The Center of Attention - Kapitel 22

Previous: Jag får rysningar i hela kroppen. Tyvärr försvinner det snabbt när någon ropar ”Cut! Cut!” hela tiden och ber honom sjunga om. Helt onödigt egentligen, det blir perfekt varje gång. När han kommer ut och Louis går in istället dunsar han ner i soffan bredvid mig, och jag skrattar.
”Did I do well?” frågar han och pussar mig på näsan.
”You were amazing.” Jag ler och lägger huvudet på hans axel.

Nästa morgon vaknar jag i min egen säng, det känns tomt bredvid mig. Konstigt nog hoppades jag på att se den där bara överkroppen och det där locka håret bredvid mig. Jag hoppades på att få en god morgon kyss av de där läpparna och få en smekning på kinden. Men nej, här ligger jag ensam i mitt tråkiga sovrum, utan Harry. De släppte av både mig och Josefin hemma hos mig igår eftermiddag, de skulle vidare på möten som vi inte kunde följa med på. Vi satt och snackade ett tag innan hon drog hem. Zayn hade tydligen kysst henne när hon hade vaknat, och hon sa att hon för första gången på länge känt den där känslan i magen, som bara någon speciell kan framkalla. Jag ville hoppa och skrika när hon berättade, men höll mig och log brett för att verka normal. Jag är så otroligt glad för hennes skull, även om hon kanske inte inser hur bra det här är för henne än. Innan jag somnade igår kväll skickade Harry ett sms med en inbjudan till en liten fest på hotellrummet med de andra, och att jag skulle bjuda in tjejerna. Självklart ville jag det och ringde upp alla på direkten, även om det var sent.

Jag tar mig ur sängen efter ett tag och gnuggar mig i ögonen innan jag drar mig ner mot köket. Där inne sitter pappa på en av barstolarna och läser tidningen med en macka i ena handen. Emilia sitter på golvet bredvid och leker med barbies.
”God morgon” ler han och tar en tugga.
”God morgon” svarar jag och går fram till kylen för att hämta mjölken ”Var är mamma?”
”I duschen”
Jag gör i ordning Oboy och en macka innan jag sätter mig bredvid honom på en barstol och börjar äta. Emilia pratar för sig själv när hon leker med dockorna och jag ler lite.
”Är det här dina killar?” säger pappa och visar mig en sida av tidningen. Det är en liten bild på killarna och en text om dem. Som sagt inte särskilt stor, men något är det allt. Jag ler lite.
”Mina killar?”
”Jaa” säger han och pekar ”eller, ja du fattar.”
Jag skrattar och pekar på Harry.

”Det är han jag gillar pappa, Harry.”
”Det visste jag väl...” säger han och ler mot mig innan han fortsätter läsa på andra sidan. Jag tar en tugga och harklar mig sen.
”Jo förresten, är det okej om jag är med dem ikväll?”
”Ikväll igen?” Pappa suckar ”Jag tänkte att vi kunde ha lite utav en familjekväll, du är ju aldrig hemma längre.”
”Men pappa!” Jag stönar högt ”Jag har varit hemma hela lovet ju? De är ju bara här i en vecka!”
”Låt henne vara med pojken” mamma kommer in med en handduk på huvudet och en morgonrock på kroppen. Hon går förbi mig och ger mig en puss på kinden. ”Vi har gott om tid för familjekvällar.”
Pappa tittar länge på mig, som att han försöker bestämma sig för vad han ska göra. Till slut suckar han och tar en tugga av sin macka. Mamma har alltid sista ordet, haha. 
”Okej då.”
Jag skiner upp och ger honom en kram och puss på kinden.

