlägg som bara är svar på frågor. Men första frågan jag fick var från Clara som frågar om Tessa (huvudpersonen) är blond eller brunett. Jag har skrivit det tidigare i novellen, men hon är i alla fall blond! Eftersom att du kommenterade i förra kapitlet då det både finns blondiner och en brunett på bilden kanske det blev lite förvirrande. Men jag brukar skriva bokstäver framför ansiktet på personerna i bilderna så man vet vem det är men ändå kan föreställa sig ansiktet själv. Och brunetten i förra kapitlet behövde ingen bokstav då det är Louis riktiga flickvän Eleanor! :)
Sen fick jag en fråga från någon anonym (haha!) som frågar hur gammal jag är. Jag är sexton, fyller sjutton. Alltså född 1995. 

Ska försöka skriva lite på det nya kapitlet ikväll. Tack för att ni läser och kommenterar! ♥


The Center of Attention - Kapitel 34

Previous: ”What is it with you and being horny when you’re drunk anyway?” frågar han med ett flin på munnen. Jag kämpar för att inte slå honom en gång till, utan ser bara irriterat på honom innan jag blundar igen.
”Shut up, Styles”
Han skrattar en gång till och kysser mig på pannan igen innan han suckar och lägger sig till rätta på kudden.
”Sorry babe”


När jag vaknar ligger jag på mage i sängen med ansiktet inburrat i lakanet. Jag känner hur jag varken har kudde under huvudet eller täcke på kroppen och jag ryser till. Jag lyfter långsamt på huvudet och letar efter Harry, men han är inte här. Allt jag hittar är täcket som har ramlat ner på golvet och jag ser hur jag ligger åt helt fel håll i sängen. Jag sätter mig upp och gnuggar mig långsamt i ögonen, plötsligt inser jag att jag har helt bar överkropp. Ånej, just det. Igår. Bara tanken får mig att bli röd i hela ansiktet, jag har skämt ut mig totalt. Jag betedde mig som ett besatt, översexuellt fan. Jag gräver ner huvudet i ansiktet och stönar högt. Helvete, jag ska alltid skämma ut mig... Jag byter snabbt om och sätter på mig en blå, stickad tröja och ett par jeans. Håret plattar jag snabbt och jag sätter bara på mig lite puder och mascara, plus lite concealer under ögonen för att täcka påsarna. Att festa tär verkligen på en. När jag känner mig klar går jag ut ur sovrummet och letar omkring efter Harry i lägenheten. Men jag hittar honom inte, dock hittar jag Eleanor sittandes i köket med en skål flingor och en tidning.
”Good Morning!” säger hon med ett skinande leende när hon ser mig. Jag ler trött tillbaka och säger God Morgon. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig, känns som att jag skämde ut mig inför henne igår.
”Feeling a bit crappy are you?” säger hon och skrattar lätt innan hon stoppar en sked i munnen. Jag ler med stängda ögon och tar ett djupt andetag innan jag skrattar till och nickar.
”Kinda, yeah..” jag öppnar kylskåpet och tar ut juicepaketet ”where are the boys?”
”Oh, they had to go to a meeting or something” säger hon och ler. Jag nickar och tar fram ett glas innan jag sätter mig bredvid henne vid bordet. Det blir tyst en stund och jag häller upp juice i glaset och tar en klunk.
”Look” säger jag sen och ler nervöst ”sorry if I was a bit.. yeah you know last night, I wasn’t supposed to meet you like that for the first time”
Eleanor ser först förvånat på mig och skrattar sedan högt.
”Oh god don’t worry, I’ve been drunk before!”
”No but I didn’t want to embarrass Louis like that” säger jag och skrattar ”and he’s been wanting us to meet for a while now, so I just felt stupid”
Eleanor ler stort mot mig
”Yeah he said he wanted me to meet you and the other girls before, but I thought you lived in Sweden, so it seemed kinda impossible”
”Yeah, we do” säger jag och tar en klunk av juicen ”but I guess I’ll visit Harry a lot now that we’re together”
Eleanor ler stort och tar en tugga av flingorna
”Aww, you two are so cute together, you we’re crazy about eachother last night”
Jag stönar och gräver ner huvudet i händerna, gud så pinsamt, jag måste verkligen sluta dricka. Eleanor skrattar bara
”Don’t be embarrassed, it was cute!” hon lägger en hand på min arm och ler vänligt ”you got together quite recently, right?”
Jag ser upp och nickar generat.
”Almost a month ago I think”
”How did you two meet?” frågar hon och ser på mig. Jag ler för själv lite när hon frågar. Here we go again.

När jag berättat klart historian om hur vi träffades och allt det där berättade Eleanor för mig hur hon och Louis träffades. På en fest tydligen, hon hade nyligen hört talas om dem och sett dem på X-Factor ett par gånger. Hon berättar också att hon faktiskt var lite utav ett fan innan hon träffade honom. Jag frågar henne varför de inte officiellt blivit ett par en och hon verkar inte riktigt veta vad hon ska svara.
”I guess it never really… I don’t know… I’m kinda scared I guess”
”Of what?” frågar jag och ser frågande på henne. Hon rycker lätt på axlarna och ser på mig. En brun hårslinga har åkt ner i hennes ansikte och hennes ansiktsuttryck är allvarligt.
”Falling in love, and everything around it.”
Jag ser frågande på henne, varför är hon rädd för det? Fast förstås.. hon kan ha gamla minnen hon med. Saker som förändrat hela synen på kärlek och förhållande totalt.
”Why?” frågar jag tyst.
Hon ler lite och ser ned i bordet, sedan upp på mig igen.
”I guess it has to do with old boyfriends, and just everything involving the band. It's hard enought as it is, just being friends with him.” hon reser sig upp och ställer skålen på diskhon innan hon snabbt vänder sig mot mig och ser oroligt på mig, hon pillar lite med händerna och ler svagt.
"You don't like the attention?" frågar jag och ser på henne.
Hon skakar på huvudet och skrattar. 
"I'm not built for this sort of life I guess" säger hon och skrattar till "I have to ask myself if it's worth it. I really like Louis and I want to be with him but... I think taking it slow is the right thing"
”I get it” säger jag och ler samtidigt som jag nickar. ”And if you ask me... He's definitley worth it”
Hon ler och verkar inte riktigt veta vad hon ska säga. ”Uhm, I'm in a bit of a hurry now… but maybe we could go shopping some time this week or something?” hon ler hoppfullt mot mig ”get to know eachother?”
”Sure, that sounds fun” säger jag och ler stort mot henne innan hon börjar röra sig mot hallen.
”Great, I’ll see you!” säger hon och sneglar snabbt bakåt mot mig när hon går.
”See you” ropar jag tillbaka och fortsätter dricka utav min juice.
 
För att få tiden att gå går jag in i sovrummet när jag plockat undan disken och drar fram gitarren från skåpet vid dörren. Jag sätter mig på golvet med den och börjar plinga lite på den. Jag ska hålla fast vid att göra en låt till Harry under tiden jag är här. Och den ska bli bra… jävligt bra. Jag lyckas komma på lite bra olika melodier och börjar precis få till det som jag vill när jag hör att ytterdörren smälls igen. Mitt hjärta bultar när jag hör stegen komma närmare från hallen några sekunder senare. Jag både undrar om det är Harry eller inte, och om det kommer kännas skumt eller inte. Jag menar, jag skämde ut mig rejält igår, och han har inte ens hört av sig till mig på hela förmiddagen. Jag bara ryser över tanken att han har sett mig halvnaken, både igår och imorse när jag legat där helt död och äcklig. Jag vet att vi redan har haft sex, men det känns nästan inte som det längre. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Jag har blivit mer osäker på hur jag ska se ut, självförtroendet går upp och ner. Jag vill att han ska tycka om det han ser. Jag biter mig i läppen när dörren glider upp med ett litet knarr, och mycket riktigt, där står Harry i dörröppningen. Han ser lite virrig ut, och andas lite tungt efter trapporna på vägen upp antar jag. Han måste vara trött också, eftersom att han gått upp tidigt imorse efter igår. Usch.
”Hey” säger han andfått och ser konstigt på mig där jag sitter på golvet ”what are you doing?”
Jag ser ner på gitarren, och sedan på honom igen. Skojar han?
”Playing guitar?”
”Oh yeah, right, I can see that” säger han och går in i rummet helt och hållet.
"Why didn't you tell me you were going?" säger jag och flinar lite. Han sneglar mot min mobil.
"Have you checked you phone?" frågar han och ser på mig. Jag tittar snabbt på den. Oups.
"Uhm.. no" säger jag och ler svagt. Det blir tyst.. och han står kvar och tittar på mig. Jag höjer ögonbrynen.
”Something wrong?”
”No, no!” säger han och skrattar lite ”I just.. no!”
”Seems like it” säger jag och skrattar till lite också och reser på mig så jag står mitt i mot honom.
”No, I just.. how are you feeling?”
”Tired… kinda hungover” säger jag och sneglar lite mot sängen. Jag skäms så jag dör.
”Oh okey.. do you remember..?”
Jag ser på honom med en blick som säger ”menar du allvar?”, ska han verkligen ta upp det där. Är det därför han är så nervös? Varför kan vi inte bara glömma det? Det är så jag löser problem.
”Yeah” säger jag med en suck och gnuggar mig lätt i ansiktet med några fingrar.
”So you still like.. wanna, you know?”
”Harry!” gnäller jag ut och sätter mig på sängen. VARFÖR SÅ PINSAM! ”No, just.. ahh! Seriously??”
”What!?” säger han och dyker ner bredvid mig ”I told you we could if you still wanted to?”
”Do you seriously think I want to have sex with you now!? You totally just asked me, that’s so weird!”
”Is it?” frågar han som att han verkligen inte tycker att det är konstigt.
”Yes!?” säger jag och ser äcklat på honom
”So you don’t want to?” frågar han igen.
”No!!” skriker jag ut ”I mean I still want to but, not now!”
Jag håller på att smälla av. Jag skäms så jag dör, det är som att vi håller på och planerar ett barn eller något. Vad händer? Harry tycker verkligen aldrig att något är pinsamt. Jag fattar inte.
”Good” säger han och pustar ut. Vänta, va?
”Huh?” jag ser frågande på honom. Han tittar på mig och skrattar lätt.
”Well, it would’ve been a bit awkward now don’t you think?”
Är. Han. Dum. i. Huvudet. Eller? Det är ju det jag har försökt säga hela tiden. Nu undrar jag bara om han är korkad. Jag ser på honom med rynkad panna och öppen mun i vad som måste vara en evighet. Sedan börjar jag konstigt nog skratta.
”What?” säger han och ler frågande mot mig så de där söta smilgroparna kommer fram. Jag bara fortsätter skratta ett tag. Han är för söt.
”Yeah, it would’ve been a bit weird” säger jag och ler stort innan jag kysser honom.

Några timmar senare går vi omkring mitt i London på  några små shoppinggator och äter glass. Hela sex-grejen är (nästan) glömd och vi försöker njuta av resten av dagen. Både jag och Harry har hittat några fynd i olika affärer. Jag har hittat ett sött vitt linne som är perfekt nu till sommaren i en liten butik Harry har vetat om ett tag och bara ”behövde” visa mig. Jag har också köpt ett par jättefina skor i en liten dyrare affär som bara jag ”behövde” ha, haha. Vi stöter på ett gulligt fan på gatan också, jag erbjuder mig att ta fotot på dem själv, men hon vill verkligen på riktigt att jag ska vara med på bilden. Hon säger flera gånger hur söta vi är tillsammans och både jag och Harry, som kommit överens om att hålla grejen hemlig ler bara smått och säger att vi bara var vänner. Tjejen verkar dock inte gå på det och ler fånigt mot oss hela tiden. Det känns skönt att det finns fans som är sådär trevliga! Eftersom att jag själv har haft den där fan-fasen några gånger och förbannat mig över de där tjejerna som alltid blir tillsammans med artisten. Såklart ska de alltid vara modellsnygga och vara helt perfekta. Vilken chans har jag då? Tänker man och vill döda dem. Men nu står jag här, med Harry Styles. Som jag vet att många tjejer vill ha, och han är min. Självklart är det fler fans som hatar mig än som gillar mig, men de få som faktiskt är mogna nog att acceptera att killarna kommer ha flickvänner i sitt liv respekterar jag som tusan. Även om jag faktiskt.. vant mig lite att få hat dagligen, fast de inte har någon aning om vem jag är… så är jag fortfarande orolig. Killarna har redan tusentals fans, och de har inte ens släppt sin skiva än. Om de blir större… vad händer då?

Vill bara passa på att tacka er alla igen, har fått ett nytt besöksrekord på 55 läsare vilket för mig är helt sjukt. Blir typ rörd! Tack så jättemycket för att ni läser och lämnar kommentarer. Betyder så mycket för lilla mig!♥


The Center of Attention - Kapitel 33

Previous: Vi skrattar och har det kul ända tills vi måste börja göra oss i ordning för kvällen. På vägen tillbaka till Harrys lägenhet tänker jag på dem alla. Det är härligt hur roligt man kan ha med sina vänner, och hur mycket bättre de kan få en att känna sig. Jag har inte känt mig sjuk alls sen jag kom hit. Harry får mig alltid att må bättre. Precis som Edward säger till Bella, att hon är hans personliga heroin eller något. Harry kanske är min personliga medicin? Mitt egna lilla lyckopiller.


”Are you sure this is the right place?” säger jag och ser skeptiskt på Niall, det ser ut som att han tvekar själv för en sekund, men blir snabbt självsäker igen och börjar gå mot den lilla, mörka dörren.
”Yeah, this is it.”
Jag ser mig om i den lilla gränden vi står i allihopa. Jag menar, vi sa avskilt… men inte såhär avskilt! Det tog ganska lång tid att komma hit, en blöt gränd mitt inne i London. De mörka tegelväggarna som står tätt emot varandra, med oss i mellan, skrämmer mig nästan. De ända själarna här förutom oss måste vara råttor. Jag ruggar snabbt av mig den kusliga känslan och börjar så som de andra, följa efter Niall mot den lilla dörren i mitten av gränden. Hur kan han vara så säker på att det är här? Det står ingenting på dörren och han fick bara en kort beskrivning av sin kusin. Tänk om vi har råkat komma till något langar-näste eller något!? När vi kommer fram till dörren vänder sig Niall om och ser på oss, lite… smått nervöst innan han vänder sig tillbaka mot dörren och knackar tre gånger långsamt. Det tar ett tag innan vi hör fotsteg vid dörren, och den öppnas. En mörkhårig blåögd... runt 22årig man står i dörren och ser på oss. Tystnad.
”Eeeey mate!” hör jag plötsligt Niall skrika ut, och de ger varandra en kram.
”Hey man how's it goin’!?” Svarar mannen med samma irländska accent som Niall.
”Great man, good to see ye!” skrattar Niall ut med ett stort leende.
När de hejat klart på varandra efter några minuter vänder sig äntligen Niall sig mot oss och pekar mot mannen.
”Guys, this is my cousin Brian”
Vi alla vinkar och säger hej till Brian, och han vinkar glatt tillbaka. Vi inser att det kanske är bäst om vi går in, så vi försvinner snabbt ner genom dörren ner till en sorts källare. Vägen ner var ganska kuslig, men så fort man kommer ner möts man av en varm, mysig hall och en dörr som förmodligen leder till stället vi ”ska hänga” på.
”Now this place is soundproof, so you can party how hard you want” skrattar Brian och öppnar dörren.
”Nice” säger Harry och spärrar löjligt upp ögonen mot mig innan han tar min hand. Jag ler mot honom och följer in de andra i rummet. Lokalen vi kommer in i är faktiskt väldigt mysig. Inget disco eller dansställe precis, mer som en omgjord pizzaresturang eller något haha! Tegelväggar, bord lite här och där, röda mattor på golvet, mysiga lampor och en TV hängandes på väggen. Sen, längst där borta, i hörnet, står en bar.
”I bought this place two years ago, celebs come here to party in peace sometimes” säger han och ställer sig mitt i rummet med händerna i fickorna och ser på oss. Vi alla ser oss runt omkring ett tag. ”Makes a great penny” säger Brian plötsligt och ser sig om precis som oss. Vi skrattar.
”And the liquor?” frågar Louis och går fram några steg.
”Uhh yea right there” säger Brian och pekar mot baren, Louis ler nöjt och går ditåt. Vi kom överens tidigare om att ingen av oss skulle skaffa drickan. Det kan uppmärksammas om en av killarna kommer ut med sjukt mycket alkohol själv. Därför bad vi Brian.
”Well, I need to get goin’” säger han och suckar med ett leende ”Somewhere I need to be rite now” Niall ler stort och går fram till honom.
”Alright, thanks a lot man” säger han och ger honom en manlig kram.
”No problem mate” säger Brian och börjar gå mot dörren när de kramats klart ”See you guys!” säger han och vinkar, vi vinkar tillbaka och han försvinner snabbt ut i hallen.
Vi står kvar en stund tysta och ser oss omkring, förutom Louis då, som står och fixar med drinkarna.
”Are you coming or what?” ropar han och ser sig om axeln. Vi ser på varandra innan allas munnar bryter ut i stora leenden.
”Alright!” ropar Niall och fistpumpar ”Let’s party!!”
Vi alla tjuter högt och springer mot baren.

