The Center of Attention - Kapitel 34

Previous: ”What is it with you and being horny when you’re drunk anyway?” frågar han med ett flin på munnen. Jag kämpar för att inte slå honom en gång till, utan ser bara irriterat på honom innan jag blundar igen.
”Shut up, Styles”
Han skrattar en gång till och kysser mig på pannan igen innan han suckar och lägger sig till rätta på kudden.
”Sorry babe”


När jag vaknar ligger jag på mage i sängen med ansiktet inburrat i lakanet. Jag känner hur jag varken har kudde under huvudet eller täcke på kroppen och jag ryser till. Jag lyfter långsamt på huvudet och letar efter Harry, men han är inte här. Allt jag hittar är täcket som har ramlat ner på golvet och jag ser hur jag ligger åt helt fel håll i sängen. Jag sätter mig upp och gnuggar mig långsamt i ögonen, plötsligt inser jag att jag har helt bar överkropp. Ånej, just det. Igår. Bara tanken får mig att bli röd i hela ansiktet, jag har skämt ut mig totalt. Jag betedde mig som ett besatt, översexuellt fan. Jag gräver ner huvudet i ansiktet och stönar högt. Helvete, jag ska alltid skämma ut mig... Jag byter snabbt om och sätter på mig en blå, stickad tröja och ett par jeans. Håret plattar jag snabbt och jag sätter bara på mig lite puder och mascara, plus lite concealer under ögonen för att täcka påsarna. Att festa tär verkligen på en. När jag känner mig klar går jag ut ur sovrummet och letar omkring efter Harry i lägenheten. Men jag hittar honom inte, dock hittar jag Eleanor sittandes i köket med en skål flingor och en tidning.
”Good Morning!” säger hon med ett skinande leende när hon ser mig. Jag ler trött tillbaka och säger God Morgon. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig, känns som att jag skämde ut mig inför henne igår.
”Feeling a bit crappy are you?” säger hon och skrattar lätt innan hon stoppar en sked i munnen. Jag ler med stängda ögon och tar ett djupt andetag innan jag skrattar till och nickar.
”Kinda, yeah..” jag öppnar kylskåpet och tar ut juicepaketet ”where are the boys?”
”Oh, they had to go to a meeting or something” säger hon och ler. Jag nickar och tar fram ett glas innan jag sätter mig bredvid henne vid bordet. Det blir tyst en stund och jag häller upp juice i glaset och tar en klunk.
”Look” säger jag sen och ler nervöst ”sorry if I was a bit.. yeah you know last night, I wasn’t supposed to meet you like that for the first time”
Eleanor ser först förvånat på mig och skrattar sedan högt.
”Oh god don’t worry, I’ve been drunk before!”
”No but I didn’t want to embarrass Louis like that” säger jag och skrattar ”and he’s been wanting us to meet for a while now, so I just felt stupid”
Eleanor ler stort mot mig
”Yeah he said he wanted me to meet you and the other girls before, but I thought you lived in Sweden, so it seemed kinda impossible”
”Yeah, we do” säger jag och tar en klunk av juicen ”but I guess I’ll visit Harry a lot now that we’re together”
Eleanor ler stort och tar en tugga av flingorna
”Aww, you two are so cute together, you we’re crazy about eachother last night”
Jag stönar och gräver ner huvudet i händerna, gud så pinsamt, jag måste verkligen sluta dricka. Eleanor skrattar bara
”Don’t be embarrassed, it was cute!” hon lägger en hand på min arm och ler vänligt ”you got together quite recently, right?”
Jag ser upp och nickar generat.
”Almost a month ago I think”
”How did you two meet?” frågar hon och ser på mig. Jag ler för själv lite när hon frågar. Here we go again.

