The Center of Attention - Kapitel 20

Previous: ”I’m so sorry about that, they shouldn’t have treated you like that.”
Han kramar långsamt om mig, och jag försöker lugna ner mig i hans armar. När han släpper taget tar jag ett djupt andetag och ser på honom igen.
”It’s not your fault” säger jag försöker le större. ”It’s okey.”
Han ler tillbaka och stryker min arm innan han nickar mot trapporna för att säga ditåt. Vi börjar gå mot trapporna. På vägen upp tittar jag ner på händerna och stryker med fingrarna över ena handen på märkena efter naglar som tryckts in i huden.


”Hey girls!” Niall kommer gående i korridoren leendes med en enorm pizzaslice i ena handen och resten av kartongen i den andra.
”Niall!” Josefin ler stort och kramar honom försiktigt ”Hi.”
”Long time no see, how are you?” han tar en stor tugga.
”I’m fine, a bit shaken I guess" svarar hon med ett skratt "how are you?”
”Shaken? Why are you shaken? I’m great thanks!” han ler med munnen full.
”They ran into some fans downstairs..” säger Harry allvarligt och trycker mig intill sig beskyddande, som att han fortfarande behöver se till att de inte kan nå mig.
”Really?” Niall ser sorgset på oss ”I’m so sorry about that, if they treated you bad”.
Jag skrattar lätt.
”It’s fine! Seriously, both of you, stop it” jag ler lätt och ser på dem ”It’s not your fault, I just wanna forget it.”
”Yeah” säger Josefin och Niall ler.
”Okey, well, here to see Zayn?” han tittar frågande på Josefin.
Hon ler generat och tittar snabbt på mig.
”I'm here to see all of you!”
Niall blinkar bara med ena ögat och suckar belåtet.
”Ahh well, have fun, I’m gonna finish this pizza and watch some TV.”
”Do you ever stop eating?” frågar jag och skrattar. Han flinar.
”No.”
”Yeah well” säger Jossan och ler ”same to you, have fun.”
Han vinkar och öppnar dörren till sitt rum.
”See you Niall” säger jag och han nickar innan han stänger dörren.
Jag vänder mig till Harry
”Your room, or Zayns room?”
”Zayns” svarar han och går fram till dörren efter Nialls. När vi kommer in står Zayn vid fönstret och röker.
”Eww.. Zayn” säger jag och går in, han upptäcker oss och blåser ut röken.
”I know I know, sorry...” han tar ett sista bloss och slänger ut ciggen genom fönstret.
”What can I say” säger Harry och sätter sig ”Zayn’s a bad boy.”
”Hey shut up, I’m trying to quit” han går fram till Jossan och ger henne en snabb kram och puss på kinden. ”Sorry if I smell”.
Hon skrattar.
”No problem, but you really should quit.”
Han går fram till byrån i rummet och sprejar lite parfym på sig.
”I am.”
Harry skrattar till där han ligger på sidan i sängen.
”Yeah right, you’ve been saying that since the X Factor”
”I am quitting man! I’ve only smoked like three times today.”
”Oooh, 'only three times'” Josefin flinar och sätter sig på sängen, Zayn himlar med ögonen.
”So anyways” säger Harry och sträcker på sig ”we’ve got a whole night to kill, what’s the plan?”. Han ser på mig och jag rycker lätt på axlarna, ingen aning. Jag är bara glad över att vara med honom. Jag ser på Jossan, hon har nästan samma reaktion som jag.
”Uhmmm” säger Zayn och sätter sig ner ”Dunno, wanna watch a movie?”
Vi ser runt på varandra, och nickar sedan.
”Sure.” säger jag.
”I think there’s some built in shit in the TV.” säger Harry och hasar sig upp mot toppen av sängen och puffar upp några kuddar innan han sätter sig. Jag kryper efter och kurar in mig i hans famn. Zayn hämtar fjärrkontrollen och står ett bra tag och fifflar med inställningar och vad det nu är, innan han äntligen fattar hur man gör och hyr en film. Vid det laget sitter redan Josefin bredvid mig och Zayn lyckas tränga in sig bredvid henne på andra sidan. Såklart sitter de med världens avstånd fast det knappt finns plats. Kan de inte tränga ihop sig lite till? De kommer ända typ ligga på varandra senare… Filmen börjar, det visar sig att det är en total kill-film om boxning eller något, vilket uttråkar mig på direkten. Det ända intressanta med den är de snygga halvnakna killarna. Eftersom att filmen uttråkar mig så mycket ligger jag ibland istället och fifflar lite med Harrys hår och ansikte till exempel. Poke-ar honom i kinden lite då och då vilket får honom att le så de där söta smilgroparna kommer fram, och jag fnissar lite. Och jag lovar, jag skulle kunna hålla på med hans hår i hur många timmar som helst, snurra lite på det, dra i knorrarna, det är faktiskt riktigt roligt. Det roligaste med hans hår är hans lugg, den är nästan helt rak eftersom att han drar den åt sidan, men om man drar den åt andra hållet lockas den mer på direkten och faller ner i hans ansikte. När jag gör det ser han bara på mig med ett leende och höjda ögonbryn, innan han skakar huvudet som en hund och drar tillbaka luggen som den låg. Sen går han tillbaka till att stryka min ena arm med fingertopparna och försvinner in i filmen igen. Efter mer än halva filmen sneglar jag på Josefin och Zayn, och som jag trodde de skulle, ligger hon med huvudet på honom och han har ena armen om henne. Jag ler lite, även om filmen suger är det här rätt mysigt.