”Tack pappa!”
”Tack pappa!” upprepar Emilia från golvet och ser glatt på mig. Jag skrattar till och sätter mig bredvid henne.
”Vad leker du då?”
”Stall!” Hon visar upp en leksakshäst och en barbie som ser ganska... misshandlad ut typ. Emilia har aldrig varit särskilt försiktig med sina dockor utan ritar på dem… klipper deras hår… låter dem ligga utomhus i regnet. Ni fattar.
”Vad roligt” säger jag och pillar lite med de andra barbiesarna. Hon bara nickar sött på huvudet och fortsätter leka. Hon gör små klickande hästhovs-ljud med munnen som att hästen rider och kryper omkring på golvet med hästen. Jag går tillbaka till bordet och äter upp min frukost innan jag går upp till rummet och tar god tid på mig att göra mig i ordning. Tar en dusch, sminkar mig, fixar håret och klär på mig. När jag är där uppe ringer Saga mig också och ber mig komma över till henne och hjälpa henne med kläderna, vi bor bara några minuter ifrån varandra så det är lugnt. Klockan är runt två när jag kommer dit.
”Okej” säger hon när vi kommit in i hennes rum ”jag har två alternativ, antingen den här tröjan med shortsen” hon visar mig ett par mörka jeansshorts med en röd tröja ”eller den här klänningen” bredvid den förra outfitten ligger en fin svart klänning med spetsdetaljer. 
Jag biter mig i läppen och tittar på de båda klädvalen, till slut bestämmer jag mig för klänningen.
”Den!” säger jag och ler brett, hon skuttar fram till den och håller upp den mot sin kropp.
”Säkert?” frågar hon och ler osäkert mot mig, jag ger tummen upp och hon kastar snabbt av sig myskläderna hon har på sig och sätter på sig klänningen. Hon snurrar några varv framför helkroppsspegeln innan hon drar upp mig och ställer mig bredvid henne i spegeln. Själv har jag på mig ett par ljusa jeansshorts och en blommig, söt korsett med en spetsväst till. Jag har också ett halsband med en fjäder på som accessoar.
Vi står där och skrattar och posar ett tag innan vi sätter oss på sängen med en suck båda två. Jaha, vad gör vi nu. Vi sitter tysta en stund innan Saga äntligen säger något.
”Vill du göra en twitcam?”
”En twitcam?” Jag rynkar pannan och ser frågande på henne. Har aldrig hört talas om saken förut. Hon suckar som om jag vore helt efter.
”Det är som en skypechatt, fast att det är du ensam i camen, och det är andra som tittar.”
”Men det låter ju bara creepy?” säger jag och gör en min ”det kan ju vara vem som helst?”
”Precis, det är skitkul!” hon drar med mig till skrivbordet och ställer fram en stol åt mig. Hon loggar in på den där grejen och snart syns vi båda två i en webbkamera i ena hörnet. Jag blir genast självkritisk och fixar håret och håller nästan handen lite för ansiktet.
”Kan någon se oss?” frågar jag och ser noga på skärmen. Jag fattar ingenting, jag har aldrig varit särskilt bra på den här… teknikgrejen. Det kanske man fattade när jag skypade med Harry häromdagen.
”Nej, inte än...” säger hon och ler ”inga bryr sig än så länge” hon biter sig i läppen, ”men det här funkar nog!” hon tar upp en ny ruta och börjar skriva saker. Går hon in på twitter? Jag ser mitt och hennes twitternamn i en tweet som skickas iväg på några sekunder. Vad håller hon på med? 

”Vadå, vad gör du nu?”
Hon svarar inte utan fortsätter skriva.
”Sådär!” hon klickar nöjt med musen in på twitcam hemsidan igen.
”Men vadå?” Jag viftar med handen i hennes ansikte ”vad gjorde du nu?”
”Jag bara berättade att vi hade en twitcam”
”Men vadå kommer andra kunna se att jag är här?”
Hon öppnar munnen för att svara men hennes ögon spärras upp helt plötsligt och hon ropar ut.
”Hello!”
Jag vänder mig till skärmen igen och ser att någon skrivit där det var tomt förut. Det står hello. Saga fortsätter babbla på.
”Var ser man hur många som tittar?” frågar jag och dunkar henne på armen. Hon suckar och pekar på små siffror under webbkameran. 24 stycken, redan? Vi hade ju noll nyss. Plötsligt börjar fler meddelanden ramla in på skärmen, de flesta om killarna. Några frågar om jag verkligen känner Harry, andra säger bara att jag är en dum bitch.
”Saga vad har du gjort?” frågar jag upprört, ”Varför skrev du på twitter?”