När jag berättat klart historian om hur vi träffades och allt det där berättade Eleanor för mig hur hon och Louis träffades. På en fest tydligen, hon hade nyligen hört talas om dem och sett dem på X-Factor ett par gånger. Hon berättar också att hon faktiskt var lite utav ett fan innan hon träffade honom. Jag frågar henne varför de inte officiellt blivit ett par en och hon verkar inte riktigt veta vad hon ska svara.
”I guess it never really… I don’t know… I’m kinda scared I guess”
”Of what?” frågar jag och ser frågande på henne. Hon rycker lätt på axlarna och ser på mig. En brun hårslinga har åkt ner i hennes ansikte och hennes ansiktsuttryck är allvarligt.
”Falling in love, and everything around it.”
Jag ser frågande på henne, varför är hon rädd för det? Fast förstås.. hon kan ha gamla minnen hon med. Saker som förändrat hela synen på kärlek och förhållande totalt.
”Why?” frågar jag tyst.
Hon ler lite och ser ned i bordet, sedan upp på mig igen.
”I guess it has to do with old boyfriends, and just everything involving the band. It's hard enought as it is, just being friends with him.” hon reser sig upp och ställer skålen på diskhon innan hon snabbt vänder sig mot mig och ser oroligt på mig, hon pillar lite med händerna och ler svagt.
"You don't like the attention?" frågar jag och ser på henne.
Hon skakar på huvudet och skrattar. 
"I'm not built for this sort of life I guess" säger hon och skrattar till "I have to ask myself if it's worth it. I really like Louis and I want to be with him but... I think taking it slow is the right thing"
”I get it” säger jag och ler samtidigt som jag nickar. ”And if you ask me... He's definitley worth it”
Hon ler och verkar inte riktigt veta vad hon ska säga. ”Uhm, I'm in a bit of a hurry now… but maybe we could go shopping some time this week or something?” hon ler hoppfullt mot mig ”get to know eachother?”
”Sure, that sounds fun” säger jag och ler stort mot henne innan hon börjar röra sig mot hallen.
”Great, I’ll see you!” säger hon och sneglar snabbt bakåt mot mig när hon går.
”See you” ropar jag tillbaka och fortsätter dricka utav min juice.
 
För att få tiden att gå går jag in i sovrummet när jag plockat undan disken och drar fram gitarren från skåpet vid dörren. Jag sätter mig på golvet med den och börjar plinga lite på den. Jag ska hålla fast vid att göra en låt till Harry under tiden jag är här. Och den ska bli bra… jävligt bra. Jag lyckas komma på lite bra olika melodier och börjar precis få till det som jag vill när jag hör att ytterdörren smälls igen. Mitt hjärta bultar när jag hör stegen komma närmare från hallen några sekunder senare. Jag både undrar om det är Harry eller inte, och om det kommer kännas skumt eller inte. Jag menar, jag skämde ut mig rejält igår, och han har inte ens hört av sig till mig på hela förmiddagen. Jag bara ryser över tanken att han har sett mig halvnaken, både igår och imorse när jag legat där helt död och äcklig. Jag vet att vi redan har haft sex, men det känns nästan inte som det längre. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Jag har blivit mer osäker på hur jag ska se ut, självförtroendet går upp och ner. Jag vill att han ska tycka om det han ser. Jag biter mig i läppen när dörren glider upp med ett litet knarr, och mycket riktigt, där står Harry i dörröppningen. Han ser lite virrig ut, och andas lite tungt efter trapporna på vägen upp antar jag. Han måste vara trött också, eftersom att han gått upp tidigt imorse efter igår. Usch.
”Hey” säger han andfått och ser konstigt på mig där jag sitter på golvet ”what are you doing?”
Jag ser ner på gitarren, och sedan på honom igen. Skojar han?
”Playing guitar?”
”Oh yeah, right, I can see that” säger han och går in i rummet helt och hållet.
"Why didn't you tell me you were going?" säger jag och flinar lite. Han sneglar mot min mobil.
"Have you checked you phone?" frågar han och ser på mig. Jag tittar snabbt på den. Oups.
"Uhm.. no" säger jag och ler svagt. Det blir tyst.. och han står kvar och tittar på mig. Jag höjer ögonbrynen.
”Something wrong?”
”No, no!” säger han och skrattar lite ”I just.. no!”
”Seems like it” säger jag och skrattar till lite också och reser på mig så jag står mitt i mot honom.
”No, I just.. how are you feeling?”
”Tired… kinda hungover” säger jag och sneglar lite mot sängen. Jag skäms så jag dör.
”Oh okey.. do you remember..?”
Jag ser på honom med en blick som säger ”menar du allvar?”, ska han verkligen ta upp det där. Är det därför han är så nervös? Varför kan vi inte bara glömma det? Det är så jag löser problem.
”Yeah” säger jag med en suck och gnuggar mig lätt i ansiktet med några fingrar.
”So you still like.. wanna, you know?”
”Harry!” gnäller jag ut och sätter mig på sängen. VARFÖR SÅ PINSAM! ”No, just.. ahh! Seriously??”
”What!?” säger han och dyker ner bredvid mig ”I told you we could if you still wanted to?”
”Do you seriously think I want to have sex with you now!? You totally just asked me, that’s so weird!”
”Is it?” frågar han som att han verkligen inte tycker att det är konstigt.
”Yes!?” säger jag och ser äcklat på honom
”So you don’t want to?” frågar han igen.
”No!!” skriker jag ut ”I mean I still want to but, not now!”
Jag håller på att smälla av. Jag skäms så jag dör, det är som att vi håller på och planerar ett barn eller något. Vad händer? Harry tycker verkligen aldrig att något är pinsamt. Jag fattar inte.
”Good” säger han och pustar ut. Vänta, va?
”Huh?” jag ser frågande på honom. Han tittar på mig och skrattar lätt.
”Well, it would’ve been a bit awkward now don’t you think?”
Är. Han. Dum. i. Huvudet. Eller? Det är ju det jag har försökt säga hela tiden. Nu undrar jag bara om han är korkad. Jag ser på honom med rynkad panna och öppen mun i vad som måste vara en evighet. Sedan börjar jag konstigt nog skratta.
”What?” säger han och ler frågande mot mig så de där söta smilgroparna kommer fram. Jag bara fortsätter skratta ett tag. Han är för söt.
”Yeah, it would’ve been a bit weird” säger jag och ler stort innan jag kysser honom.