Plötsligt vet jag inte vad klockan är längre, jag sitter i Harrys knä runt ett utav borden med de andra. Han stryker mitt lår upp och ner med ena handen och håller sitt glas med öl i andra. Rebecca sitter på sin egen stol, men tätt intill Niall såklart. Musiken strömmar dovt ut ur högtalarna i bakgrunden.
”No it’s true!” utbrister Louis mitt i vår diskussion ”they followed us on skateboards! I’m not even making this up”
”It’s true” säger Niall och ställer ned sitt glas efter att ha tagit en stor klunk ”there were like six or seven of them, incredible”
”That’s so weird” säger jag och skrattar ”did they look like, girly you know or?”
”Nahh, they looked like skatergirls” säger Harry och skrattar han med. Jag försöker se det framför mig, hur sex tjejer åker efter killarnas bil på skateboard vilket får mig att skratta högt. Gud så roligt.
”I want girls following my car on skateboards too!” ropar Rebecca ut, lite väl dragen om man säger så. Hon har aldrig tålt alkohol. Vi andra skrattar.
”Come with us to one of our gigs and you might get lucky” flinar Niall och kysser henne på kinden, och hon ler gulligt.
”Zayn you alright?” säger Liam plötsligt och ser mot Zayn, vi andra gör samma sak. Jag rynkar pannan när jag ser honom, huvudet är lågt, ögonen är stängda och hans läppar putar.
”Wait..?” säger Harry
”Is he sleeping?” fortsätter jag
Louis som sitter bredvid petar lite på hans kind men han reagerar knappt. Vi alla brister ut i skratt över att han typ somnat. NU liksom?! Niall flinar innan han skriker till.
”ZAYN FOR GODS SAKE!”
Vi andra skrattar ännu mer då Zayn chockerat spärrar upp ögonen och stönar till.
”What!?”
”You’re seriously gonna sleep right now?” skrattar Harry och ser komiskt på honom. Zayn blinkar några gånger och skakar lätt på huvudet för att vakna till innan han ler oskyldigt.
”I wasn't sleeping... I was just closing my eyes for a minute" säger han och ser runt på oss, och vi ger honom en blick. "Sorry I’m tired”
”and bored right?” frågar Harry
”No I mean..” säger Zayn och sträcker på sig ”just wish Josefin was here”
Vi alla aww-ar lite och ser på Zayn med sorgsna ögon. Jag förstår varför han är uttråkad, jag skulle också förmodligen vara uttråkad om inte Harry var här. Jag menar, jag har kul med de andra killarna också. Men här sitter vi, två par och gullar med varandra mitt framför ögonen på honom, när vi vet att han saknar Jossan. Zayn verkar vara ganska tuff och cool på utsidan, men jag har förstått att han på insidan är väldigt djup och känslig. När han gillar någon, gör han det till 100 procent. När jag tänker efter så har Liam varit ganska låg ikväll också. Även om han inte dricker särskilt mycket brukar han alltid vara glad och pratig av sig, precis som imorse. Men nu när Danielle är bortrest på grund av dansen, och vi som jag sa förut sitter och gullar mitt framför ögonen på dem, förstår jag varför de blir deppiga.
”Did you ask her about visiting?” frågar jag och försöker klämma ut ett leende mot Zayn. Och faktiskt, bildas ett litet leende på hans läppar med.
”Yeah, we’ll set out dates tomorrow, hopefully she’ll be able to come before school starts”
”That’s great Zayn!” säger jag entusiastiskt, de andra håller med. Toppen!
”Yes!” skriker Louis och tittar upp från mobilen med ett leende ”guess who’s coming?”
”Who?” säger Niall och tar en sipp av sin öl igen. Louis ser besviken ut.
”I said guess... Anyway, Eleanor’s coming over in a while”
”Really!?” säger jag glatt ”Finally I get to meet her”
”Yeah” säger Louis och ler stolt. Han gillar verkligen henne, vi får hoppas att allt löser sig och att hon inser vilken toppenkille han är! De måste bli tillsammans. De andra börjar prata på om Eleanor men jag sneglar på Zayn och Liam som ser lite kort på varandra. De ser asdeppiga ut. Great…
”I know what we can do” säger Niall ur intet och flinar mot oss alla. ”Wanna play a drinking game?”
”Depends” säger Harry och sippar på ölen ”which game?”
”Ohh don't worry you’re gonna love this” säger Niall och hoppar upp ur sin stol. Han springer fram till sin väska som står i hörnet av rummet och drar fram sin dator. Han kommer snabbt tillbaka och böjar skriva som en galning. En stund senare klappar han till sig vår uppmärksamhet.
”I found this the other night, I laughed my ass off” han vänder på skärmen och vi ser en helt vanlig youtube-video på skärmen, med en Harry-intervju. ”The Harry Styles drinking game!”
Alla börjar asgarva ,vad fan? Ett Harry-drinking game, vad kan det gå ut på?
”Really!? What the…” skrattar Harry ut ”how do you play?” Niall flinar ännu större när han får frågan.
”You have to take a shot everytime you say ’Uhmm’”
”WHAT? Why Uhmm?”
”Because you say it all the time mate” säger Zayn och flinar.
”I do not!” säger Harry och ser förvånad ut
”Oh really? What day is it today?” frågar jag och ser på honom med ett leende.
”Uhmmm…” börjar han och tänker. Vi börjar skratta högt igen. Idiot han är.
”See!” säger Rebecca
Harry bara himlar med ögonen och ser sur ut. Gullig han är. Vi bestämmer oss i alla fall för att köra leken, och jag kan säga att alla blir redigt fulla. Eleanor kommer också mitt i allt och hon är jättetrevlig, jag är dock orolig över att jag skämmer ut mig själv inför henne då jag druckit så mycket. Antingen så var hon bara lite blyg… eller så tycker hon verkligen att jag är dum i huvudet. Inget jag kan rå för dock! Både Zayn och Liam går hem tidigare än alla andra, och jag ler åt dem när de stånkar ut tillsammans med varandra om halsen. Vi andra stannar kvar några timmar till, lyssnar på musik, dansar, dricker och pratar för fulla muggar. När Harry plötsligt vill gå hem stretar jag inte emot och låter honom dra med mig ut ur dörren.

”Eleanor is sooo nice!” säger jag när vi stånkar in genom dörren tre kvart senare, Harry skrattar samtidigt som han försöker ta av sig skorna.
”I know right!”
”She’s so pretty” säger jag och sätter mig mitt på golvet och knäpper upp mina klackskor. Det tar lite tid dock, då min syn fortfarande är lite suddig och jag blir frustrerad på mig själv och skorna. ”Stupid shoes”
Harry skrattar igen och går ner på alla fyra och kryper fram till mig.
”Are you still drunk?” frågar han och kysser mig.
Jag skakar på huvudet mot honom, och han ser på mig med höjda ögonbryn.
”…Maybe” säger jag och ler oskyldigt ”and so are you”
Han biter sig i läppen och ser på mig med ett flin.
”Maybe”
Han hjälper mig av med skorna innan vi båda långsamt reser på oss. Hela rummet snurrar på vägen, jag försöker hålla i mig i Harry så gott som det går men han verkar ha mer problem än mig om jag ska vara ärlig. Skrattandes flyger vi in i hans sovrum och jag kastar mig ner sängen, Harry försvinner in i badrummet för att kissa istället. Jag sätter mig långsamt upp och försöker fokusera blicken. Jag vet. Jag tänker tillbaka på mitt och Rebeccas samtal tidigare idag och ler för mig själv. Nu gäller det. Jag tar snabbt av mig mina kläder och slänger dem i en liten hög på golvet. Nu sitter jag bara där i underkläder. Det är ganska kallt i rummet så jag får snabbt gåshud över hela kroppen och jag väntar otåligt på Harry, och när dörren äntligen öppnas reser jag mig snabbt upp och ler smått mot honom. Han märker mig inte först utan håller på och knäppa upp klockan han har på ena armen, något som verkar vara väldigt svårt med tanke på hans tillstånd. När han tittar upp stannar han genast till och ser på mig. Hans ögon glider upp och ner när han ser mig på, och han ler smått.
”What is this?” han tar några steg mot mig och jag möter honom. Nu står vi nära.
”Nothing…” mumlar jag och ser upp på honom. Jag börjar smeka hans arm upp och ner och jag känner hur han får gåshud han med. Han fortsätter att spana in mig och jag ser hur det blänker till i ögonen på honom. Efter några sekunder dock dör det ut, hans leende.. allting. Han suckar.
”As much as I want to…” börjar han, men jag avbryter honom.
”I want to”
Han ser på mig upp och ner igen. På mina söta rosa och gröna matchande trosor och BH med vita spetsdetaljer. Jag ser att han vill också. Jag tar ett steg närmare, men han backar. Han suckar ännu en gång och håller ut en hand för att visa att jag inte ska försöka igen.
”I can’t Tessa, not like this, I promised myself that I would take what you said seriously”
”But it’s okey?” säger jag frustrerat ”I want to” Jag gör ett försök till ändå och tar av mig BH:n mitt framför ögonen på honom. Han sväljer och backar ännu ett steg.
”Maybe you do, but you’re drunk” han ser på mig med allvarliga ögon ”I am too, I don’t want you to get upset again” Jag ser hur han kämpar med att inte se ner.
”I wont” säger jag irriterat och sätter mig på sängen. Jag vet att jag är full… men jag vill! Jag ville förut också! Varför ska han vara så jobbig och känslig nu för.
”Look” säger han mjukt och sätter sig bredvid mig ”If you still want to tomorrow we can… I just” han gnuggar sig i ögonen som att han försöker få sig själv att nyktra till lite ”not like this, okey? Not tonight”
Jag ser på honom med ledsna ögon och suckar sedan och nickar lätt.
”Whatever”
Han tar sitt pekfinger och vänder mitt huvud mot hans.
”I want things to matter with you, remember?”
Jag ser in i hans ögon. De där fina blågröna ögonen… och jag nickar igen. Jag minns. Och han har rätt. Han ler smått mot mig och vi kryper båda ner under det härliga silkes-täcket. Jag lägger mig på hans arm och håller om honom under. Han kysser mig på pannan.
”Sorry” säger jag och blundar. Han skrattar lätt till.
”Sorry? I just saw you half-naked, I have nothing to be upset about!”
Jag slår hårt till honom på magen under täcket och han skrattar högt, varför ska han alltid skämma ut mig? Jag har dock svårt för att hålla mig för skratt själv.
”What is it with you and being horny when you’re drunk anyway?” frågar han med ett flin på munnen. Jag kämpar för att inte slå honom en gång till, utan ser bara irriterat på honom innan jag blundar igen.
”Shut up, Styles”
Han skrattar en gång till och kysser mig på pannan igen innan han suckar och lägger sig till rätta på kudden.
”Sorry babe”

Är inte nöjd med det här kapitlet för fem öre, men i alla fall! Förlåt för att det tog sån tid!


Svar på fråga!

En Natts, eller Natta förmodligen (?) frågade i inlägget under om jag någonsin träffat killarna, nu eller när de var okända. Och jag kan säga att nej det har jag inte! Varken som kända eller okända, jag har sett dem från några meters avstånd ett par gånger, men jag har aldrig pratat med dem eller något sådant. 
Hon frågade också hur många kapitel det kommer bli och det har jag aboslut ingen aning om, jag skriver på lite bara så får vi se hur långt det går helt enkelt :)

Tack för att ni läser & kommenterar allihopa, betyder jättemycket för mig ♥
Och förlåt för att inget kapitel kom upp idag, känner fortfarande att kapitlet är lite ofärdigt, men ska verkligen försöka få ut det imorgon (eller idag då eftersom att klockan är halv två på natten). Tack igen! Och glöm inte att försöka sprida vidare bloggen så fler läser! :)


Fråga till er läsare!

Hej på er, tyvärr inget kapitel som kommer upp nu utan en fråga till er! Kan lova er ett kapitel till imorgon om ni bara svarar på min fråga. Har fastnat lite nämligen. Vill ni att novellen ska vara barnvänlig? Alltså vissa scener om ni förstår vad jag menar. För jag kommer själv tycka att det kommer vara otroligt svårt och jobbigt att skriva sådana detaljer och sen lägga upp i onödan om ingen ens kommer uppskatta dem eller vill ha dem. Dessutom vet jag inte riktigt vilka åldrar ni är i, jag vet att min kusin läser detta och hon är ju ganska ung menar jag. 

ALLTSÅ, ska 15 och yngre kunna läsa eller ska det finnas material för 15+? 
Om ni fortfarande inte förstår vad jag menar kan ni kommentera! ♥


The Center of Attention - Kapitel 32

Previous: ”Sure, if they’re awake… I mean we don’t know what they’ve been up to all night” säger han och flinar, Liam lyfter på ögonbrynen.
”Ew!” jag spärrar upp ögonen ”Harry I don’t wanna think about that! ” säger jag med gnällig röst och slår till honom. Han skrattar högt.
”What!? Maybe they stayed up late and played Scrabble or something!” han tar en till tugga.
Jag fnyser och drar med honom ut i hallen.
”See you later Liam!”
”Bye” ropar han tillbaka.

Det visar sig att både Niall och Rebecca är vakna, och de blir båda jätteglada över att se mig, och jag blir såklart glad över att se dem med. Becca ger mig en blick hela tiden när vi går in i lägenheten och jag kan nästan förstå att hon vill prata med mig om något. Det verkar inte vara något negativt, utan tvärtom. Och känslan jag får i magen är att det är något… annorlunda. Jag biter mig i läppen, jag får prata med henne så fort som möjligt. När vi väl sitter där inne i Nialls vardagsrumet pratar vi om hur de haft det de senaste dagarna. De har tydligen varit i London Eye igen, som tur var stannade den inte den här gången utan åkte på som vanligt. De har tydligen också shoppat väldigt mycket runt om i London och Becca drar med mig in till sovrummet för att visa.
”Här, kolla!” säger hon och drar med mig mot en hög påsar i ena rummet ”jag har aldrig varit såhär förut någonsin” säger hon och skrattar. Hon sätter sig ner på golvet och tar ut massa kläder ur påsarna.
”Men gud!” säger jag och slår mig ned bredvid henne. Det var otroligt mycket kläder, shorts, tröjor, smycken, skor… allt möjligt. ”Hur hade du råd med allt?”
”Det mesta har jag faktiskt köpt själv” säger hon och ser på mig ”jag fick ganska mycket från jobbet faktiskt”
Just det ja, hennes jobb i djuraffären… haha.
”Det mesta?” säger jag och flinar
”Niall är en väldigt snäll kille” säger hon och ler generat mot mig. Jag skrattar.
”Bra jobbat Becca, killar ska erbjuda sig ibland”
”Jag sa faktiskt åt honom att han inte behövde köpa något till mig, jag älskar honom ändå.. men han insisterade!” säger hon och börjar stoppa i kläderna igen. Wait, what?
”Älskar?” säger jag och ser på henne, hon stelnar till och ser sedan på mig. Sakta men säkert dyker ett litet leende upp på hennes läppar, och jag ser att hon blir generad.
”Älskar du honom?” frågar jag och ler. Hon nickar sakta.
”Det..” hon harklar sig lite ”var typ det.. jag ville prata med dig om faktiskt..”
Jag ser frågande på henne och hon gör cirklar på knäet med ena pekfingret. Hon ler lite för sig själv.
”Jag berättade för honom”
”Att..?”
”Att jag älskar honom såklart!” hon ser irriterat på mig och jag hoppar till lite.
”Förlåt då..”
Hon verkar strunta i att jag är korkad och fortsätter bara.
”I alla fall... jag berättade… och han sa samma sak”