”Jag skrev ju bara att du och jag hade en twitcam-” hon ser sedan surt mot skärmen "You guys are just jealous!" 

Jag tittar oroligt mot skärmen igen. Nu har de börjat kommentera henne också. 

”Men vadå hur kan de får reda på det?”
”Vissa kanske följer mig med.. Och tja, saker sprids. Det vet du.”
Jag reser mig upp för att gå men hon stoppar mig.

"Vart ska du? Hallå!?"

 

Jag ser besviket på henne.

”Du vet hur jag känner, varför utnyttjar du det?”

”Jag tänkte att det skulle vara en kul grej bara!”

Hon tittar snabbt mot skärmen igen, och min blick följer efter. Jag pressar ihop läpparna när jag läser. Det är bara elaka kommentarer. Mot mig. Mot oss. Hur kan hon tycka att det är kul!? Jag stänger ilsket igen locket på datorn och går ut ur rummet, Saga springer efter.
”Men förlåt då!” hon tar tag i min arm ”det var inte meningen, förlåt.”

Jag stannar upp och biter mig i läppen. Jag vet att det inte är värt det att bråka med henne, och jag vet hur hon kan vara. Men jag förstår verkligen inte hur hon tänkte den här gången. Jag ser henne ledsamt i ögonen innan jag tar ett djupt andetag.
”Gör inte om det.”
Hon skakar på huvudet och kramar om mig.
”Jag lovar, förlåt. Det kommer inte hända igen. Jag trodde du skulle tycka det var en rolig sak.”

"Det är inte roligt när folk kallar en saker Saga?" 

"Jag vet..." hon suckar "jag tänkte inte efter. Jag trodde de skulle tycka vi var... Jag vet inte, intressanta?"

Jag himlar med ögonen, men ler lite ändå. Saga... Besatt av uppmärksamhet. 

"Du är intressant. Du behöver inte ha massa tolvåringa tjejer som tittar på dig för att veta det." 

Hon skrattar och sedan suckar hon. 

"Du har rätt... Jag är dum i huvudet. Förlåt." 

Det blir tyst en stund, och sedan nickar jag mot hennes rum. 

"Fortsätta fixa oss tillsammans?" 

Hon nickar glatt. Sedan går vi in på hennes rum igen.

Samma kväll går jag och tjejerna in på hotellet, den här gången har killarna fixat så vi får gå in bakvägen, vilket känns tryggt, och det är Zayn som möter oss i lobbyn.
”Hey girls.” säger han och ler. Jag ser hur Josefin skiner upp och hon går upp till honom och ger honom en kram. Eftersom att ingen typ vet om deras kyss, ger han henne bara en snabb kyss på kinden och fortsätter sedan mot oss andra och ger oss kramar. När han kommer till mig viskar jag i hans öra under kramen.
”I know about the kiss!”