Några timmar senare går vi omkring mitt i London på  några små shoppinggator och äter glass. Hela sex-grejen är (nästan) glömd och vi försöker njuta av resten av dagen. Både jag och Harry har hittat några fynd i olika affärer. Jag har hittat ett sött vitt linne som är perfekt nu till sommaren i en liten butik Harry har vetat om ett tag och bara ”behövde” visa mig. Jag har också köpt ett par jättefina skor i en liten dyrare affär som bara jag ”behövde” ha, haha. Vi stöter på ett gulligt fan på gatan också, jag erbjuder mig att ta fotot på dem själv, men hon vill verkligen på riktigt att jag ska vara med på bilden. Hon säger flera gånger hur söta vi är tillsammans och både jag och Harry, som kommit överens om att hålla grejen hemlig ler bara smått och säger att vi bara var vänner. Tjejen verkar dock inte gå på det och ler fånigt mot oss hela tiden. Det känns skönt att det finns fans som är sådär trevliga! Eftersom att jag själv har haft den där fan-fasen några gånger och förbannat mig över de där tjejerna som alltid blir tillsammans med artisten. Såklart ska de alltid vara modellsnygga och vara helt perfekta. Vilken chans har jag då? Tänker man och vill döda dem. Men nu står jag här, med Harry Styles. Som jag vet att många tjejer vill ha, och han är min. Självklart är det fler fans som hatar mig än som gillar mig, men de få som faktiskt är mogna nog att acceptera att killarna kommer ha flickvänner i sitt liv respekterar jag som tusan. Även om jag faktiskt.. vant mig lite att få hat dagligen, fast de inte har någon aning om vem jag är… så är jag fortfarande orolig. Killarna har redan tusentals fans, och de har inte ens släppt sin skiva än. Om de blir större… vad händer då?

Vill bara passa på att tacka er alla igen, har fått ett nytt besöksrekord på 55 läsare vilket för mig är helt sjukt. Blir typ rörd! Tack så jättemycket för att ni läser och lämnar kommentarer. Betyder så mycket för lilla mig!♥


RSS 2.0