”Gjorde han!?” säger jag och ler stort ”herregud, det här är skitkul Becca!”
”Jag vet men jag är inte klar!” säger hon och skrattar, och jag lugnar mig. ”Du kommer dö” säger hon och försöker hålla sig för skratt.
”Men vadå??” säger jag och slår till henne på skoj. Vad fan är det hon ska berätta!?
”Vi…” säger hon och ser på mig med lyckliga ögon
”Ni?” upprepar jag
”Vi... gjord-”
”Ni gjorde det!?!?!?” jag spärrar upp ögonen och ställer mig på knä över henne ”på riktigt!?”
Hon skrattar högt och ser glatt på mig.
”Ja, vi gjorde det”
”VA! Herregud!” säger jag och kramar om henne glatt ”Hur var det?”
”Det var... helt okej faktiskt”
”Ja men det är förståeligt” säger jag och ler ”det var ju första gången för dig”
Hon nickar mot mig.
”Jo men, det var inte dåligt, bara… underligt”
”Men det blir bättre, jag lovar” säger jag och skrattar. Hon ler mot mig.
"Det konstiga är att det bara hände" skrattar hon ut "trodde inte att vi skulle ha det, men aa.. det kändes rätt"
"Vad mysigt!" säger jag och ler "Niall är en fin kille"
Hon nickar mot mig, och sedan blir det tyst ett tag. Jag är nästan lite i chock. Becca är alltid den av oss tjejer som är försiktig, och oskuldsfull. Hon känner sig aldrig stressad av något utan tar allt i sin takt. Jag menar det tog ju jättelång tid för dem att kyssas... och nu!? Nu älskar de varandra och har sex. Nu blir nästan jag lite fundersam över om jag är pryd och seg? 
”Har ni försökt igen? ... Du och Harry?” frågar hon som att hon läst mina tankar och ser försiktigt på mig. Jag tittar ner i golvet där jag sitter, sedan skakar jag på huvudet. Jag har funderat på det såklart, att försöka igen. Jag vet att Harry bryr sig och att det inte handlar om bara det med oss nu. Han vill ha mig... hela mig. Men jag vet inte riktigt hur jag ska... ta upp det. Det kommer vara så otroligt, awkward bara.
”Vill du då?” frågar hon.
”Jo, men” säger jag och suckar ”tänk om han tror att jag är fett gammaldags nu, jag ville inte göra det till en stor grej... det som hände, men det bara blev så.”
”Du hade rätt förut”
”Jag håller fortfarande fast i att det är en stor grej… för mig är det en viktig.. fin sak, men tänk om han nekar mig nu? Han kanske tror att jag kommer flippa igen”
”Det tror jag inte” säger hon och lägger en hand på mitt ben ”om du verkligen vill och berättar det för honom kommer han vilja precis lika mycket.. eller” hon skrattar ”vi vet ju att han vill”
Jag skrattar också. Jo det kan man inte förneka.
”Vi får se hur det blir…” säger jag och ler.
När vi tjejer kommer ut i vardagsrummet igen sitter killarna ihopsäckade i soffan och spelar XBox. Vi slår oss ner bredvid dem, eller Becca slår sig ned PÅ Niall dådå, men spela roll, i alla fall efter ett tag kommer samtalsämnet om kvällen upp. Eftersom att nästan alla är ihopsamlade kan vi lika gärna bestämma vad som händer ikväll. Alla vill gå ut, men eftersom att både jag, Harry och Becca är under arton, måste stället vara någorlunda isolerat. Killarna vill inte få ett rykte, eller värre, hamna i trubbel. Niall berättar att han har en syssling här i London som förmodligen kan fixa in oss på något ställe, vilket låter toppen. Precis när jag och Harry börjat planera vad vi ska göra under dagen, kanske ta en liten shoppingrunda, får de ett samtal… ett samtal om jobb. De har tydligen både ett möte och en intervju att gå på idag, och det går inte att skjuta upp. Killarna ser sorgset på oss Niall frågar Becca om hon vill följa med.
”Yeah sure, I’ll go with you” säger Rebecca och ler mot Niall. Harry hör dem och ser frågande på mig.
”Do you wanna come?”
”Actually” säger jag och ler lite ”I have some things to take care off.. thanks for the invite though” jag går fram till honom och lägger armarna om hans hals, han ler sexigt.
”Yeah? Like what?”
”You’ll see…” säger jag och flinar innan jag ger honom en snabb kyss på läpparna.
Så fort killarna åkt iväg går jag in i Harrys lägenhet, och in till hans sovrum och ser runt på väggarna. Tänk personligt Tessa… tänk personligt... Jag går bort till den ända kala... men beiga väggen och biter mig i läppen. Sedan ler jag. Jag vet precis vad jag ska göra.

”I’m back!” Jag hör Harrys röst och ytterdörren smällas igen ute i hallen, och jag hoppar snabbt upp från sängen och lägger ner gitarren jag spelat på bakom sängen, sedan sätter jag mig ner igen.
”In here!”
Jag hör hur han sparkar av sig skorna och börjar gå inåt i lägenheten.
”In the bedroom?”
”Yeah”
Några sekunder kommer han in i rummet, och han lyser upp med ett leende när han ser mig sitta där på sängen.
”What.. are you up too?” säger han frågande med ett flin. Jag säger inget utan nickar bara nöjt mot väggen på andra sidan, han rynkar lite på ögonbrynen innan han tittar dit. Sedan står han bara tyst och stirrar. Det är nästan som att han inte vet hur han ska reagera.
”You did this?” säger han och ställer sig framför väggen. Jag skrattar.
”No, Louis did it, of course I did it”
Han skrattar till lite och ser snabbt på mig, innan han tittar mot väggen igen. Det han tittar upp mot är nästan en hel vägg, täckt med foton från hans liv. Vissa från hans bardom, vissa på honom och kompisar från Holmes Chapel… och en massa på honom och killarna. Sen sist men inte minst, några stycken på honom och mig också. Jag hoppar upp från sängen och ställer mig bredvid honom. Jag tar tag i hans arm och håller om den.
"Wow"
”Do you like it?”
Han ler mot mig och kysser mig på pannan.
”I love it, thank you” han återgår till att titta på väggen. Han står så länge, ibland skrattar han till åt något foto, och ibland pekar han på något och förklarar hur bilden togs. Jag bara skrattar med och fortsätter hålla om honom. Jag ser på honom att det betyder mycket… att ha något personligt i det här vackra rummet.
”This is amazing! How did you make this anyway? I was gone like two-three hours”
”I’m fast! I just printed out some photos from facebook, your computer and my computer, then I ran down to the store at the end of the street and bought some daub to put the photos up with.. and voila!”
”You’re insane” säger han och ler brett innan han kysser mig… på läpparna denna gång.
”Look at that one” säger jag när han kysst mig och pekar på den jag satte upp sist. Han rynkar på pannan och ser skumt på mig.
”How? That was like an hour ago?”
Jag skrattar. Han har rätt, det fotot togs på radiostationen han var på för typ en timme sen. Han skrattar högt på bilden åt något någon av killarna säger i sändning.
”Becca took it and sent it to me”

”So sneaky!” skrattar han ut och sätter sig på sängen.
”Hey, when we’re talking about sneaky!” säger jag och går bakom sängen och plockar upp gitarren. ”Why havent you told me that you play guitar Mr. ?”
Han ser på gitarren och verkar bli… lite generad nästan.
”I tried to hide that you know” säger han och biter sig i läppen med ett litet leende.
”I know” säger jag och sätter mig bredvid honom ”but I found it! Now why did you hide it?”
”Because!” säger han och suckar ”I can’t play it! … Yet at least”
”Is someone teaching you?” frågar jag och börjar lätt spela på gitarren. Jag gick på lektioner när jag var yngre, jag blev ganska bra ett tag, men tappade intresset och slutade.
”Uhm no…” säger han och studerar mig ”wait, do you play?”
”Used to” säger jag och fortsätter spela på en melodi jag kunde när jag var yngre. Han lyssnar på det jag spelar och ler smått.
”You’re good”
Jag slutar spela och ler mot honom.
”Thanks! Was a long time ago I played though”
”Really? Doesn’t sound like it”
Jag fortsätter fingra lite mer på gitarren och ser på honom.
”I’m gonna write you a song babe” säger jag och skrattar lite, han skrattar med ”and, I’m gonna teach you to play”
”Nooo” gnäller han ”that’s so embarrassing!”
”What, no it’s not!” säger jag och lägger ifrån mig gitarren bredvid mig ”it’ll be fun!”
”No, it’s embarrassing, cause I suck”
”Everyone suck at first” säger jag och flinar ”Come on, please”
”Noo” säger han bestämt.
”Pleeese” fortsätter jag tjata och gör valp-ögon mot honom. Han ser på mig och skrattar lätt.
”No”
”Come on, pleease Harry…. Pleaseee” jag gör ett sista försök och han suckar. ”Please” säger jag och plutar med underläppen och pillar med hans fingrar.
”Fine” säger han och stönar högt ”but it’s gonna be boring, and I'll suck”
”It won't! And I'm gonna make you sound fantastic!” säger jag och pussar honom på näsan.

Till middag går jag, Harry, Niall och Becca ner och hämtar mat vid en thai-resturang och tar med mat upp till alla. Vi har jätteroligt på vägen, tar roliga hoppbilder, krambilder och sådant. Harry springer också iväg med mig på ryggen. När vi väl kommer upp har vi lika roligt med da andra också. Harry vågar äntligen ta fram gitarren och både Louis och Niall sitter och visar honom några ackord samtidigt som jag sitter och äter några meter bort. De ser så söta ut. Vi skrattar och har det kul ända tills vi måste börja göra oss i ordning för kvällen. På vägen tillbaka till Harrys lägenhet tänker jag på dem alla. Det är härligt hur roligt man kan ha med sina vänner, och hur mycket bättre de kan få en att känna sig. Jag har inte känt mig sjuk alls sen jag kom hit. Harry får mig alltid att må bättre. Precis som Edward säger till Bella, att hon är hans personliga heroin eller något. Harry kanske är min personliga medicin? Mitt egna lilla lyckopiller.


The Center of Attention - Kapitel 31

Previous: ”Maybe you wanna go home for a day or two?”
Jag ser nervöst på honom. Jag förstår om han inte vill att jag ska träffa hans familj än, det är helt fullkomligt förståeligt, vi har ändå bara varit tillsammans i några månader. Jag känner hur mitt hjärta slår hårdare när han öppnar munnen.
”That’s a great idea! You really want that?”
Jag ler lite.
”Hey you met my parents, only fair if I get to meet yours too”
Han skrattar och kysser mig.
”I guess we’re going home to Holmes Chapel this week then”


Några minuter senare står jag och Harry och hjälps åt med att packa upp mina väskor. Han har varit urgullig och gjort plats i sin garderob även om jag säger att mina saker kan ligga kvar i min väska och att det är lugnt, men såklart ska han vara envis och jobbig. Så det är bara att börja packa upp.
”Do you know if you have to work today yet?” frågar jag och räcker honom en tröja från väskan. Han tar den och lägger försiktigt in den i garderoben, sedan sträcker han ut handen igen för nästa.
”No, but I hope not”
”Do you still have stuff to record?” frågar jag och räcker honom ett par shorts.
”No we’re finished, but” han tar emot dem och lägger in dem ”there’s more to making an album than just recording the songs” säger han och flinar lite mot mig, jag ger honom en tröja till.
”Like what?”
”Like meetings, promotion… more meetings” han ler smått mot mig och jag ler tillbaka.
”A lot of boring stuff basically?”
Han skrattar.
”Yeah”

När vi lagt in kläderna i garderoben smackar han nöjt med händerna på låren och hjälper mig upp från golvet.
”All done!”
”Yeeey” säger jag och lutar mig mot honom. Han håller om mig i några sekunder och ger mig en kyss innan han stänger igen garderobsdörren och börjar gå mot badrummet.
”I’m gonna go take a shower, but help yourself, there’s food in the kitchen aaand the TV’s in the livingroom”
Jag skrattar.
”No shit”
Han försvinner in i badrummet och jag hör hur duschen sätts på. Jag går omkring en stund i badrummet och fixar med småsaker, som att ringa min Mamma en snabbis och berätta att jag är framme, jag sätter också mobilen på laddning och ställer väskan i hörnet av rummet. När allt känns i ordning går jag ut i köket för att ta mig något att äta… jag menar, flygplansfrukosten smakade skit. Jag bestämmer mig för att äta en macka bara, så jag tar fram en liten vit tallrik, bröd och smör. När jag brer mackan hör jag fotsteg bakom mig.
”And what do we have here! A bread thief!?” hör jag Louis skrika ut skämtsamt, och jag vänder mig om med ett flin. Han står några meter bort med ett lika brett smile på aniktet han med och har händerna i fickorna på sina gråa mjukisbyxor. Till mjukisarna har han en svart lite tjockare tröja.
”What happened to the stripes Tommo?” skämtar jag och går fram till honom och kramar honom. Jag känner hur han skrattar.
”They fell off I guess” vi båda skrattar åt hur tråkig han är.
"You are so lame Louis" säger jag och släpper taget om honom.
”Buuu" säger han och räcker ut tungan "it’s good to see you, when did you get here?”
”Like an hour ago” säger jag, samtidigt som jag går tillbaka till bänken och brer klart min macka. Louis går istället till kylskåpet och tar fram juice.
”And where’s loverboy?” frågar han och tar fram ett glas.
”He’s taking a shower” säger jag och ler fjantigt mot honom. När mackan är klar ställer jag tillbaka smöret i kylskåpet och ställer min tallrik vid det lilla glas-matbordet de har i mitten av köket. Louis sitter redan där.
”You’re staying for a week, right?” frågar han och dricker av sin juice, jag nickar. ”You have to meet Eleanor” säger han och flinar smått.
”Your girlfriend?” frågar jag och tar en tugga.
”Not yet… she will be though” säger han lugnt ”I really like her”
”I bet she really likes you too” säger jag och ger honom en liten wink. Jag menar, how can you not like him? Vad kul för honom ändå! Jag slår vad om att Eleanor är en riktigt gullig tjej. Louis ler glatt mot mig.
Vi sitter där och pratar ett tag innan vi hör hur Harrys sovrumsdörr öppnas, och några sekunder senare går han in i köket till oss. Jag kan säga att mitt hjärta hoppar över några slag, Harry har nämligen inget annat på sig än en handduk runt midjan. Jag sväljer.
”Morning Lou” säger han helt normalt och tar min macka ur handen på mig och tar en stor tugga.
”Hey that’s mine!” säger jag och rycker åt mig den igen. Han flinar bara och går och ställer sig vid kylskåpet istället, för att dricka rätt ur kartongen på mjölken... såklart.
”Morning” svarar Louis likadant och dricker upp det sista av juicen, sedan reser han sig upp och ställer juiceglaset i diskmaskinen. ”Stop drinking like that, it’s disgusting” säger han sen och smackar till Harry i bakhuvudet. Harry hostar till och det rinner lite mjölk ner för sidorna av hans mun. Han ser irriterat på Louis.
”Hey man! It’s better, no dishes”
”You have a dishwasher” säger jag och flinar, och försöker att inte stirra på varken hans rumpa eller mage.
”Yeah but it’s not good for the environment!”
Jag börjar skratta högt, Louis med.
”Since when did you start caring about that?” frågar Louis ironiskt från soffan i vardagsrummet.
”Since forever” säger Harry irriterat, men med ett litet flin i ena mungipan. Vi andra skrattar. Det är väl bra om han bryr sig men det låter inte riktigt som Harry. ”Whatever, I’m gonna go get dressed” säger han sedan och ställer in mjölken i kylskåpet, sedan strållar han in i sitt sovrum igen. Jag följer efter honom men kommer på mig själv att han byter om, så jag kommer på vad jag ska göra istället och knackar snabbt på.
”Yeah?” ropar han.
”Hey it’s me, I’m just gonna go and say hi to the other boys if that’s ok?”
”Yeah sure” ropar han glatt ”I’ll be out in a minute”
Jag ler för mig själv och går ut i hallen förbi Louis som fortfarande sitter i soffan och tittar på TV. Det ska bli kul att träffa alla, och nu när Becca är här och hälsar på Niall fortfarande, blir det askul! Synd bara att hon åker hem innan mig.
”Do I need shoes?” frågar jag Louis och pekar ner på mina converse. Han sneglar snabbt upp på mig och skakar på huvudet. Jag nickar som okej och öppnar ytterdörren och går ut i hallen. Det tar ett tag för mig att leta upp rätt dörr eftersom att det faktiskt finns en miljon dörrar i det här huset. Jag knackar på Liams dörr och den öppnas några sekunder senare. Han ser också nyvaken ut, precis som de andra, med smårufsigt hår och mjukiskläder. Han ler stort när han ser mig.
”Tessa! Hi!”
”Hi” skrattar jag tillbaka och kramar om honom, sedan går jag in i lägenheten med honom hack i häl. Zayn sitter i soffan framför TV:n.
”I heard you’re feeling better?” säger han sen och ställer sig bredvid mig.
”Yeah, I feel super” säger jag och ler, och jag tror att han förstår att jag inte riktigt vill prata om det och nickar lite. ”And it’s so great to see you guys again!” fortsätter jag.
”You too!” säger han och kramar om mig igen ”too bad the others couldn’t come”
”Yeah I know, I wanted them to come with me so bad!” säger jag och ser ledsen ut ”but Becca’s here, that’s something!”
”At least Niall’s happy…” säger Zayn med deppig röst från soffan. Både jag och Liam tittar på varandra och putar sedan med underläpparna.
”Aww Zayn” säger jag och sätter mig bredvid honom i soffan ”You’ll see her soon”
Liam flinar bakifrån soffan och jag klappar Zayn på huvudet med ett lika stort flin jag med. Han är så söt! Han reagerar inte utan fortsätter titta på TV:n.
”I’m sure she would say yes if you invited her” säger jag och försöker muntra upp honom igen. Sedan lägger jag mitt huvud på hans axel och ler irriterande mot honom.
Han ser långsamt ner på mig, och när han märker min fula min börjar han skratta.
”Yeah, I’ll invite her” säger han samtidigt som han skrattar. ”Do you really think she would come?”
Jag nickar och gör en ännu fulare min, han skrattar ännu mer och börjar sedan vrida på sig. ”Now get off me I have to go call her”
Jag skrattar högt när han lätt puttar bort mitt huvud, reser sig upp och går ut genom dörren. Liam dyker ner i soffan där han satt istället.
”Anyway it’s good to have you back Tessa” säger han med ett gulligt leende.
”Thanks!” säger jag och rättar till mig i soffan ”how’s Danielle?”
”She’s great!” säger han och jag kan se hur det glittrar till i hans ögon. Den där blicken i ögonen man får när man är kär. När man har någon som man verkligen bryr sig om, och älskar.
”So everything’s going fine with you two?”
”Yeah, that’s great too…” han ler för sig själv, som att han tänker på henne ”yeah... it’s awesome” han ser på mig och ler, jag ler tillbaka.
”So it's serious?”
Han nickar långsamt, fortfarande med leendet på läpparna.
”That’s great Liam, I’m happy for you” säger jag tyst.
”Thanks, I hope you and Harry are going fine too”
Jag korsar benen och tänker på oss två. Det går inte bara bra, det går otroligt bra. Visst, jag kan vara osäker vissa dagar, när jag är långt ifrån honom. När jag inte kan se honom eller träffa honom. När jag inte vet vilka han umgås med. Men så fort jag ser honom, får krama honom och kyssa honom. Alla sådana tankar försvinner. Jag ser bara honom och mig. Jag nickar mot honom, jag antar att jag har samma uttryck på ansiktet som han hade när jag frågade om Danielle. För han ler gulligt mot mig och klappar mig på knäet.
”Do you love him?”
Jag ser förvånat på honom. Den frågan hade jag inte förväntat mig… faktiskt har jag inte ens tänkt på det själv. Har hela tiden känts lite tidigt för det. 
”Uhm…”
”Oh sorry, you don’t have to answer if you don’t want to!” säger han och håller upp en hand med stora ögon.
”No, no! It’s okey” säger jag och ler ”I just haven’t really, thought about it… but-”
Dörren öppnas och Harry kommer in. Med sig har han en stor skål med mjölk och flingor.
”Yo” säger han glatt och ställer sig i mitten av rummet ”Whadduuup?”
”Harry you’re not a rapper” säger Liam och flinar
”How do you know?” Harry stoppar en stor sked flingor i munnen och försöker se seriös ut, jag skrattar bara. Sedan ser han på mig ”Have you said hi to Niall and Becca yet?” lyckas han smaska ut mellan tuggorna.
”Not yet” säger jag glatt ”you wanna go say hi now?” jag går upp till honom.
”Sure, if they’re awake… I mean we don’t know what they’ve been up to all night” säger han och flinar, Liam lyfter på ögonbrynen.
”Ew!” jag spärrar upp ögonen ”Harry I don’t wanna think about that! ” säger jag med gnällig röst och slår till honom. Han skrattar högt.
”What!? Maybe they stayed up late and played Scrabble or something!” han tar en till tugga.
Jag fnyser och drar med honom ut i hallen.
”See you later Liam!”
”Bye” ropar han tillbaka.