Det kommer ut som en hes, exhalterad mus och när han backar ifrån mig ler han sött mot mig och skrattar lite. Nästan som att han är lite generad eller blyg. Jag ler tillbaka och börjar gå mot trapporna. När vi kommer in till Nialls rum, där ”festen” tydligen ska hållas, sitter Niall på sängen med en hamburgare i munnen, och Harry bredvid, de verkar se på tv. Louis står vid minibaren och håller på med glas och flaskor, jag flinar lite för mig själv när jag ser alkoholen. Jag ska verkligen inte tappa kontrollen sådär igen som sist, där gick jag verkligen för långt. Liam sitter för sig själv vid ett skrivbord framför datorn och pratar… med sig själv? 
Jag knäpper upp mina beigea klackskor och ställer dem vid sidan av väggen, när jag ställer mig rakt igen står Harry framför mig med armarna utsträckta mot mig. Jag ler och kramar honom snabbt innan jag får en härlig kyss på munnen. Killarna ooh-ar och jag känner en pet i ryggen av antingen Rebecca eller Saga vilket får mig att le mot Harrys läppar.
”I missed you last night...” viskar han i mitt öra när vi avslutat kyssen. Jag ler mot honom och tar hans hand innan vi går in i rummet.
”Ahh” skrattar Saga ”Bartender Louis, once again!”
Louis vänder sig från drinkarna och ler ett sexigt leende.
”Of course, I’m the best in town!” sedan ställer han undan det han håller på med och ger oss alla kramar. Efter det går han tillbaka till minibaren. Vi alla går runt i rummet och kramar killarna. Det visar sig att Liam sitter och gör en twitcam, precis som vi gjorde förut, och jag ler ett nervöst leende. Det Saga gjorde sårade mig verkligen, att hon utnyttjade all uppståndelse. Även om jag inte är arg. Jag hoppas bara att hon umgås med killarna av rätt anledning. Inte för att de är "kända". När jag böjer mig ner för att krama Niall i sängen drar han ner mig så jag skriker och kramar mig hårt, efter det rullar jag av honom och det är Rebeccas tur, han gör samma sak med henne men låter henne ligga kvar på hans arm, efter det tar han upp sin hamburgare igen som han ställt på bordet bredvid och börjar äta igen. Jag tycker att det börjar bli dags för de två att kyssa varandra någon gång. Båda vill ju, någon måste bara ta första steget. Harry hoppar ner i sängen och lägger sig bredvid mig, vi lägger oss till rätta och tittar på TV ett tag. Det är något program om sjukhus och sådant. Ibland kommer det upp operationsscener och jag blir nästan lite äcklad. Men Harry lugnar mig genom att stryka mig lätt över håret och kyssa min panna. Plötsligt ställer sig Louis framför TV:n och viftar med armarna.
”Alright people!” han stänger av TV:n ”The drinks are ready, I’m ready, you’re ready, let’s go!”
Niall är först uppe och framme vid baren för drinkarna. Har tar en stor röd en och sätter sig på sängen igen, sen är jag och Harry uppe. Jag tar en röd drink också, men Harry tar en ljusgul en.
”Tessa kan du hämta en till mig?” ropar Rebecca från sängen. Jag nickar mot henne och tar en röd till henne. Sedan ger jag den till henne och sätter mig vid bordet. När alla tagit förutom Liam, ser Saga förvånat på honom.
”Liam why aren’t you taking a drink?”
Har ler mot henne "I don't drink."
"Why?" säger hon och ser konstigt på henne. Han skrattar.
”I only have one kidney.”
Vi tjejer gapar. ”Really?” säger Josefin.
”Yes, really” han ler fortfarande ”I told you last time.”
”Oh.. right” Saga biter sig i läppen ”I must have forgotten”
Vi andra instämmer. Han berättar lite om hur det hände och vi alla lyssnar och dricker utav våra drinkar. Tydligen kan han dricka om han vill, men det är en stor risk. Stackars Liam, som inte kan dricka. Enligt mig är det ett väldigt roligt sätt att umgås och ha kul på. Men självklart kan man ha kul utan det också. 

Två timmar senare, sitter vi alla på golvet, fulla och glada (förutom Liam höhö), och kör ”Spin the bottle”, om man nu kan kalla de det. Det är Harrys dumma regler. Tydligen ska man inte bara kyssa den flaskan kommer på utan han har blandat in lite sanning eller konka i leken. Men vad vet jag, man kanske kör på det sättet? Niall snurrar flaskan och försöker fokusera ögonen, vilket säger mig att han är väldigt berusad. När flaskan stannar på, tro det eller ej, Rebecca jublar han högt och slår med armarna i luften. Hon fnissar lite innan han frågar om hon vill ha en kyss eller fråga, jag tror att hon blir lite nervös över att vi alla andra är där, och hon väljer fråga. Vi andra skriker och buar över det men hon rycker gulligt på axlarna. Niall skrattar bara och verkar inte alls sårad över det.
"Okey! Who's the most attractive person in this room?" säger han med ett flin och Becca skrattar.
"You..!"
Niall ler stort och vi andra nickar och håller med. Ja du är väldigt attraktiv Nialler. Sedan var det Rebeccas tur att snurra, flaskan stannar på Harry.
”Kiss or question?” hon ser på honom med stora ögon som att hon verkligen hoppas på att han väljer fråga. Han skrattar lätt.
”Question.”
Rebecca nickar lättat och tänker en stund, sedan flinar hon.
”When did you realise that you wanted Tessa?”, den frågan fick mig att rodna. Harry ler och ser på mig.
”The first time I saw her in London Eye of course.”
Alla andra ”aaw-ar” lite. Jag skrattar dock.