När filmen är slut går jag och Harry över till hans rum, både han och jag känner att vi vill ha mer privat-tid, och att Zayn och Jossan behöver det med. Hon hade nästan somnat i hans famn när eftertexterna kom och det var så gulligt, därför smög jag och Harry ut, om man nu kan kalla det smyga. För det första slog han i stortån i kanten på sängen och för det andra kunde jag inte sluta skratta åt hans små stön och smärt-skutt. Skadeglädje! Men på något sätt lyckades vi i alla fall ta oss ut ur rummet utan att störa allt för mycket, och går nu in i hans rum. Han skrattar lätt när han stängt dörren.
”That went well.”
”Yeah” säger jag och ler stort samtidigt som jag sätter mig på sängen ”They’re so cute together!” Han går fram till mig på sängen och ler sexigt.
”Just like us?” sedan lutar han sig ner och kysser mig, jag skrattar lätt mot hans läppar. ”Yeah”. Han ler och fortsätter kyssa mig. Till slut har han krupit upp på sängen och ligger över mig, med armarna på var sin sida om mig. Jag håller i sömmen på hans tröja och han trycker sina läppar hårdare mot mina. Vi ligger så länge innan vi till slut bryter kyssen och andfått ser på varandra. Han ler, och jag ler tillbaka.
”You wanna borrow some clothes?” frågar han mig och ger mig en till snabb kyss. Jag ler och biter mig i läppen. Jag vet att jag har egna kläder i väskan, den här gången tänkte jag faktiskt på att jag kanske skulle bli kvar här. Men ändå… hans kläder är så mysiga! Och luktar gott! Jag nickar glatt och han hoppar av mig. Några sekunder senare slänger han en t-shirt och ett par boxer-shorts till mig.
”Boxer-shorts?” Jag höjer ögonbrynen och ser på honom med ett leende. Han tar upp egna kläder, sen ser han på mig och flinar.
”Girls look hot in them” säger han och blinkar innan han försvinner in i badrummet. Jag blundar och skrattar lite för mig själv innan jag drar av mig kläderna och sätter på mig hans. Sedan skuttar jag ner från sängen och sätter mig på huk, packar ner mina kläder i väskan och tar ut tandborsten. Dörren öppnas och jag vänder mig om där jag sitter, Harry står i dörröppningen med bara mjukisbyxor och en tandborste i munnen. Han ser mig upp och ner. 
”Like i said... Hot.” säger han med ett flin och fortsätter borsta. Jag fnyser innan jag reser mig upp.
”Any toothpaste in here?”
Han nickar mig in i badrummet och jag tar upp tandkrämen och sätter lite på tandborsten. Han knölar sig försiktigt förbi mig och spottar i handfatet, och ler sedan mot mig genom spegeln med tandkräm runt hela munnen. Jag gör en min.
”Eww” säger jag och börjar borsta mina egna tänder. Han vänder sig mot mig och flinar.
”Want a kiss?”
Jag spärrar upp ögonen och håller upp en hand framför hans ansiktet.
”No...”
”Yeeeah you do!”
”No!” jag skrattar och han försöker ta sig förbi och pussa mig.
”Come on, you know you want to!”
”Ew! No Harry!” jag skrattar högt och försöker ta mig bort från honom ”Get away from me!” Jag skriker högt och han springer efter mig runt om i badrummet. Han smackar med läpparna och jag tycker upp handen i hans ansikte ännu än gång, han tar tag i min midja och drar mig närmare.
”Harryy!” skriker jag och försöker hålla huvudet långt ifrån hans ”That’s disgusting!”
Han skrattar högt.
”Okey fine, but you’ve got it too you know. So we're both disgusting.”
Jag sneglar mot spegeln och ser att jag själv har tandkräm runt munnen. Jag slår honom lätt i magen och går mot handfatet.
”It’s your fault!”
Jag tvättar bort tandkrämen och ler mot honom i spegeln. Han skrattar högt med tandborsten i munnen igen.
”Yeah yeah, blame it on me.” han spottar en sista gång och sköljer munnen. Sedan tar han någon kräm och smörjer in ansiktet, jag fortsätter borsta. När jag är klar kommer han upp till mig och kramar mig bakifrån.
”Can I have that kiss now then?”
Jag ler mot honom och vänder mig om, sedan kysser jag honom lätt.

Den kvällen somnar jag i hans famn, i den där stora dubbelsängen med fluffiga lakan. Han somnar dock före mig, och jag hinner ligga där ett tag, med min arm om hans bara överkropp och mitt huvud på hans axel innan jag somnar. Jag tänker på hur allt detta gått till. Hur jag faktiskt börjar känna att han är min. Det måste vara svårt att lita på människor nu för tiden för honom. Veta hur människor verkligen känner. Och att veta att han faktiskt litar på mig och vet att mina känslor är uppriktiga gör mig riktigt glad. Jag känner hur hans hjärta slår och hans lugna andning som går upp och ner. Jag hör hans små snarkningar och hur han mumlar i sömnen då och då. Jag känner lukten av Harry, och en svag lukt av killparfym. Jag cirkulerar med mitt pekfinger över hans bröst och fnissar lite när jag inser att han har två leverfläckar som ser ut som bröstvårtor under de riktiga. Det måste jag reta honom för sen. Jag ser upp på honom och kysser hans kind innan jag lägger mig till rätta igen och tar ett djupt andetag. Kan jag må bättre just nu? Jag tänker tillbaka på fansen utanför förut, även om de var hemska var det värt det, han får mig att känna mig glad och säker. Jag har haft kul ikväll trots allt. Tack vare honom. Så, kan jag må bättre?
Nej, jag tror inte det.


RSS 2.0