The Center of Attention - Kapitel 30

Previous: Det går tydligen bra för killarna i USA i alla fall. Vilket är kul för dem. Jag vill helst att de ska vara i England eftersom att de nästan har samma tid som oss då. Nu är tiderna helt konstiga och ibland lyckas vi inte tajma in rätt. Det stör inte mig dock, jag kan prata med honom vilken tid på dygnet som helst. Varje kväll ligger jag och tittar på min nedräkning till när jag förmodligen kommer åka. Jag hoppas och jag hoppas… och jag längtar och jag längtar..

Jag tappar med fingret på mobilen till takten av musiken och vrider mig lite på bänken där jag sitter.

”London, Heathrow... London, Heathrow” hör jag hur de ropar i högtalarna, vilket får mig att se upp på den stora tavlan över mig där alla flygtider står. Tiden med flyget till London blinkar och det står ’Boarding Now’ bredvid. Jag sneglar mot dörren där människor köar till att gå på planet. Bullshit, det står helt stilla ju. Jag suckar och går tillbaka till att stirra rakt ut i luften. Det är torsdag idag, dagen efter att Harry kom tillbaka till England… De senaste dagarna har gått rätt fort när jag tänker efter. Har varit upptagen med kompisar, jag har varit hos Mormor och Morfar, och min kusin har fyllt år. Jag skulle egentligen åkt i helgen, men Mamma var dum nog att köpa själva biljetterna för typ två dagar sen, då det knappt fanns några kvar, i alla fall några billiga. Så därför fick det bli detta planet, mitt i veckan och två dagar innan det jag egentligen skulle ta, som kommer fram typ några timmar efter Harrys plan. Killarnas plan landade nämligen typ halv tolv igår kväll, och jag är här nu… klockan fem. Vi har bestämt träff på flygplatsen där, att han ska hämta mig, men han vet inte riktigt vad han ska göra idag. Om han ska behöva jobba eller något. Han har inte fått något meddelat än. Dock trodde han inte det eftersom att det är så tidigt, men i alla fall, därför är det osäkert om jag ska behöva ta mig hem till dem helt själv från flygplatsen eller inte, vilket skrämmer mig som fan. Hur ska jag klara det liksom? Jag hör hur människor börjar prata och röra på sig och vänder huvudet mot dem. Dörrarna har nu öppnats och alla är på väg in. Jag tar snabbt upp min väska och rusar bort till änden av kön.

Flygresan går ovanligt segt, jag antar att det är för att jag längtar efter Harry så mycket. Det känns konstigt att vara borta ifrån honom mer än jag är med honom. Jag biter mig i läppen och tänker tillbaka på Thomas. Som sagt testade vi långdistans-förhållande ett tag.. men det funkade inte. Jag är rädd för att det ska hända oss, alltså mig och Harry. Det är lätt hänt att man glider ifrån varandra när man knappt ses. Jag stänger ögonen och fortsätter sitta lutad mot fönstret som känns kallt mot min kind. Dessutom kommer jag alltid vara orolig över att Harry kanske kommer träffa någon ny. Jag saknar honom så mycket hela tiden och vill verkligen inte att det ska hända. Det känns som att det verkligen skulle kunna hända eftersom att jag inte är något speciellt, jag är ingen modell eller skådespelerska. Jag är inte Hollywood-vacker. Jag är bara jag. Vanliga Tessa. Jag förstår fortfarande inte varför han vill vara med mig. Jag hör hur piloten börjar prata om vädret och hur lång tid det är kvar. Och jag har svårt att sitta still när han säger att det är cirka trettio minuter kvar. Jag längtar så jag spricker.

Såklart ska mina väskor komma ut på bandet typ sist och jag får självklart världens problem med att få ner dem. De är alldeles för tunga för mig och ena åker typ vidare på bandet. En trevlig, skallig man erbjuder sig att hjälpa och jag tackar så mycket innan jag går. Väskorna är verkligen enorma, jag fattar inte varför jag skulle envisas med att ta båda… fast mamma varnade mig. Jag går igenom en passkontroll till och kommer ut i en ännu större ”sal”. Herregud, om jag inte ens kan hitta UT, hur tusan ska jag ta mig dit om Harry inte kommer. Jag virrar omkring en stund innan jag äntligen hittar utgången, det regnar lite och jag ställer mig lite på sidan av väggen för att ringa Harry.
”Yo” svarar han.
”Hey it’s me” säger jag snabbt och ser mig omkring ”will you be able to come?”
”Yeah I’m on my way” svarar han och jag hör musiken i bakrunden. Han är i en bil i alla fall. ”Are you on the parking lot?”
”Uhm..” jag ser mig omkring ”No… I don’t think so”
”Well try to find it cause that’s where I’ll be”
”Yeah okey” säger jag och börjar gå in igen för att leta efter någon som kan hjälpa mig.
”See you” säger han snabbt och hostar till.
”See you” svarar jag glatt i farten och går upp till en tjock gubbe med vaktkläder.
”Hey, uhm excuse me” säger jag och ställer mig framför honom. Han ler vänligt mot mig och nickar.
”You need help?” frågar han och ler vänligt. Jag nickar snabbt.
”Yeah! Do you know how to get to the parking lot?”
”Yes, you walk down this hall” säger han och pekar åt höger ”then you turn left, and there’ll be a escalator” han gör rörelser med händerna och jag nickar för att visa att jag förstår ”then you just turn left again and you’ll see the parking lot”
”Thank you so much!” säger jag snabbt och drar mig mot parkeringen. Jag som har världens fiskminne hittar rulltrapporna typ femhundra minuter senare. Så snabbt glömmer jag beskrivningar. Väl nere på parkeringen regnar det ännu mer än förut och jag försöker stanna så långt in som möjligt. Jag antar att jag står där och huttrar i ungefär tio minuter innan en svart bil snabbt svänger in på parkeringen och parkerar en bit ifrån mig. Dörren öppnas och ut kommer en as-snygg Harry i mössa och tjock jacka. Han ler stort och visar sina vita tänder när han ser mig. Jag går snabbt mot honom och möts av en varm skön kram… av min alldeles egna underbara pojkvän.
”I missed you” säger han och planterar en kyss på mina läppar. Jag kysser lyckligt tillbaka och greppar hårdare om honom. Hjälp vad jag har saknat honom.
”I missed you too!” gormar jag ut och han kramar mig hårdare också.
”How are you?”
”I’m fine!” svarar jag glatt och ser på honom, han håller mig om midjan.
”Really?” säger han och studerar mig noga. Jag nickar häftigt och ler mot honom.
”I promise, I’m so much better”
”That’s good” han och kramar om mig ännu en gång.
”But wow you’re cold” säger han när vi släpper varandra och ser ner på mig. Jag ser ner på mina kläder jag med. Vitt linne, långärmad men tunn ljusbeige kofta, shorts, tights och en halsduk. Jag huttrar.
”I didn’t know it would be this cold” säger jag och bättrar greppet om min väska. Han skrattar och jag ser hur några regndroppar faller på hans ansikte.
”It’s England, that says it all”
Jag fnyser till och skrattar innan han tar upp mina väskor och vi börjar röra oss mot bilen.
”I have tights at least!” säger jag och flinar.
"You need tights and trousers" säger han flinandes och ser bakåt mot mig. "And what is this I see?" 
Han håller upp båda mina väskor och lyfter på ögonbrynen. "Two bags!? I thought you said you always take one with you." 
Shit. He's right. Det sa jag. 
"Yeaahh..." säger jag och skrattar lite "I need one for all the shopping"
Okej där ljög jag. Jag har knappt några pengar alls efter förra resan. Det blir ett klädesplagg om något. Sanningen är att jag blev så osäker på vad jag skulle ta med mig att det blev nästan hela garderoben istället.

I bilen berättar han för mig om Los Angeles och hur kul det var. Han säger dock att han varit väldigt irriterad över hur allt lagts upp och hur skivan skulle vara. Att både Niall och Louis fått alldeles för få minuter på albumet enligt honom. De var nu klara med alla sina delar i låtarna och fick åka hem några dagar innan Zayn och Liam och han själv. Det tycker jag också är synd, varför ska inte de få chansen att sjunga lika mycket? Niall och Louis som har så otroligt fina röster. De borde göra så att killarna får sjunga lika mycket allihopa. Vi passar också på att skriksjunga till radion, jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Harrys mörka röst i skrikläge låter så otroligt rolig. Dessutom skulle han envisas med att jag hade en fin röst även om jag löjlade mig, vilket fick mig att skratta ännu högre. Helt plötsligt är vi inne på Londons gator och jag börjar känna igen mig allt mer. Att se London igen känns både konstigt och härligt på samma gång, jag tänker tillbaka på klassresan när vi passerar Big Ben och London Eye, och både jag och Harry ser på varandra med små leenden. Det var här vi träffades för första gången, för över två månader sedan. Tänk om tjejerna aldrig hade tjatat på mig om att åka upp dit, i den lilla vagnen. Då hade jag aldrig träffat varken Harry eller de andra. Jag hade aldrig fått krama den där kroppen, eller se det där härliga leendet. Jag hade aldrig fått kyssa de där läpparna. Jag har mina vänner att tacka för Harry. Utan dem hade jag inte varit kär just nu.

När vi svänger upp på deras uppfart några minuter senare sprider sig ett enormt leende på mina läppar. Det känns nästan som att jag kommer hem än att jag bara hälsar på. Louis och Harrys lägenhet är så mysig. Dessutom har jag så otroligt många minnen innanför väggarna på denna byggnad, även om allt hände under bara en vecka. Vi hjälps åt med att bära upp mina väskor, och vi möter Zayn redan i hallen. Han kommer gåendes med mobilen i handen, men hör oss och vinkar med ena handen högt i luften.
”Tessa!” ropar han och går fram till mig. Jag ler stort.
”Morning!” säger jag samtidigt som jag släpper ner väskan på golvet och omfamnar honom.
”Good morning on you too, had a nice flight?”
Jag mumlar ’yes’ och andas in, Zayns lukt av parfym blandat med rök sipprar in genom min näsa och jag gör en min.
”You need to stop smoking” säger jag och flinar när vi släpper taget om varandra. Han försöker se irriterat på mig men ser mer road ut.
”Yeah yeah, I know” säger han och släpper ut ett litet skratt ”It’s hard!”
”Josefin doesn’t like smokers” säger jag och flinar ännu mer.
”Fine” han himlar med ögonen ”For her, I will stop” säger han och skrattar ”so…” fortsätter han ”how are you, feeling better?”
”Yeah I feel a lot better” säger jag och tar upp väskan igen ”I get a bit dizzy sometimes but the headaches are pretty much gone.”
”That’s good” säger han och stoppar händerna i fickan ”What they did to you was really horrible.. how could you do such a thing, I don’t get it”
”Yeah I know…” säger jag och tänker tillbaka på de två männen ”I don’t get it either”
Vi står och tittar tyst på varandra ett tag innan han harklar sig
”Well… I was gonna give Liam a little morning visit” säger han och pekar mot Liams lägenhetsdörr ”come over and say hi later”
”Sure” säger jag och ler stort ”I will”
”Great, see you” säger han och vinkar till båda oss.
”See you dude” säger Harry och vinkar tillbaka. Och med det fortsätter han gå ner i korridoren bakom oss. Harry ler mot mig innan vi börjar gå igen.

Så fort jag kommer in i lägenheten ser jag mig omkring och ler stort, de fina sofforna i vardagsrummet står där de alltid stått och minnen forslar fram och tillbaka i mitt huvud. Hur vi satt där och spelade Xbox tillsammans första gången jag någonsin var här. Jag sparkar snabbt av mig skorna och slänger mig i den.
”God I’ve missed this place” säger jag och tittar mot Harry som har gått in i köket och dricker rätt ur mjölkpaketet. När han druckit klart skrattar han och går till hallen för att lyfta upp en av väskorna.
”This place have missed you too”
”But now I’m here!” säger jag glatt och reser mig upp. ”And this time I’m really staying here, it’s so weird…” jag går fram till min väska och tar upp den.
”Weird?” han ser frågande på mig ”it’s awesome!” han förlöjligar sin röst ”we can have slumberparties and stay up late!”