"That's such bullshit. You barely gave me a glance!"

"I did!" säger han och leker sårad, men sedan skrattar han "I talked to you first, remember?"

Jag himlar med ögonen för att visa mig besegrad.

"Whatever. It's your turn."

Och med det snurrar han. Han envisas med att snurra den riktigt hårt dessutom och det tar lång tid innan den stannar, men den stannar till slut på Louis. 

”Kiss or question?”
Louis flinar lite och säger tillslut.
”Kiss.”
Harry ser först förvånat på honom, sedan ändras hans ansiktsuttryck till äcklad och han gapar.
”No way! I don't wanna play anymore.” han rynkar ögonbrynen och ställer flaskan rakt upp. Vi andra skrattar högt. ”Let’s do something else”.
"Hey, I thought we were a couple Haz!" säger Louis med humor i rösten. "After all, that's what the fans are saying!"

Och alla andra skrattar ännu mer. Leken verkar avslutas där, men ingen verkar bry sig så mycket utan reser sig vingligt upp och gör andra saker. Vi sätter på hög musik och dansar under kvällen, och mycket är verkligen som en dimma. Även om han inte druckigt något, somnar Liam fort i ena soffan, och Zayn däckar på honom. Rebecca sitter i sängen på Niall och spelar något iPhone spel, Josefin vet jag inte ens vart hon är.

Till slut vinglar jag och Harry in på hans hotellrum, någon gång sent på natten. Vi skrattar högt och går in i väggar och dörrar på vägen. Han stänger dörren efter oss och väder sig sen mot mig. Jag står mot väggen en bit bort och försöker fokusera blicken på honom.
”That was fun.” säger jag till slut.
”Mhhmm...” mumlar han och tar av sig tröjan, sedan slänger han den på golvet.
”Oohh, naugty!” skämtar jag och skrattar fylle-aktigt.
”You have no idea how naughty I can be...” säger han väldigt slöddrigt och flinar. Sen går han bort till fönstrerna och och drar för draperierna. Jag skrattar bara åt honom och ramlar plötsligt ner på golvet mot väggen.
”Ooups..!”
Han skrattar också och ragglar fram till mig för att hjälpa mig upp, men det slutar med att han faller ner han med. Vi försöker skrattandes resa oss upp, och det tar ett tag innan vi båda står ostadigt på benen igen.

"You are so drunk." säger jag skrattandes.

"The hell I am! You are!"

Vi skrattar ännu mer och försöker stadga oss genom att hålla i varandras händer. När vi väl slutat skratta och lugnat ner oss en aning ser vi varandra djupt i ögonen. Eller djupt och djupt, fylle-djupt. Alla känslor i mig bubblar upp samtidigt och jag kan verkligen inte slita blicken. Man ser knappt färgerna i hans ögon i mörkret, men formen. Plötsligt kysser han mig hårt och jag trycks upp mot väggen, först blir jag förvånad men kysser honom snabbt tillbaka. Hans andning bli häftigare och jag känner smaken av vodka och citron på hans läppar. Vi bryter ifrån, men bara för en kort stund då han drar av mig korsetten som han på något sätt lyckats knäppa upp på baksidan, hjälp han är skicklig. Han slänger den på golvet och trycker ännu en gång upp mig mot väggen och kysser mig. Jag känner hans händer smeka mig över magen och brösten, vilket får mig att vilja ha honom mer. Jag stönar lätt mot hans läppar och han börjar knäppa upp mina jeansshorts. När han knäppt upp dem är det bara för mig att slinka ur dom, och där står jag i bara underkläder. Han tar tag i mina mina lår och slår lätt till dem för att få mig att fatta att han ska lyfta upp mig, jag låter honom bära mig över till sängen och han lägger sig över mig. Han stönar mot mina läppar när jag knäpper upp knapparna på hans byxor.



RSS 2.0