Jag skrattar och börjar släpa väskan mot sovrummet samtidigt som Harry. Den är tung och jag är väldigt svag, men det går. Några sekunder senare släpper jag taget och väskan slängs ner på sovrumsgolvet.
”Seriously lady why do you have to bring so much stuff?” säger Harry och skrattar. Men jag lyssnar knappt, jag är för upptagen med att spana in hans rum.
”What the hell has happened here?” säger jag och flämtar. Harry ser konstigt på mig i några sekunder innan han reagerar.
”Oh my room! Right!” han ser sig runt om i rummet ”I re-did it”
”Did you really pick out all this yourself?” säger jag och går runt i rummet.  Han nickar. Det är verkligen riktigt fint utvalda möbler här inne, eller hela inredningen i helhet. De före detta helt vita väggarna är nu ersatta av en tegelvägg på ena sidan, och en spegelvägg på den andra, fast med en mjuk tygvägg i beige påsatt framför, det är lite svårt att förklara kanske men aja. I mitten av rummet vid tyväggen står en enorm säng med täcke av guld och kuddar i vinrött, beige och mörkguld. På sängen står en bricka med koppar, tekanna och lite olika tillbehör till. Jag ser humoristiskt på honom.
”What? I like tea” säger han med en frågande blick på mig. Jag skrattar till och fortsätter studera rummet. Istället för vanliga lampor över nattduksbordet hänger stora kristallkronor ner över dem. Jag ler, hade ingen aning om att Harry kunde sådant här.
”This is really nice Harry”
”I like your room better though” säger han och stoppar händerna i fickorna.
”Why?”
”It’s.. I dunno, personal” han sätter sig på sängen ”Back at home my room was, but here… I just can’t” han suckar och jag sätter mig bredvid honom på sängen ”this doesn’t really feel like my home yet I guess…”
Jag suckar och lutar mitt huvud mot hans axel. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag förstår att han saknar sitt hem och att det här huset aldrig kan ersätta hans ”riktiga”. Men jag har en idé… som kanske hjälper.
”I’ll help you with that”
Han lutar sitt huvud mot mitt och tar tag i min hand.
”With what?”
”With your room” säger jag och pillar med hans fingrar, jag ser i ögonvrån hur han ler ”are you working all week by the way?”
”No... don’t think so” säger han och ser ner lite på mig ”why?”
”I was thinking…” säger jag och sträcker på mig igen, jag ser försiktigt på mig ”maybe you would wanna… I mean we don’t have to but-”
”What?” han ler mot mig
”Maybe you wanna go home for a day or two?”
Jag ser nervöst på honom. Jag förstår om han inte vill att jag ska träffa hans familj än, det är helt fullkomligt förståeligt, vi har ändå bara varit tillsammans på riktigt i några veckor. Men jag skulle jättegärna vilja träffa dem. Han ser noga på mig, ser rakt in i mina ögon. Jag känner hur mitt hjärta slår hårdare när han öppnar munnen.
”That’s a great idea! You really want that?”
Jag ler lite.
”Hey you met my parents, only fair if I get to meet yours too”
Han skrattar och kysser mig.
”I guess we’re going home to Holmes Chapel this week then”


The Center of Attention - Kapitel 29

Previous: ”Fan va han skrek” säger jag och håller mig för skratt.
”Fatta vad vi har fått stå ut med!”
Resten av dagen pratar vi och skrattar, tjejerna visar nya bilder på killarna och berättar att det gått bra än så länge i USA, men att de varit oroliga över mig såklart. Det känns nästan som att jag är hemma och inte på ett sjukhus med slangar i armarna. De får mig alltid att må så mycket bättre.


På söndag kväll får jag åka hem, fem dagar efter händelsen. Jag förstår egentligen inte varför de hållit mig kvar där så länge, jag har mått bra i flera dagar. Kanske höll de mig kvar eftersom att det fortfarande fanns risker att jag var värre skadad, eller att något fortfarande kunde gå fel. Vem vet. Nu står jag i alla fall här, i min egen hall, i mitt eget hus. Sjukhus är ett av de värsta ställena man kan vara på enligt mig, det får en nästan att känna sig sjukare… och ensammare än någonsin. Dock har jag fått otroligt mycket stöd under allt det här. Min familj har varit där. Mormor och Morfar var och hälsade på nästan varje dag tills de behövde åka tillbaka till Göteborg. Vänner har skrivit ’Krya på dig’ över hela min facebook, både tjejerna och killarna i 1D har sagt krya på dig över twitter, och såklart, har allt spridit sig så fans har börjat skriva också. Vissa är snälla önskningar till mig och andra är hat meddelanden om att jag förtjänade det. Såklart gör det ont, att läsa sådant. Jag menar vem tycker om att läsa ’That bitch deserved it’, men jag försöker bara ta mig förbi dem och uppskatta alla krya på dig meddelanden istället.
Jag sätter mig försiktigt ner på trappan i hallen och tar av mig skorna, jag blir fortfarande helt yr i skallen av att sätta mig och ställa mig, men annars är det ganska lugnt. Huvudvärken kommer bara då och då nu, vilket får mig att må så mycket bättre. Resten av min familj tränger sig också in genom ytterdörren och tar av sig. Emilia har precis lärt sig knyta och vill knappt ta av sig skorna längre, men efter lite skrik och stånk får Mamma av henne dem och tar in henne i vardagsrummet. Pappa har gått ut till bilen för att hämta väskorna när Mamma kommer tillbaka för att leda mig upp till mitt rum. Vi går långsamt upp i trappan och in till mitt rum. Jag ler av synen.
”Äntligen” säger jag och andas ut med ett brett leende ”min säng!”
”Det finns inget bättre än att komma hem!” säger Mamma glatt och går fram till den. ”Det har kommit en liten present till dig från någon” säger hon sedan och tar upp en liten söt grön låda med en rosa rosett på. Hon ger den till mig.
”Är den inte från er?” frågar jag och ser förvånat på henne. Hon skakar på huvudet och ler finurligt innan hon går ut ur rummet. Jag tittar på presenten samtidigt som jag långsamt går över till sängen och sätter mig. Sedan öppnar jag den. Jag försöker vara så försiktig som möjligt eftersom att jag inte vill förstöra snöret eller något. När jag öppnar locket ligger det en lapp där. Jag läser direkt där den ligger.

Don’t even think about giving it back, I have to be able to contact you somehow. Get well soon.
Miss you xx / H


Jag spärrar upp ögonen och tittar fort under lappen. Vad ligger där? Jo en iPhone! Jag gapar stort och tappar nästan andan. Är han dum i huvudet!? Han kan inte ge mig en ny mobil! Det är för mycket. Jag tar upp den och stryker den över baksidan. Han är så gullig! Jag slår på den och möts av en svartvit bakgrundsbild av Harry, jag tittar närmare och ser att han håller en lapp i handen där han har skrivit ’see you soon babe’, jag skrattar till. Så han har mixtrat med den också. Jag fortsätter kolla in mobilen ett tag, jag ser ännu fler bilder lite här och där, som en på honom och mig som vi tog i mitt rum när han var här. Han har redan satt in några kontakter dessutom, som sig själv, killarna och tjejerna. Jag beslutar mig för att smsa honom på direkten.

I hate you

Okej, jag gör inte det. Men! Det är taskigt att köpa något så dyrt till någon och sen säga att man inte får ge tillbaka det. Det är för mycket. Det vibrerar i handen.

hah! I see you got it xx

Jag ler för mig själv och svarar.

you can’t give me this! It’s too expensive! X

Jag lägger mig ner i sängen och väntar på hans svar. Jag behöver telefonen, och vill ha den. Men åååh. Vi har inte varit tillsammans länge alls och han går och köper en ny iPhone till mig för flera tusen. Varför gör han såhär? Hur har han råd? Jag stönar högt och sätter handen i ansiktet. Vafan, han är ju artist! Undra om han tjänar mycket? Jag gör en min och vänder mig om i sängen. Men gud, tänk om han är miljonär!? Redan? Nej, kanske inte. Men lite rik? Undra vad har får i månaden nu… jag tror att han nämnde i London att han jobbade på ett bageri förut. Måste vara lite skillnad nu. Jag skrattar för mig själv och känner hur det vibrerar i handen.

hey, don’t worry, it’s nothing ;)x

It’s nothing? Skämtar han eller, HAN ÄR MILJONÄR.

are you like rich or something!?

Svaret kom nästan direkt

heck yeah! nah jk, but you needed one, it’s no problem promise. x

Jag funderar på att tjafsa emot men kommer fram till att det inte lönar sig. Han kommer inte ge sig ändå. Och det är sant, jag behöver en mobil.

okey, thank you thank you thank you! I’ll call u tonight. x

Jag lägger ifrån mig mobilen och ligger en stund och stirrar upp i taket. Jag tänker länge på hela den här Harry och Jag saken. Jag förstår fortfarande inte hur detta kan ha gått så fort, hur det kan ha blivit oss på bara någon månad. Det känns som att vi har känt varandra mycket längre. Det måste vara ett bra tecken. Plötsligt vibrerar mobilen igen och jag tar upp den, ett nytt sms. Jag spärrar upp ögonen när jag ser vad han skickat. Bilden! Jag ler stort och skrattar. Han skickade den roliga bilden som jag trodde jag förlorat! Gissa vart den ska ta vägen nu! Jag springer på direkten över till min dator och kopplar in telefonen. Några minuter senare har jag skrivit ut bilden och står och sätter upp den på väggen. Jag småskrattar hela tiden och tycker att det blir helt perfekt. Hans fula ansikte passar perfekt bredvid bilden på mig och tjejerna från förra sommaren och under bilden på min lillasyster när hon har glass i hela ansiktet. Han passar verkligen in där, på min vägg. Min Harry.


Nästa vecka går fort förbi, jag blir bättre och bättre för varje dag som går och jag träffar mina vänner allt oftare. Rebecca berättar för mig att hon planerar att åka till Niall den kommande helgen, och vi blir båda besvikna när vi inser att hon åker hem två dagar efter att jag kommit dit. Så vi hinner knappt ses. Hon berättar också att Niall varit deppig de senaste dagarna eftersom att han saknar Irland och sin familj, vilket gör mig lite ledsen med. En ledsen Niall är som.. en värld utan sol. Äh, jag vet inte, jag är inte särskilt poetisk, men det gör mig ledsen i alla fall. Jag ringer honom snabbt på onsdagen och hör hur det är. Han blir glad över att jag ringer och berättar i princip samma sak som han berättat för Becca. Zayn och Josefin håller också kontakten. De har inte planerat någon träff än men Josefin är väldigt sugen på att hela gänget ska köras ihop igen. Hon snackar hela tiden om jullovet och hur kul det skulle vara med en resa då. Jag håller med men vet inte alls om jag kommer ha råd. Vi får se helt enkelt. Det går tydligen bra för killarna i USA i alla fall. Vilket är kul för dem. Jag vill helst att de ska vara i England eftersom att de nästan har samma tid som oss då. Nu är tiderna helt konstiga och ibland lyckas vi inte tajma in rätt. Det stör inte mig dock, jag kan prata med honom vilken tid på dygnet som helst. Varje kväll ligger jag och tittar på min nedräkning till när jag förmodligen kommer åka. Jag hoppas och jag hoppas… och jag längtar och jag längtar..

Tog aslång tid för det här kapitlet att komma upp, har varit bortrest och självaste One Direction är ju i Sverige! Men nu kör vi igång igen. Ett väldigt kort kapitel denna gång men jag hoppas ni blir glada ändå. Tack för alla snälla kommentarer och fortsätt gärna kommentera! Motiverar mig!


The Center of Attention - Kapitel 28

Previous: Och Harry då, vet han? Vet ens tjejerna? Herregud. Huvudvärken blir nästan olidlig och jag blundar. Kanske borde sova.. Efter några minuter känner jag hur jag nästan somnat, men då kommer mina föräldrar med en doktor. Han förklarar för mig vad som har hänt med mitt huvud, och att jag förmodligen måste vara sängliggande i några veckor. Jag tittar oroligt på mamma, men min London-resa då?

Nästa morgon vaknar jag med huvudvärk igen. Doktorn sa igår att det förmodligen kommer vara så i ett par dagar. Jag ser runt i rummet men inser att jag är ensam. Mamma åkte hem igår eftersom att Mormor och Morfar är på besök från Göteborg. De har en egen sommarstuga här i Stockholm, men eftersom att Emilia inte kan vara ensam tog de hand om henne när jag skadade mig. Pappa sov kvar på sjukhuset inatt, i en liten säng bredvid mig. Han ville inte lämna mig ensam, även om jag var stabil. Och faktiskt är jag tacksam över att han inte åkte hem. Undrar var han är nu. Även om det gör ont i huvudet vaknar jag med ett litet leende på läpparna idag. Eftersom att Pappa berättade igår kväll att mina vänner kommer idag. Jag har känt mig så otroligt ensam och har inte haft någon kontakt med någon sen jag kom hit, varken dem eller Harry. Jag visste inte ens om de hade fått reda på vad som hänt, men Mamma har tydligen haft kontakt med dem hela tiden. Och idag har de äntligen tillstånd att komma! Jag vrider lite på mig i sängen. Jag är så otroligt uttråkad, varför kunde de inte ha tagit med min dator eller något när de kom hit. Så jag i alla all skulle ha något att göra. Dessutom har TV:n på rummet bara ettan, tvåan och fyran. Alla vet ju att de kanalerna suger. Jag ligger och blundar en stund tills Pappa kommer ingåendes genom dörren med en bricka i handen. Frukost! Jag är vrålhungrig. Jag ler stort och lutar mig upp en bit.
”Ååh va gott!”
Pappa tittar förvånat på mig och ler sedan.
”Jag trodde du sov, hur mår du?”
Han ställer ner brickan på sängen i mitt knä och sätter sig bredvid. Jag tar tag i rostbrödet och tar en tugga.
”Okej typ” säger jag och tuggar ”bättre” jag ler smått mot honom och fortsätter äta.
”Inget illamående?” frågar han och sätter en bit hår bakom mitt öra ”doktorn sa att du kunde känna dig lite illamående..”
Jag skakar lite på huvudet och dricker utav juicen.
”Inte än i alla fall”
”Ta det lugnt med maten bara” säger han och klappar mig på axeln innan han tar ett av rostbröden, reser sig upp och går iväg till sin säng. Där sätter han sig och tar upp en bok.
”Pappa?”
Han ser upp på mig.
”När kommer tjejerna?”
Han ser ner på armklockan och rycker sedan lite på axlarna.
”Jag tror de skulle komma på förmiddagen i alla fall, men är inte säker” sedan tittar han ner i boken igen. Jag nickar långsamt och biter mig i läppen. Jaha, vad ska jag göra nu då.
”Pappa?” säger jag igen och han ser upp.
”Mm?”
”Skulle du kunna hämta min dator hemma sen?”
Han ler smått.
”Jo självklart, hämtar den i eftermiddag”
Jag ler mot honom och suckar, sedan tar jag en till tugga av brödet.
Får väl bara... ligga här antar jag.

Hann se två skittråkiga program på TV:n innan jag hörde en lätt knackning på dörren. Jag reagerade genom att försöka resa mig men pappa stoppade mig och sprang fram till dörren och öppnade. In kom mina vänner med ledsna miner och stora blommor. Jag struntar dock i deras ledsna minner och ler enormt själv.
”Heej!” säger jag glatt och försöker och sätter mig lite mer upp i sängen. Josefin ställer lägger ner en enorm bukett blommor på min säng, Rebecca kommer direkt efter och lägger en stor nallebjörn på min säng. Sedan kramar de alla om mig.
”Hej gumman” säger Rebecca och kramar mig hårt.
”Tack för sakerna” svarar jag och kramar tillbaka.
”Vi har varit så oroliga” Jossan sätter sig på sängen bredvid mig. Pappa ger mig en snabb vinkning i dörren, och försvinner sedan ut. Då upptäcker jag Saga i hörnet. Hon ser ledsen ut, som att hon inte riktigt vet vad hon ska säga, eller göra. Jag vinkar till mig henne och hon kommer fram med tårar i ögonen.
”Förlåt!” säger hon så fort hon når mig och brister ut i tårar.
”Nej!” säger jag och kramar om henne ”det är inte ditt fel”
”Jo det är det” säger hon och torkar en tår ”om jag inte hade varit så jobbig hade det här inte hänt dig”
”Det är inte ditt fel” säger både jag och de andra tjejerna.  
Hon gräver bara in ansiktet i händerna och gråter.
”Det var två idioter som behövde pengar, om det inte hade varit jag hade det varit någon annan.” säger jag och stryker henne över ryggen.
”Hellre någon annan är du…” säger hon tyst. Jag skrattar lätt.
”Nej säg inte så, jag är okej, jag lovar”
”Jag kan inte hjälpa att känna mig skyldig, du är min bästa vän och du blev skadad för att du hjälpte mig”
Jag ler mot henne och klappar sängen så att hon ska sätta sig. När hon satt sig tar jag bort tårarna från hennes kind med pekfingret.
”Du är min vän och du behövde mig när du mådde dåligt, vi kan inte förändra vad som hände, men nu kan du finnas här för mig när jag mår dåligt” hon ler, jag fortsätter ”då är vi kvitt”. Hon skrattar till och kramar mig.
”Visst, så länge jag inte behöver torka dig där bak eller nått” skämtar hon och jag slår till henne.
”Men usch!” skrattar Rebecca från andra sidan sängen.
”Men du mår bättre nu i alla fall?” Frågar Jossan. Jag nickar mot henne.
”Det gör fortfarande lite ont i huvudet och jag har hjärnskakning, men annars mår jag bättre”
”Bra”
Det blir tyst en stund.
”Har Harry hört av sig?” Frågar jag. Tjejerna ser på varandra men en blick jag inter förstår, sedan nickar Jossan och Rebecca mot varandra.
”Vadå?” säger jag och ser frågande på dem. Jossan reser sig upp och ler mot mig, innan hon försvinner ut genom dörren.
”Men vadå!? Vart ska hon?”
”Ta det lugnt” säger Rebecca och ler.
”Om han inte har hört av sig kan jag ta det” säger jag allvarligt och ser runt på dem. ”Vart skulle hon?”
”Såklart han har hört av sig!” Saga ser upprört på mig ”vad tror du?”
”Men ni verkade ju så..”
”Han har hört av sig, men när han fick höra vad som hänt blev han..” Rebecca ser på Saga.
”Upprörd, kan man väl säga” fortsätter Saga och ser på mig ”det är bättre om han är förberedd på att få prata med dig”
”Ringer hon honom nu?”
Som svar på min fråga kommer Jossan inrusandes med mobilen mot örat. Hennes ögon är uppspärrade och hon viftar med ena armen.
”YES! YES! Shut up!! …. she’s coming now … I’ll give the ph-… LISTEN!” hon stönar högt och räcker snabbt över telefonen till mig ”han är omöjlig!”
Jag rynkar pannan och sätter försiktigt mobilen mot örat
”Hell-” jag hinner inte ens avsluta
”GIVE THE FUCKING PHONE TO HER, I HAVE TO TALK TO HER!” han skriker i telefonen.
”Harry, it’s m-”
”WHY WONT YOU LET ME TALK TO HER, I HAVE THE RIGHTS TO!”
”Harry?” säger jag lite högre men han verkar inte lyssna i över huvud taget
”IT’S BEEN ALMOST TWO DAYS AN-”
”HARRY!” skriker jag tillbaka i telefonen. Det blir tyst. Äntligen!
”Tessa?” flåsar han ut. Han låter nästan överraskad.
”Yes you idiot!”
”Tessa!” han skriker nästan igen ”I’ve been so worried! Becca texted me and told me what happened, I wondered why you didn’t answer and when I found out I didn’t know what to do!”
”Take it easy” Jag har svårt att hänga med i vad han säger, han pratar allt för fort.
”I’ll come to Sweden! You’re hurt and you need me! What am I still doing here!?”
”What!?” skriker jag ut ”what the fuck are you talking about, calm down!”
”No! I’ll kill those guys that hurt you!”
Han flåsar upprört i luren. Dock låter han inte så tuff som han tror. Låter mer som att han kommer börja gråta när som helst.
”Harry! Calm down, please” ropar jag upprört ”You’re the one hurting my ears right now”
Det blir tyst och jag hör hans snabba andning på andra sidan luren.
”Sorry..” säger han tyst ”Sorry.. It’s just.. I’ve been so worried and nobody let me talk to you, they didn’t even tell me exactly what happened”
”It’s okey, they didn’t even let the girls come over, you’re not the only one. They wanted to make sure I was fine first, which I am.”
Han säger inget på ett tag.
”I’m still coming”
”No you’re not” säger jag allvarligt ”You have work to do, you’re not going anywhere”
”You need me”
”I have my family and friends, they’re taking care of me”
”I wanna be there for you too.”
”You are! You’re there for me just by caring, you don’t have to be.. physically here”
Han säger ingenting.
”And I’ll see you soon anyway, right?”
Han säger fortfarande inget, utan jag hör bara hans andning.
”How are you feeling?” säger han tillslut.
”Well..” säger jag och pillar med täcket ”My head hurts.. I’ve got a concussion, but.. I’m fine”
”Fine?” säger han tyst.
”Yeah”
”I want you to be more than fine”
”Okey I’m great” skrattar jag
”No stop it” säger han allvarligt ”this is serious, they hurt you. What if they-”
”-I'm fine!" säger jag bestämt "Luckily nothing else happened, and I'm alright. I promise. Right now I’m just upset about not having my phone. I had everything on that phone” jag stönar högt när jag kommer ihåg ”aarrg, and that picture of you!”
”What picture of me?”
”The picture I was gonna put up on my wall” säger jag ledsamt. FAN.
”I’ll take a better picture?”
”Noo..” säger jag och suckar ”it wont be the same thing”
Han säger ingenting.
”How are you?” Frågar jag sedan.
”I’m fine too I guess… I’ve been worried”
”You said you found out by text?”
”Yeah… I didn't know what to do. I cried” säger han tyst. Jag vet inte riktigt hur jag ska svara.
”You did?”
”Yeah…” säger han lite som att han ångrar att han sa det. Som att han inte ville att jag skulle veta egentligen. Jag blir nästan rörd bara över att han har gråtit. "Like I said...I really care about you."
"I know" säger jag och tänker tillbaka till kvällen för några dagar sen. På den stora meningen. Nu vet jag hur otroligt mycket den betyder. Hur mycket jag betyder för honom ändå. 
Vi blir tysta igen och jag ser runt lite i rummet på tjejerna som sitter fullt upptagna med sina mobiler. Jag blundar lite av huvudvärken.
”You think you’ll be able to get home in two weeks like I asked?”
”Yeah.. I think so” säger han lugnt ”will you be able to come?”
”Yeah.. sure” säger jag och försöker låta glad och positiv ”of course”
Men tankarna driftar tillbaka till det doktorn sa, om han sa att jag kommer vara dålig i flera veckor och att jag ska ta det lugnt. Kommer jag kunna flyga då? Jag hoppas det.

När vi lägger på ett tag senare ser jag på tjejerna och ler lite. Han sa flera gånger innan vi la på hur mycket han bryr sig om mig och att jag ska ringa så fort det är något. Även det minsta lilla. Jag skrattade och frågade hur jag skulle kunna ringa utan telefon. Det hade fått honom att skratta lite också. ”Right…”. Tjejerna tittar på mig och ler.
”Fan va han skrek” säger jag och håller mig för skratt.
”Fatta vad vi har fått stå ut med!”
Resten av dagen pratar vi och skrattar, tjejerna visar nya bilder på killarna och berättar att det gått bra än så länge i USA, men att de varit oroliga över mig såklart. Det känns nästan som att jag är hemma och inte på ett sjukhus med slangar i armarna. De får mig alltid att må så mycket bättre.


Kom ihåg att kommentarer är uppskattade, känns som att ingen bryr sig annars!

 



The Center of Attention - Kapitel 27

Previous: Josefin poserar en stund framför spegeln och fixar håret lite till innan hon vänder sig mot mig.
”Redo att gå?”
Jag nickar mot henne och ler.
”Yesbox”
”Då går vi” säger hon och öppnar min dörr. Vi springer ner för trappan och ropar hejdå till min familj. Okej jag erkänner, jag är taggad! Så länge Melissa låter mig vara...

En timme efter vi lämnat mitt hus går vi in på en stor tomt men ett rött hus. Alla lamporna är tända och man hör musik och prat-buller på insidan. När vi kommer runt hörnet ser vi att ytterdörren är öppen och att människor står utanför och röker. Vissa känner jag igen från skolan, och andra från fester jag varit på förut. Jag hälsar på vissa med kramar, och de som jag träffar för första gången skakar jag hand med. Till slut blir jag dragen igenom hallen av Josefin, och vi sparkar av oss skorna en bit bort. Det strömmar hög musik från vardagsrummet och jag letar efter resten av mina vänner mellan alla människor.
”Jossiiii!” hör jag någon skrika till, och jag vänder mig om precis i tid för att se Melissa stå och kläng-krama Jossan. Någon har druckit lite mycket ser jag. Hon ställer sig rakt igen , men håller fortfarande i Jossan.
”Tja!” säger Jossan ”hur mycket har du druckit”
”Ingeeen aaaaning” skrattar Melissa. Sedan dras hennes blick mot mig, och hennes leende försvinner.
”Vad fan gör hon här?”
Jag flinar lite smått mot henne och himlar med ögonen.
”JAG bjöd in henne” säger Jossan bestämt ”och du ville det med”
Hon fnyser bara och backar.
”Som om jag menade det” säger hon och tittar på mig. Jag korsar armarna och glor på henne.
”Jag går tillbaka in dit” säger hon och tittar på Jossan igen, som nickar. Sedan ragglar hon ut i köket igen.
”Förlåt” säger Josefin och ser ledsamt på mig.
”Men som om jag ville komma” säger jag irriterat och ser runt ännu en gång. ”Vet du var Becca och Saga skulle kunna vara?”
”Ingen aning” svarar hon och försöker sträcka på sig, ”satsa på vardagsrummet?” frågar hon och ser på mig. Jag nickar och vi trycker oss genom alla fulla ungdomar in till vardagsrummet. Det tar en stund men till slut ser jag Saga i ett hörn, sittandes i en killes knä. Hon som sa att hon var så singel som hon kan bli? Hahah hon ser jävligt kärleksfull ut mot honom. Jag går närmare och lyssnar på vad de säger.
”Assååå shiit du är såååå… haahaa” säger hon högt.
Okej, stryk det jag sa om att hon är kärleksfull, eller stryk det där med kärlek bara, hon är FULL. Hur länge har festen pågått egentligen, klockan är typ halv nio.
”Saga!” ropar jag och försöker överrösta musiken. Hon märker inte.
”Saga!!” ropar jag igen. Hon tittar mot mig och ler stort när hon upptäcker mig.
”Tessaaa! Heeej!” hon reser sig upp ”jag trodde inte att du skulle komma!”
Hon kramar om mig och jag skrattar lite samtidigt som jag försöker hålla upp henne.
”Well.. jag är här”
”Jag vet! Så roligt!”
”Saga” jag skrattar lite igen ”hur mycket har du druckit?”
”Myckeeet!”
”Okej, vad har du druckit då?”
Jag går med henne mot Josefin som står i ett hörn och snackar med några kompisar.
”Ääää jag vet inte, typ vodkaaa, öööl, cider”
”Hur har du druckit så mycket på så kort tid gumman?” säger jag och petar Jossan i ryggen för att få hennes uppmärksamhet.
”Nej jag har varit här aslänge, ingen var här och det var så jävla tråkigt.. behövde göra något juu!”
Jag skrattar och Josefin har vänt sig om.
”Men gud vad har hänt” säger hon och skrattar, sen försöker hon hjälpa mig.
”Alkohol” skrattar jag ”ska vi ta hem henne?”
”Men vi kom ju nyss” säger Jossan.
”Men det är lugnt” säger jag och försöker få Saga att stanna kvar ”jag kan gå själv”
”Va, nej men i så fall följer jag med” säger Josefin och tar tag i Saga igen. Jag skrattar.
”Nej! Det är lugnt, jag är ändå inte sugen på att dricka, ha så kul, jag kommer tillbaka sen”
”Lovar du att det är okej?” frågar hon och ser allvarligt på mig ”vill inte att du ska gå själv”
”Det är helt lugnt, vi ses sen” säger jag och ler ”hitta Becca bara”
”Självklart” säger hon och nickar förstående ”jag börjar redan nu”. Hon vänder sig om och går längre in i huset. Jag hoppar till med Saga för att få ett bättre grepp.
”Kom så går vi” säger jag och ler.
”Måste vi gåå..?” säger hon och försöker hålla emot.
”Ja kom nu”
Jag tar mig ut med henne med lite hjälp från John i vår klass. Väl ute på gatan säger jag tack och hejdå till honom, och han går tillbaka in. Ungefär halvvägs hem måste vi stanna vid vägkanten där hon spyr. Herregud alltså, Saga brukar bli såhär några gånger om året. Att hon dricker alldeles för mycket. Allt jag kan göra är att finnas där för henne och hålla hennes hår när hon spyr, för hon lyssnar ändå inte. Dessutom har jag nog inget att säga till om det. Jag tänker tillbaka på morgonen hemma hos Harry, hur han höll mitt hår när jag spydde. Jag saknar honom. Saga hostar till och spottar en sista gång. Hon står fortfarande lutad och jag stryker henne över ryggen.
”Mår du bättre?”
”Nee…mmhm” mumlar hon ut. Och jag himlar lätt med ögonen.
”Kom så försöker vi gå lite”
Jag tar hennes arm över axlarna och stödjer henne när hon går. Stackarn. Att hon gör såhär mot sig själv.

När jag släppt av henne hemma hos sina föräldrar, som blev helt galna föresten, sätter jag mig en stund på bänk och andas ut. Att bära henne i typ 40 minuter var inte lätt ska jag säga. När jag vilat mig funderar jag på om jag faktiskt ska dra tillbaka till festen. Jag antar att jag måste, jag lovade Jossan. Jag suckar, reser mig upp och börjar gå tillbaka. Samtidigt som jag går tar jag upp mobilen för att messa Harry. Frågar om han är framme än, och hur han mår. Jag ska precis stoppa tillbaka den i fickan då jag känner hur någon rycker tag i mig.
”Ge hit mobilen!”
Det var inte ett litet fan den här gången. Utan två stora, fullvuxna män. Jag fryser till när jag ser dem och vet inte alls hur jag ska reagera. När jag inser att jag tror att jag håller på att bli rånad förvånas jag över att de inte täcker för sina ansikten. Brukar man inte det när man rånar någon? Tänk om jag polisanmäler? Tänk om jag sett dem förut? Hjälp, är det nu jag dör? Den största av dem, med en keps på sig, rycker hårdare i mig och jag skriker till.
”Mobilen!”
Jag greppar hårdare om min mobil. Han ska inte få ta den.
”Men hjälp till då!?” skriker han till den andra som står bakom honom. Hans kompis rycker snabbt in och försöker slita mobilen ur mina händer. Jag skriker ännu mer.
”Den är min!”
”Men släpp då jävla fitta!” skriker han med kepsen samtidigt som den mindre, mörkhåriga killen snabbt böjer upp mina fingrar och tar min mobil ur handen. Jag känner hur tårarna väller upp i ögonen av smärta.

”Känn i hennes fickor” säger keps-killen och nickar mot min kofta. Han känner efter, men som jag trodde hittar han bara mitt SL-kort och nycklar. Han stoppar tillbaka nycklarna men tar SL-kortet.
”Hon har inget mer på sig”
Jag sliter och drar för att komma loss, tårarna rinner och jag försöker skrika på hjälp. Men ingen är här. Var är alla! Jag gör ett tappert försök och trampar honom hårt på foten i mina converse. Han grymtar till av smärta men det verkar snabbt gå över. Han rycker hårt i min kropp som är hälften så stor som honom och han smäller till mig i ansiktet. Jag skriker högt.
”Vad fan gör du hon är ju tjej!” skriker den mindre killen som tog mitt SL-kort. Ska komma från honom, den jäveln tog mina saker han med.
”Vem fan bryr sig” säger den första killen. ”Vi drar” säger han plötsligt. Jag känner hur han häftigt slänger ner mig. Jag slår huvudet i marken och jag hör hur de springer innan allt svartnar.

Jag hör sirener, gråt och mummel. Allt är som en dröm, och jag ser suddiga ansikten överallt. Det känns som att mitt hjärta slår dubbelt så fort, och jag både känner och hör hur blodet pumpar vid öronen. Människor tar tag i mig och jag får något runt halsen. Vad händer? Vilka är de här människorna? Jag känner hur jag har gåshud och hur jag skakar. Jag mår illa och det svartnar ännu en gång för ögonen.

”Tessa..? Tessa älsklingen…” Jag hör min mammas röst och känner hur hennes kalla händer stryker min panna. Jag vill öppna ögonen, men ändå inte. Det känns lugnt och skönt såhär, jag vågar nästan inte. Till slut öppnar jag ögonen och kikar försiktigt runt i rummet. Jag ser min mamma bredvid sängen och pappa sittandes på en stol längst bak i rummet. Jag öppnar munnen för att prata men känner hur min hals är helt torr. Jag hostar lätt och försöker igen.
”Vad... hände?”
”Vi tror att du blev rånad älskling, du fick ett slag i huvudet, minns du ingenting alls?”
Pappa har nu rest sig upp och står på andra sidan sägen från mamma och stryker min arm. Jag försöker leta igenom i minnet efter vad som hände. Ingenting… tomt. Eller.. plötsligt minns jag allt. De två männen, hur de tog mina saker och hur den långa slog mig.
”Två stycken” jag känner hur tårarna kommer och jag sväljer ”de var två..”
Mamma tystar mig och ler oroligt.
”Ta det lugnt älskling, du har fått en hjärnskakning och en rejäl smäll i huvudet, andas lugnt bara”
Jag tar några djupa andetag.
”De tog mina saker”
Min pappa biter ihop, jag ser hur arg och frustrerad han är. Jag blundar och känner hur tårarna rinner ner för kinderna.
”Alla..” jag tar ett andetag till ”mina saker… i mobilen”
”Vi vet gumman” säger pappa ”vi ska göra allt för att hitta den”
Mamma torkar bort mina tårar och ler försiktigt mot mig.
”Vila nu, vi letar upp en doktor”
De båda reser sig upp och går ut ur rummet. Jag ser mig försiktigt om, allt är vitt, så vitt. Jag hatar sjukhus, inte just för att de är vita. Men de luktar så äckligt, och det är ljus överallt. Usch. Jag ligger helt stilla medan de är borta, jag vågar inte resa på mig. Huvudet bultar och ibland måste jag blinka för att kunna se klart. Hur kunde det här hända mig? Vad fan är det med alla och min mobil? De kan väl knappast vara nån småtjejs storebrorsor som ska skaffa mobilen åt henne? Och Harry då, vet han? Vet ens tjejerna? Herregud. Huvudvärken blir nästan olidlig och jag blundar. Kanske borde sova.. Efter några minuter känner jag hur jag nästan somnat, men då kommer mina föräldrar med en doktor. Han förklarar för mig vad som har hänt med mitt huvud, och att jag förmodligen måste vara sängliggande i några veckor. Jag tittar oroligt på mamma, men min London-resa då?



The Center of Attention - Kapitel 26

Previous: ”Vi säger såhär” säger hon plötsligt och ställer ner koppen ”om du lovar att sköta skolan, när den kör igång, kan jag se till att du får åka och hälsa på honom i några dagar innan”
Jag ser på henne med stora ögon.
”Är du seriös?”
”När jag träffade din pappa bodde jag ju i Göteborg, jag vet hur det känns”
”Tack Mamma!” ropar och jag och hoppar upp från bordet för att krama henne. Hon skrattar, men håller sedan upp ett pekfinger och ser serös ut. ”OM, du sköter skolan sen”
”Jag lovar!” säger jag glatt.


Det är tisdag, två dagar sen Harry åkte. Jag låser upp mobilen i sängen där jag ligger och tittar om jag fått några nya sms. Till min besvikelse har jag inte fått något från Harry under tiden jag sov. Men det är förståeligt, idag åker han till Los Angeles, och har förmodligen mycket att göra. Dock har jag fått ett sött sms från Josefin.

God morgon sötnosen! Ring mig när du ser det här!

Jag orkar inte gå upp och ringa utan beslutar mig för att ringa henne nu på direkten där jag ligger. Signalerna går fram.
”Hallå” säger hon piggt
”Du bad mig att ringa”
”Juste ja!” säger hon glatt ”vadå vaknade du nu eller?”
Jag sneglar på klockan, halv två. Ojdå.
”Ehh ja” säger jag med en min ”ingen har väckt mig”
”Not good” säger hon skämtsamt på andra sidan luren ”i alla fall, jag är ute med Melissa nu, och hon och jag undrar om du vill hänga med på fest ikväll”
Det vrider sig i magen när jag hör Melissas namn sägas. Ja, jag ogillar henne så mycket, man kan nästan kalla det hat. Vi har aldrig kommit överens, och det vet Josefin. Men ändå envisas hon med att umgås med henne, och försöka få mig att göra det med. De är barndomsvänner och allt de där, men för det betyder det inte att jag är hennes vän. Eller ens vill vara hennes vän. Jag tänker tillbaka på alla gånger Melissa har gett mig elaka kommentarer och stönar till. Jag orkar verkligen inte med henne.
”Jag tror jag står över” säger jag irriterat. Det är tyst en stund.
”Kom igen, snälla det blir roligt!” säger hon till slut.
”Jag tål henne inte, det vet du, och hon vill inte ha mig där”
”Hon vill att du ska komma med ju!”
Jag fnyser till, jo visst. Melissa vill ha med mig på en fest, det är nästan komiskt. Hon ville inte ha med mig på fest förra månaden då hon kallade mig ful, mitt framför Josefin.
”Yeah right” säger jag sarkastiskt ”tror jag säkert”
”Men snälla kom för min skull, det kommer ju vara andra där också”
Jag suckar och blundar.
”Vi får se”
”Okej, tänk på saken. Men jag vill verkligen att du kommer”
”Mhh” mumlar jag och vrider på mig ”vi hörs”
”Aa, hejdå”
Jag lägger på och suckar högt. Åååh, jag vill inte gå på fest med Melfisa. Orkar inte med dumma kommentarer som förresten för det mesta bara är korkade. Jag hasar mig upp ur sängen och hoppar in i duschen på direkten. Under duschen kommer jag på att jag helt glömt bort att ta med killarna på Skansen, gör mig lite ledsen och besviken på mig själv. De skulle säkert ha tyckt att det var jätteroligt! Jag måste ta dem dit nästa gång de kommer till Sverige eller nått. Försöker göra mig i ordning så fort som möjligt eftersom att typ halva dagen redan har gått, och jag väljer faktiskt att vara lite annorlunda än jag brukar och tar på mig en vit kjol till det blommiga linnet och den beigea koftan jag sätter på mig. När jag står och lockar håret en aning hör jag hur mobilen burrar till borta på sängen och jag hoppar dit för att läsa. Sms från Harry!

hey babe. on the plane atm, bored! xx

Jag ler lite för mig själv. Stackarn, att spendera dagen i ett plan kan inte vara så roligt. Jag svarar på vägen tillbaka till spegeln.

aww, sorry to hear you’re bored, i’m getting ready.. woke up like 30 minutes ago. miss u!!

Jag slänger slarvigt ner mobilen på byrån och fortsätter fixa håret. Har blivit riktigt nöjd med det på senaste tiden, det har blekts av sommarsolen och det har bildats massor av små ljusa slingor här och var. Det har dessutom blivit mycket längre. Jag kommer ihåg när jag var liten och min mamma tvingade mig att klippa av det för att hon tyckte ”det var snyggare”. Jag såg ut som en pojke i typ två år, jag ville ju se ut som en prinsessa! Jag ruskar bort bilden av pojkiga jag ur mitt huvud och tar upp mobilen när den vibrerar igen.

yeah, i’m thinking about sleeping or something. what are your plans for today? miss you more. xx

Jag ler över det han skrev. Det är så härligt att ha någon som bryr sig om en precis lika mycket som man bryr sig om den. Jag svarar med ena handen medans den andra stänger av locktången.

i’m thinking about going to this party at my friends house, but i don’t know.

När jag är klar springer jag ner för trappan in till köket. Varken pappa eller mamma är där, jag tittar snabbt in i vardagsrummet också, ingen där. Antar att det är därför ingen har väckt mig, ingen är ju hemma. Jag hittar ingen frukost jag vill ha utan tar fram ingredienser för att göra pannkakor. Så himla gott ju! Fick upp smaken för det ingen när vi åt det med Harry. Jag får ett sms av Harry under tiden.

what’s the reason for not wanting to go? x

Jag svarar och berättar om Melissa, sen fortsätter jag göra pannkakorna. Efter ett tag tar jag en bild på mig själv och stekpannan med en halvklar pannkaka i och skickar till Harry. Till det skrev jag ’Guess what i’m making?’
När dom är klara sätter jag mig på en av barstolarna och äter själv, ganska tråkigt. Men jag kollar upp twitter lite på mobilen och försöker att undvika mina replys. Killarna har bara uppdaterat om USA och hur kul det ska bli. Jag bestämmer mig också för att skriva en tweet, det var ju ett tag sen. Jag lägger upp bilden jag skickade till Harry ännu en gång och skriver:
@tessamelin: makes me think of you!
Jag ler stolt över vad jag skrivit. Även om jag redan skickat den till honom en gång tror jag att det kommer få honom att le. Det är ju trots allt bara han och jag som vet om pannkaks-grejen. En stund senare tar jag sista tuggan och hoppar lätt av stolen med tallriken i ena handen, jag ställer in den i diskmaskinen och plockar snabbt undan i köket. Jag har alltid hatat att städa undan efter mig själv, men nu går det riktigt bra faktiskt, har för mycket att tänka på för att ens bry mig. All disk blir diskad eller stoppad i diskmaskinen, och alla ingredienser åker tillbaka in i skåpet. Jag kollar om Harry svarat då och då, men nada. Han har väl somnat eller något. Jag står och ser mig runt omkring när köket är rent, vad ska jag göra nu då? Har absolut inget att göra, och jag orkar inte göra något jobbigt heller. Jobbig känsla. Till slut dunsar jag ner i soffan framför TV:n och väntar på att något ska hända mig istället. Fastnar framför en serie jag inte ens följer, Gossip Girl. Men jag antar att jag har hört talas om det någon gång. Den snyggaste verkar heta Chuck, och jag twittrar till och med om hur snygg han är. Så uttråkad är jag. Till slut vibrerar äntligen mobilen och jag tror att det är Harry som vaknat, men noup. Det är Josefin som frågar om hon får komma över. Såklart frågar jag om Melissa är med först, och när hon säger nej säger jag att det är okej att hon kommer. Runt fyra klampar hon in genom dörren.
”Hallå!?”
”Här inne” säger jag och viftar med armen fast jag vet att hon inte ser. Några sekunder senare dyker hon ner i soffan bredvid mig.
”Är någon annan hemma?”
”Noup” säger jag slött och byter kanal på TV:n.
”Bra” säger hon och tittar på mig ”för jag måste snacka om festen”
Jag stönar lite och gör en min.
”Jag orkar inteee”
”Men jo!” säger hon och hoppar närmare ”du gör alltid fester roliga”. Jag skrattar till.
”Jaha, hur då?”
”Du blir alltid så full”
Jag ser argt på henne och slår till henne, hon skrattar högt.
”Okej nej förlåt, jag skoja! Ta det lugnt” hon samlar sig igen ”Nej men du är kul, och alla andra kommer ju, då måste du också komma”
”Säger vem?” jag tittar inte på henne utan fortsätter byta kanal på TV:n.
”Säger jag! Kom igen nu, du kan inte vara depp över Harry hur länge som helst, ni ses ju snart”
”Det är faktiskt okej att vara depp” säger jag och ser på henne med ett litet leende.
”Men nej” hon tar upp sin mobil och låser upp den, sen visar hon mig bakgrundsbilden. Det är en bild på henne och Zayn, när han lyfter upp henne, de kramar om och kysser varandra varandra ”jag har faktiskt också någon jag gillar som inte är här, men jag deppar inte hela dagarna för det”
”Men du är konstig” säger jag skämtsamt. Hon slår till mig lätt.
”Snälla” säger hon och putar med underläppen ”snääälla följ med”
Jag suckar och ser på henne med ett litet leende.
”Okej då, jag följer med!”

Tre timmar senare står vi båda i mitt rum framför spegeln och bättrar på sminket. Jag har fortfarande på mig samma kläder som förut, jag känner att de funkar ändå. Men jag sätter på lite ögonskugga och annat för att se lite festligare ut i ansiktet i alla fall. Jossan har fått låna en fin mörkblå tröja av mig och har på sig svarta jeansshorts. Riktigt snyggt!
Min mobil vibrerar plötsligt på bordet bredvid mig. Det är Harry som skrivit ett svar till min långa förklaring om Melissa, sen har han skickat en bild.

ignore her. if she calls you stuff like that she’s just stupid.. and blind. have fun 2night! x

Sedan öppnar jag upp bilden han skickat och den får mig att skratta högt rakt ut. Han har tagit en bild på sig själv där han gör ett överdrivet, fult leende. Jag läser det han skrivit till bilden. ’You’re so much prettier than me at least, hah! x’
Jag svarar med ett ’thanks babe’. Han är för gullig. Jag visar bilden för Jossan och hon skrattar också rakt ut.
”Snygg pojkvän du har”
”Visst! Eller hur” skrattar jag och sätter mig på sängen ”Nu vet jag i alla fall vilken bild på honom jag ska sätta upp på min vägg
”Jaaa!” skrattar hon ”snälla sätt upp den!”
”Det ska jag!”
Jag tittar också in på twitter en snabbis. Om han har sett mitt sms borde han ha sett min tweet också. Jag går in på hans konto och läser den senaste tweeten.
@Harry_Styles: Looks like I’ve lost my favorite beanie. Take good care of it whoever that finds it! ;)x
Jag skrattar lätt för mig själv. Jag antar att detta är sättet man får prata på över twitter, genom koder. Saker bara vi förstår. Det gör det hela lite mer speciellt tycker jag, han skriver öppet men det är ändå bara jag som fattar vad han egentligen menar. Jag ser att jag har fått många svar på min senaste tweet, och det finns några som gissar sig till att det är Harry. Men vad vet de egentligen? Det kan ju vara vem som helst. Haha.
Josefin poserar en stund framför spegeln och fixar håret lite till innan hon vänder sig mot mig.
”Redo att gå?”
Jag nickar mot henne och ler.
”Yesbox”
”Då går vi” säger hon och öppnar min dörr. Vi springer ner för trappan och ropar hejdå till min familj. Okej jag erkänner, jag är taggad! Så länge Melissa låter mig vara...


The Center of Attention - Kapitel 25

Previous: Det regnar ute, och jag fotar en skrattande Harry utanför bilen precis efter att han sagt att det nästan känns som hemma när det regnar så mycket. Jag känner mig riktigt lycklig, när vi sitter där i baksätet på bilen, och Harry håller min hand och pratar med min Pappa om fotboll. Att ens pojkvän och familj kommer överens är nog den största drömmen, och jag antar att den drömmen blev sann för mig idag.


Pappa släpper av oss utanför hotellet och vi båda rusar in förbi alla fansen, och den sura dörrvakten. Vi är väldigt försenade och ser hur alla killarna kommer ner för trappen med massor av människor runt omkring sig.

”Hey Tessa!” ropar Niall och ler glatt mot mig. ”I figured that’s where you were going last night” säger han och blinkar mot Harry. Jag bara skrattar och ropar hej tillbaka.
”Hurry up man, we’re leaving in like ten minutes” säger Zayn och tittar upp från mobilen i farten. Vi bara nickar och springer vidare. Harry är snabbare än mig och tar därför tag i min hand för att försöka dra med mig snabbare antar jag. Flåsandes springer vi in på rummet och han går direkt fram till garderoben. Han pekar stressat mot ett hörn i rummet.
”My bags are over there, I throw you pack?” han ser frågande på mig.
”Sure”
Jag går dit och drar ut två enorma resväskor från en garderob, hur mycket äger han egentligen?
”Do you really need two huge bags?” jag flinar och drar fram dem till honom. Han börjar kasta saker som jag viker snabbt och packar ner.
”They’re not that big”
Jag skrattar.
”Yeah they are, when I travel I have one bag, and it’s like half the size of these ones!”
”Okey fine, I don’t like washing” han flinar och kastar en tröja i mitt ansikte, jag skrattar och lägger den i väskan.
”So instead of washing you just bring a lot of clothes?”
”Exactly” han ler, slänger ner en bunt kläder mot mig och tar ner en grå mössa från den översta hyllan som han sätter på sig. ”That’s it” Jag fortsätter packa och han sätter sig på soffan bredvid. Han tittar på mig och jag ser upp på honom.
”A beanie, this time of year, seriously?” jag flinar.
”Stop. Criticizing. Me!” säger han genom tänderna och ler samtidigt som han dyker ner och sätter på mig mössan istället. Jag skrattar högt.
”You look good in it” säger han och sätter sig i soffan igen ”keep it”
”Okey” säger jag och skrattar ”sure”, sedan återgår jag till att packa ner de sista av hans saker.

Vi blir klara på ungefär fem minuter totalt och rusar ner för trapporna mot lobbyn, släpandes på de två enorma väskorna, som förövrigt är jävligt tunga också.
”I hate these bags” stånkar jag och försöker komma ikapp Harry, han skrattar bara högt och tar tunga steg i trappan. När vi kommer ner sitter alla killarna i olika lobby-fotöljer med sina mobiler, som i trans.
”Okey boys, he’s here, we’re leaving” hör jag Paul säga och viftar med armarna. Killarna ser slött upp och reser sig upp. Människor börjar virra omkring och någon lastar på Harrys resväskor på en sorts vagn, och körs sedan ut bland fansen till bilarna.
”We have fortyfive minutes” ropar någon
”Where’s Carl?” hör jag någon annan säga bland folkmassan.
Harry tar tag i min hand och ser på mig.
”You ready to go?”
Skit. Jag kan inte följa med. Hur kommer jag då hem? Pappa var snäll att skjutsade oss hit, jag orkar inte be honom igen. Dessutom kanske det är bäst om..
”I can’t come with you”
”What” hans ögon sjunker ihop ”why not?”
”I wont be able to come home”
”I’ll call you a cab” han drar mig närmare bland alla som rusar runt.
”You don’t have time” ler jag svagt ”and maybe it’s better if I stay” jag nickar ut mot dörren ”there’s quite a lot of fans out there now.”
”But I want you to come" säger han sorgset "I don’t wanna say goodbye yet”
”Me neither” suckar jag
”Harry, come on we have to go” Paul ropar vid dörren, och börjar vinka till sig killarna. De kommer upp till mig först och ger mig var sin kram, och Niall ler mot mig.
”Tell Rebecca I’m gonna miss her.”
Jag nickar lätt och ser ledsen ut. Jag vill inte att de ska åka, någon av dom. När jag sagt hejdå till alla går de mot dörren och går ut till fansen för att säga hejdå. Jag hör hur de skriker. Det måste vara över femtio stycken den här gången. Jag ser sorgset mot Harry.
Han ser tillbaka på mig och håller mig om midjan. Jag ser vad han tänker, han vill att jag ska följa med, men förstår ändå vad jag menar.
”I’ll miss you” säger han tyst. Jag biter mig i läppen och kämpar nästan lite för tårarna känns det som. Jag vill att han ska stanna, jag vet inte när jag kommer få träffa honom igen. Han som har så mycket promotion för sitt album att göra, i olika länder. Han ska spela in de sista låtarna i USA trodde han också. Jag känner hur paniken växer inuti mig.
”I’ll miss you too” säger jag med skakig röst. ”Promise me we’ll see eachother soon”
”I promise" säger han och håller om min midja hårdare.
”Harry!” ropar Paul ilsket från dörren.
”I’m coming!” ryter Harry tillbaka. ”I have to go”
Jag nickar långsamt.
”Bye” säger jag lågt och han lutar sig ner och kysser mig.
”I’ll call you” säger han innan han kysser mig en gång till. Jag ser bara på honom och han släpper långsamt taget om mig. Han kysser mig en sista gång innan han går mot dörren fram till Paul som ser lika irriterad ut som förut. Han skickar ut Harry genom dörren med en skjuts i ryggen. Och han är borta. Jag står bara där och lyssnar på skriken från tjejerna utanför. Paul nickar mot mig med ett litet leende innan han också, försvinner ut genom dörren. Jag ångrar mig nästan lite, att jag inte ville följa med till flygplatsen. Jag borde ta vara på stunderna med Harry, för varje sekund räknas. Och jag vet ju faktiskt inte när jag kommer se honom igen.

När det gått en stund kikar jag ut genom dörren för att se om några fans står kvar. Jag ser bara några enstaka tjejer stå en bit bort lutade över en kamera. De tittar förmodligen på bilderna de tagit. Jag biter mig i läppen men bestämmer mig ändå för att gå ut. Förhoppningsvis märker de mig inte. Så fort jag tänker det tittar såklart en av dem upp och ser runt omkring sig. Hennes ögon landar tillslut på mig där jag går. Och jag ser diskret hur hon petar en av sina kompisar i sidan med armbågen. Great. Jag försöker att se ut som att jag inte märkt dom och vänder mig åt andra hållet, samtidigt känner jag hur det vibrerar i fickan. Jag tar upp mobilen och kollar på smset jag fått.

miss you already… x

Jag ler lite. Det är ju sant, det har gått kanske tjugo minuter och jag saknar honom redan också. Jag saknar honom alltid när jag inte är med honom.

miss you too, tell me when you’re back in england.

Jag ser upp från mobilen och sneglar lite mot stället där tjejerna stod förut, de är inte där. Jag rynkar pannan lite och ser mig omkring efter dom. Plötsligt känner jag hur någon knackar mig på andra sidan axeln. Jag hoppar till lite och ser dit. Det är tjejerna, herregud. Jag känner hur hjärtat börjar slå snabbare.
”Kan du svenska?” säger en liten blond tjej. Jag nickar.
”Jaa..” gud jag låter som värsta mesen. Jag tvingar fram ett nervöst leende.
”Ah bra” säger brunetten med en läpp-piercing bredvid henne och ler stort ”jo vi undrade bara” hon ser lite generad ut. Den blonda fortsätter.
”Är det du som känner Harry?”
”eller killarna…?” säger den tredje, blonda tjejen blygt. Jag ser på tjejerna, vad ska jag svara? De ser konstigt nog trevliga ut, och de verkar inte ha något agg mot mig. Jag ler lite och sträcker på mig.
”Ja”
Tjejerna verkar inte veta riktigt hur de ska reagera, de stor och halvgapar i några sekunder innan de ler stort och nästan skuttar.
”På riktigt?”
”Wow!”
”Hur lärde du känna dom?” den blonda håller för sitt enorma leende med en hand. ”Vi trodde du bodde i England först!”
Jag ler nervöst och blir helt överväldigad av hur mycket och snabbt de pratar.
”Jo alltså” jag skrattar lite ”Jag var på klassresa och fastnade i London Eye med dem”
”Vilken tur du har!!” skriker tjejen med piercing ”du måste blivit helt galen!”
”Njee” säger jag och biter mig blygt i läppen ”alltså jag visste inte ens vilka de var då”
De ser på mig som om jag vore dum i huvudet, sedan skrattar de igen.
”Det är ju inte så många här som vet om dem, synd att de missar typ de mest perfekta killarna i världen”
Jag skrattar till lite, men vill asgarva på riktigt. Perfekta? Jo visst… de ska se killarna på fyllan... Eller när de vaknar på morgonen. Jag vet inte riktigt vad jag ska svara så ler lite bara.
”Så de bara frågade om ditt nummer eller?”
”Det var ju jag och mina kompisar, och vi var ju där uppe ett tag så vi pratade lite.. sen frågade de om vi ville träffas någon mer gång.”
”Åååh lyllo” säger den lilla blonda. ”Jag såg en bild på Niall och någon tjej från här i Sverige, vem var hon?”
”Min kompis Rebecca” säger jag och ler.
”Är hon och Niall tillsammans?” frågar den blyga som står lite i bakgrunden. Jag tvekar en stund, ska jag säga? Nej, verkligen inte. Jag lärde mig en läxa förra gången.
”Nej de är bara vänner tror jag.” svarar jag och ler.
Hon nickar lite och verkar nästan se lite lättad ut.
”Är han din favorit?”
Hon nickar blygt igen och ser lite generad ut.
”Zayn är min favorit!” säger tjejen med piercingen ”han är sååå snygg!”
Jag skrattar lite.
”Jo han ser bra ut” jag tittar sen på den blonda, korta tjejen ”din då?”
”Louis”
”Aah, så du gillar humoristiska killar du?”
Hon skrattar och nickar lite, min mobil vibrerar men jag ignorerar det.
”Vem är din favorit då?” säger tjejen med piercingen och flinar lite. Jag ler generat och skrattar lätt.
”Lova att inte berätta för någon?”
De nickar och skrattar lite. Jag lutar mig fram för att viska.
”Harry”
”Vi visste det!” skrattar  dom. ”Är ni tillsammans då?”
Jag ler lite. Det spelar ingen roll om de är trevliga, det är min och Harrys privata sak.
”Nej vi är vänner”
”Synd, ni skulle passa ihop” säger den blyga tyst. Jag ler lite. Jag känner hur mobilen vibrerar en gång till, en lång stund den här gången med. Vilket betyder att det ringer. Jag ursäktar mig och tar upp mobilen. När man talar om trollet, Niall. Vad vill han?
Jag sneglar lite med ett leende mot den blyga tjejen och svarar sedan.
”Hey Niall”
Jag hör hur de nästan tappar andan och tar i varandra och skuttar omkring.
”Omg, omg”
Jag skrattar och lyssnar på Niall.
”Hey, sorry for callin’ but, Rebecca’s not answerin’ her phone and I just wondered if you know what she’s up to, I wanna talk to her before I get on the plane”
”She’s working, you know that!?”
Jag hör hur han stönar högt.
”I know, I know! But she told me to call so I just thought.. Anyway, sorry, could you tell her I tried at least?”
”Yeah sure” säger jag och tittar mot tjejerna som har spaz attack. ”Hey Niall, do you have a second”
”Umm, I guess, why?”
”I’m standing here with a couple of fans and-”
Han avbryter mig.
”Are they bothering you, just walk away”
”No, no, no!” skrattar jag ”they’re really nice, I just wondered if you could talk to one of them for like a second”
”Oh.. yeah sure” säger han och jag ler stort.
”Great, here she comes”
Jag ler stort och går upp till dem, de tystnar och ser på mig.
”There’s someone here who wants to talk to you” säger jag och sträcker ut telefonen mot den blyga tjejen. Hon ser på mig med stora ögon, nästan lite panik. Hon tvekar lite och jag skakar mobilen uppmuntrande mot henne.
”Kom igen nu, du får bara en sån här chans”

Hon tar långsamt telefonen och sätter den mot örat.
”Hello.” hon ser tomt ut i luften, gud så gulligt. ”I’m fine… Matilda… thankyou..” hon ser ut att vara i chocktillstånd, men ler ändå lite, han frågar väl de vanliga sakerna, hur hon mår, om hon var här, om hon ska på någon kosert.. ”Yeah, of course, okey thank you!… Yeah, bye.. I love you!”
hon får tårar i ögonen och ger tillbaka telefonen till mig. Jag andas ut på insidan, jag behöver inte ett till fan som försöker sno min mobil. Jag sätter mobilen mot örat igen.
”Hey it’s me again”
”Yeah okey, Tessa it was good talkin’ to you but I have to go, Harry says hi by the way”
”Okey, safe trip! Say hello to him from me too”
”I will, and don’t forget to tell Becca”
”I won’t, bye” jag ler och lägger på, sedan vänder jag mig mot tjejerna igen. Den blyga.. Matilda tror jag hon hette, har börjat gråta lite tyst och ler stort. De andra tjejerna står bredvid henne och pumpar ”OMG” ord mot henne. Jag skrattar lätt.
”Hur är det?”
”Tack!” säger hon bara och torkar bort en tår med ena fingret. ”Det där var typ min dröm”
”Äh, det var inget” säger jag och ler. Hon fortsätter gråta en stund och jag bara står där, det börjar nästan kännas lite pinsamt till och med. Så till slut väljer jag at dra.
”Det var trevligt att träffa er, men jag måste gå nu” säger jag och ler lätt. De ler tillbaka och säger hejdå och tack igen. Jag går därifrån med stolta, glada steg. Att det finns snälla fans ändå.

Jag ringer min mamma och frågar henne om vi ska ta en fika inne i stan. Det vill hon jättegärna eftersom att vi knappt har umgåtts på senaste tiden. Dessutom känns det som att jag har mycket att berätta för henne, och mycket jag vill höra från henne med. Vad hon tyckte om Harry till exempel. Vi möts upp vid T-Centralen och hittar till slut ett mysigt litet utefik som vi sätter oss vid. Hon tjatar hela vägen om hur jobbigt det var att försöka få pappa att ta hand om Emilia medan vi fikade. Det var tydligen nära att hon skulle följa med eftersom att pappa hade så mycket att göra, och då hade vi inte alls kunnat prata lika mycket. När mamma är och beställer smsar jag Harry igen. Han svarade förut att han såklart skulle höra av sig när han var framme. Jag svarade ”bra”, haha. Jag får dessutom en bild skickad via sms från Zayn på Harry, Liam och Niall i flygplanet. Till det skrev han ”Looks like someone misses you”, och jag insåg att både Liam och Niall ler stort på bilden, men Harry ser lite ledsen ut. Det gjorde mig lite ledsen med.
”Herregud vad dyrt allting blivit” säger mamma och ställer ner brickan på bordet. ”En kaffe, 40 spänn! Sjukt!”
”Va, på riktigt?” säger jag och stoppar ner mobilen i fickan. Hon sätter sig ner med en suck.
”Snart kostar väl en smörgås över 100 eller något”
hon rör om lite i sitt kaffe. Jag skrattar lätt.
”Det finns faktiskt vissa mackor som gör det”
”Onödigt” säger hon och tar en sipp ”varför köpa en för hundra när man kan göra en egen hemma för tjugo”
Jag skrattar igen. Det jag älskar mest med min mamma är hennes humor, hon får mig alltid att skratta. Vi sitter där ett bra tag och snackar om de senaste dagarna, att hon har haft rätt mycket att göra och att Mormor och Morfar kommer på besök snart. Det gör mig glad eftersom att jag inte sett dom sen de åkte tillbaka till Göteborg.
”Såå..” säger hon och lutar sig bakåt till slut. Hon ler lite mot mig, nästan som ett flin. ”Harry”
”What about him” säger jag och dricker lite utav min cola. ”Och det uttalas Harry föresten” säger jag och rättar hennes svenska uttal. Hon viftar bort det med handen som för att säga ’skit samma’.
”Är han på väg hem nu?”
”Mm” mumlar jag ledsamt och pillar på min bulle.
”Jobbigt?”
Jag nickar.
"Jag kan säga att jag blev lite förvånad minst sagt när han kom in imorse... Jag trodde du aldrig ville se honom igen?" 
Jag ler bara lite generat och biter mig i läppen.
"Vad var det ni bråkade om egentligen?" frågar hon lite försiktigt. Jag till skillnad från många andra tjejer i min ålder kan absolut inte prata med min mamma om sex och sånt, så jag kommer snabbt på en bortförklaring. 
”Jag vill kunna träffa honom när jag vill... Vi började snacka om det och det blev jobbigt bara. Jag överreagerade bara...”
Mamma nickar. Jag tror att hon om någon förstår i det ämnet.
”Aja.. Det med distansen löser sig förr eller senare” säger hon och ler mot mig ”och han är värd att hålla fast i hördu...!”
Hon dricker lite till av sitt kaffe. Jag ler lite och ser ner. Vi säger inget på ett tag.
”Tycker du om honom mycket?” frågar hon och ser på mig. Jag ser allvarligt på henne och nickar.
”Jättemycket, jag kan vara mig själv med honom”
Mamma nickar förstående.
”Vi säger såhär” säger hon plötsligt och ställer ner koppen ”om du lovar att sköta skolan, när den kör igång, kan jag se till att du får åka och hälsa på honom i några dagar innan.”
Jag ser på henne med stora ögon.
”Är du seriös?”
”När jag träffade din pappa bodde jag ju i Göteborg, jag vet hur det känns!”
”Tack Mamma!” ropar och jag och hoppar upp från bordet för att krama henne. Hon skrattar, men håller sedan upp ett pekfinger och ser serös ut. ”OM, du sköter skolan sen”
”Jag lovar!” säger jag glatt.


RSS 2.0